Kafayı yiycem !!! :(

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Kızlara merhaba. Benim derdim şu sıralar kilom. Acayip iştahım açıldı anlatamam size ( şimdi gecenin bi vakti çiğ köfte yedim bak. Üstüne de çikolata. Durduramıyorum kendimi yaa delirceeeeem şu sıralar bi işte çalışıyorum altı yedi gibi eve geliyorum o saate kadar bişey yememiş oluyorum ya da az yemiş oluyorum. Gelir gelmez deli gibi yemek yiyorum yok böyle bi iştah boyum 1.62 kilom 62ydi bir buçuk haftada 66 olmuşum ben zaten kilo vermek istiyordum bu de üstüne aldıkça almışım yaa en yakın arkadaşım çalışırken ye yoruluyorsun o strese bir de yemezsen dayanamazsın sonrasında (2,5 hafta sonra) okula başlayınca beraber diyet yaparız diyor ama ben o zamana duba gibi olurum ya bu gidişle! Bana bi yol gösterin bişey söyleyin nooooooolur

Offff canım nasıl çekti var ya
Çikolatayı sevmiyorum ben o ilgi alanıma girmiyor
Az az ama sık sık yesen faydası olur
Birde acı insanın metabolizmasının hızlı çalışıp yağların yakılmasını sağlıyormuşşşş

Ay aman çekmesin yedikten sonraki pişmanlık çekilecek dert değil ya az az ama sık sık ye demişsin de canım kafede birşey yemiyorum altı saat çalışıyorum. Aslında bunu avantaja dönüştürmem lâzım ama işte eve gelince acısını çıkarıyorum maşallah! kendime çok kızıyorum ya bu kadar iradesiz miyim ben (

Dinleme o arkadaşıııı!!!

Dolunay zamanı insan kurt gibi yiyor dikkat ettim.ben 1,5 senedir aç geziyorum şu son 2 gün acayip yedim ...

Öğün atlama sakın,uzun ara aç kalma...akşam üzeri saat 5 gibi 1 tost açık cay yada ayran tüket.Öğleden akşama aç kalıp yiyorsan allak bullak olursun...

Öğlen tatilinde muhakkak türk kahvesi iç.az şekerli.birde kabrulmamış çiğ badem al marketten.acıktıkça at agzına...kahvede badem de kan şekerini dengede tutar.açlık krizi yaşamazsın.

Ve elma ye ...Elma da şekeri düzenler ve açlık tatlı krizi ile başa çıkmada birebirdir...

diyyettttt yapmak lazım...Burada LADYLINE diye bir arkadaşım zayıflama klupleri var...faydalı bilgiler bölümünde sanırım.İkna edersen sen, takıma alır...ama kararlı olmak ve bırakmamak şartı var...bir göz at istersen...dayanışma ile kilo veriyorlar...

Etrafındaki zayıflara bak sonra birde kendine bak kendini ezikle sonra diyete başla

Normal Aslında Neden Çünkü Tüm Gün Bişiy Yemiyorsunuz Mide de İsyan Ediyor Artık Açlık Kontrol Edilemiyor Neden Çalışırken Yemiyorsunuz Bişiy

İki tane diyeti çok kolay yaptım ve çok net sonuçlar aldım.. Sevmiyorum ızgara salata kibrit kutu peynir olaylarını... Hemen olmalı benimki aylarca bekleyemiyorum...

1.simit diyeti sabah yarım oglen tam aksam yarım. Simit yiorsun tam da olabilir arada kıyak yap kendine.. Yanında da cay su ya da diyet içeçekler!!!

2. et diyeti( diğer adı dukan) istediğin kadar et tuketiyorsun yasız tabii bir de yanında su veya diyet içeçekler arada kaçamaklara goz yumuyor. sıkıntı olmor ben cerez falan yerdim :)
bu ikisi de Kesin cozum bir haftada toparlarsın sonra miden kuculur havaya girersin yemek istemezsin sonra...
Bol şans:))

Canım ben 30 kilo verdim. Bende ilk başta hemen olsun diyordum ama hiç sağlıklı değil. Yavaş yavaş beslenme düzenini oturtursan bir süre sonra kendiliğinden kilo veriyorsun ve vücut rahat ettiği kilo da kalıyor.

dolunay muhabbeti gerçek olabilir mi ki? Ben de çok iştahsızımdır iki gecedir kahvaltı hesapları yapıp :) hiç alışkanlığım olmamasına rağmen gece atıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…