- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
Aynen öyle canım sağol beni anladığın içinSöylemiyor diye konu açmış kadın
Eşini şikayet ediyor, eşinin abisini değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım sağol beni anladığın içinSöylemiyor diye konu açmış kadın
Söylemiyor diye konu açmış kadın
Öyle valla eşimin abisine düşkünlüğü hayatımızın her alanında etkiliyor abiside hep bu halini suiistimal ediyormuş gibi geliyorAbisi ve oglu gitmeyip esin gittigi icin cok haklisin eger onlarda calissaydi esinde calismak zorunda olurdu ama bu durumda esini enayi yerine koyuyolar kusura bakma. Esinde sizi dusunmek zorunda madem kaddi kayip yok tabi otursun evde isler çığrından cikmaya basladi zaten :/
Ya onlar da gidecek, ya esim de gitmeyecek resti öyle düşündürdü bana.
Ya onlar da gidecek, ya esim de gitmeyecek resti öyle düşündürdü bana.
Eşinin kronik hastalığı var beni eve almazlarkiSen gidip abisinin evine yerleş orası korunaklı diye. O zaman abisi seni evden göndermek için kardeşine otur evinde der.
Uyansın soyliycem zaten gidersen abini arar soyliycem diye aramızda bir saygı var bozulsun istemiyorum kendi söylerse daha uygun olur diye düşündüm ama mecbur bırakırsa soyliycemAbiyi arayın, oğlu gibi sevdiği kardeşinin kavga gürültü işe gittiğini onun için çok endişelendiğinizi söyleyin. Heryer kapandı ne iş yapıyor bu adam ?
Çocuğu şikayet eder gibi değil de, kocanınsevdiğini düşündüğünü belli eder gibi. Yani abicim bak siz ne güzel evdesiniz sakın çıkmayın ama bu adam hergün sokaklarda çok korkuyorum diyebilirsiniz. Arayı asla bozmayın, her zaman strateji sözünü geçirmenin kuralı soğukkanlılık.Uyansın soyliycem zaten gidersen abini arar soyliycem diye aramızda bir saygı var bozulsun istemiyorum kendi söylerse daha uygun olur diye düşündüm ama mecbur bırakırsa soyliycem
Eşimle olcak beyefendiyle konuştuk abisi ıstiyorsan gitme demiş o orda çalışan insanları düşünüyormuş kirası faturası insanların ihtiyacı varmış devlet böyle bir karar çıkarmadıkça ben insanlara nasıl gelmeyin derim dedi bence onlarda gelmek istemez sen gidiyorsun diye geliyorlar dedim hepsiyle konuscak bakalım inşallah onların çok ihtiyacı yoktur kimse gitmek zorunda kalmaz en az bir hafta 10 gün ne oluyor ne bitiyorÇocuğu şikayet eder gibi değil de, kocanınsevdiğini düşündüğünü belli eder gibi. Yani abicim bak siz ne güzel evdesiniz sakın çıkmayın ama bu adam hergün sokaklarda çok korkuyorum diyebilirsiniz. Arayı asla bozmayın, her zaman strateji sözünü geçirmenin kuralı soğukkanlılık.
Sorumluluğu üstüne yıkmışlar almış ya da belli ki düzgün biri eşin daha fazla üstüne gitme istersen. En azından dönüşümlü çalış de başka alternatifler sun.Eşimle olcak beyefendiyle konuştuk abisi ıstiyorsan gitme demiş o orda çalışan insanları düşünüyormuş kirası faturası insanların ihtiyacı varmış devlet böyle bir karar çıkarmadıkça ben insanlara nasıl gelmeyin derim dedi bence onlarda gelmek istemez sen gidiyorsun diye geliyorlar dedim hepsiyle konuscak bakalım inşallah onların çok ihtiyacı yoktur kimse gitmek zorunda kalmaz en az bir hafta 10 gün ne oluyor ne bitiyor
İş abisinin isiyse orda çalışanların maaşını da abisinin düşünmesi gerekmiyor mu..Eşimle olcak beyefendiyle konuştuk abisi ıstiyorsan gitme demiş o orda çalışan insanları düşünüyormuş kirası faturası insanların ihtiyacı varmış devlet böyle bir karar çıkarmadıkça ben insanlara nasıl gelmeyin derim dedi bence onlarda gelmek istemez sen gidiyorsun diye geliyorlar dedim hepsiyle konuscak bakalım inşallah onların çok ihtiyacı yoktur kimse gitmek zorunda kalmaz en az bir hafta 10 gün ne oluyor ne bitiyor
İletişiminiz iyi ise siz abisiyle konuşun. En azından 1 ay kapatsanız vs deseniz?Sorsan oyyy abiside onu çok seviyor oğlundan ayırmıyor görüyoruz nasıl ayırmıyor işte en çok beni sinirlendiren eşimin hiç bunu görmemesi