• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yiycem ankarada bir merkeze karar veremedim ne yapcam bilmiyorum

hakkımızda hayırlısı ne diyim ankarada yaptıran arkadaşlar hala bilgilerinize ihtiyacımız var yazan arkadaşlara teşekkür ederim

Arkadaşım zaten Ankarada sömürülmeyeceğin ,sana insan gibi davranan çok az klinik var.Bir çok kişi doktorun ününe kanıyor.Mesela ben o çok tecrübeli gürgan klinikte o kadar kalitesiz bir hizmet aldım ki ,anlatamam,sana çoğu kişi genart diyor.ıstersen git görüş,Zaten ancak görüşerek bu işe başla..

Ben de centrum da tedavi gördüm 3. denememdi ilk ikisi negatifti centrumda pozitif sonuç aldım. Ama problemli ilerledi ve bu aşamada her an yanımdaydılar ne zaman arasam ulaşabildim maddi olarak da yardımcı olmaya çalıştılar ellerinden geldiğince. Ben Adıyamanda yaşadığım için bazı evrak işlerini de benim yerime onlar hallettiler. Ayrıca her aşamayı Recai bey kendisi yapıyor ve takip ediyor ve bilgisi ve tecrübesi çok fazla.

merhaba arkadaşlar,

topiği görünce yazmak istedim. ben de heyecanlı günler yaşıyorum. ankara'da maya'da tedavi gördüm. tedavim çok yeni bitti. şuan sonuç bekliyorum.
şuan socuç bekliyorum. içim o kadar rahat ki sadece tıbbi anlamda değil manevi anlamda da herşey yapıldı. bu duygusal bir tedavi. her açıdan iyi yönetilmesi gerekiyor. bir merkez sizinle yaşamalı o tedaviyi.
aşağıda linkini verdiğim sayfamda hem tedavi sürecimi hem de yaşadıklarımı çok detaylı anlattım. ilgiyle okuyacağınızı düşünüyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/274227-tup-bebek-yolculugumumutlu-bekleyis.html

Bende anatolia da microenjeksiyon yaptırdım.dün transferim oldu.Dr um Hakan Yaralı klinik olarak iyi..çok güzel bir ekip çalışması var.Fakat herşeyinle hemşireler ilgileniyor dr la hiç görüşemiyorsun.Soru dahi soramıyorsun.Hep aceelesi var zamanı kısıtlı.ılk muayenede bile 10 dk filan görebilmiştik.Ama benim için öenmeli olan pozitif ortamdı.Herşey çok profesyonelce yapılıyor .Çatlatma iğnesinin saatinde bile gecenin bir vakti telefonla arayıp hatırlattılar.Tüp bebek raporunu çıkarıyorlar.Şöylede bir durum var devlet hastanesinde yaptırıp ilkinde tutanlarda var amerikanda almanda yaptırıp 5.6. da tutmayanlarda.Sen elinden geleni yap,en içine sineni seç ama bence çokta irdeleme Allah ne derse o oluyor çünkü..Sevgiyle va daime pozitif kalın..

inanin kac ay dusundüm hangi merkaze gitsem diye birde benim 9 denemem olacak , cok korkuyorum. sonunda timur gürgana gitmeye karar verdik daha dogrusu esim cok istedi ankarada gitmedigim dr kalmadi herhalde yok bir gata kaldi oda hastahane herhalde bilmiyorum ,cok zor karar vermek ama cogunlukla yöntemler ayni hayirlisi timur gürganda 3 denemem olacak bilgili bir dr ,ama olmuyor iste senağlamasenağlamasenağlama

selam canim senin dedin doktorla bende görüsdüm ama yanilmiyorsam o artik sadece istanbulda tedavi uyguluyor ben bundan 2 hafta önce kendisiyle telde görüsüm ve netden baktin zaman zaten istanbula ayit bi telefonnumarai cikiyor... bende aslinda cok düsündüm nerde tedavimi göreyim diye maya merkezine karar verdim bugün ilk defa telde görüsdüm kendileriyle cok nazik ve kibarlar cokda ilgi gösterdiler...

hulusi bülent zeyneloğlu,başkent üniversitesi.çok memnunum,bu kadar rahat konuşamamıştım hiç,çok yardımcı...hayırlı olsun

bende ankarada tüp bebek yaptırdım ilk denemedi ve dr ma herşeyi bıraktım. ve oldu . a.ü . doç dr bülent berkere gitim ve maddi yöndende çok sarsılmadım raporum çıktığı için. bence bi ön görüşmeye git. bu sitede okudum sanırım 4 kadın gitmiş 3 olumlu sonuç almış bende muayeneye diye gitim tüp bebek yapıldı hiç bir şekilde strese girmedim. ve şuan 17. günüm degerim 413. 13.gündeki degerim 68 di. iyi şanslar

slm arkadaşım biz sana bir çok merkez deriz ben sana falanca git derim 3git der 2 kişi ben ordan memnun kalmadım der.Kendi bulundugun yerde gittigin ib dr varsa ona danış tabi burdan fikir almanda çok önemli ben mayada tedavi gördüm 1defa sonuç negatif ewet çok güzel ilgileniyorlar tutamda var tutmayanda var onu rabbim bilir.Ha ben 3. düşündüğüm zaman aynı yere gidermiyim bilmiyorum benim çevremde centurumu çok iyi diyor ve gidip hamile kalanda çok allaha sığın en iyisini o bilir rabbim bu yola düşen kimseyi boş çevirmesin.AMıNNNN

Back
X