Kafayı Yiyeceğim Az Kaldı

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Bana da eşcinsel eğilimleri var gibi geldi.Bu kadar fazlası tesadüf değildir.Çok kötü bi durum sakin olmaya çalış canım :/

Vallahi ben de olsam iyi şeyler düşünmem.

Ama...Şifresinin sende olduğunu bile bile böyle birşey yapar mı sence ?

dur canım dur bi sakin ol elini yüzünü yıka.. haklısın ama bu sinir valla sana zarar verir.. ne diyeyim ki.. kim olsa deliye döner.. senden önemli değil ama kendini hırpalama.. açıklamaları seni tatmin etmezse çıkarırsın hayatından.. :34:

Bana karşı da oldukça ilgili ama. Eşcinsel desem değil ondan eminim. Ama eğilimleri var sanırım.

Anladığım kadarıyla mesajlaşıyor insanlarla ama siliyor sonra. Telefonundan facebooka girdiğini biliyorum. Ama benimle olan konuşmaları dışında doğru düzgün konuşma yok. Çok şüpheli geliyor.

Benim onun hesabına çok sık girmediğimi biliyor. Ama o kadını nasıl ekler ya tekrar neden ekler. Delireceğim.....

Ortalığı yıkmak istiyorum!!!!!!!!

valla ne dicemi bilemedim ki,yani birşeyler çevircek olsa sana facebook şifresini vermez.ya da verir bakarsın tertemizdir çünkü başka bi hesabı daha vardır ne yapıosa orda yapar. ama bi de şey var yani ateş olmayan yerden de duman çıkmaz :47:

vallahi bende pek iyi şeyler düşünemedim yazdıklarını okuyunca
çok iğrenç gerçekten
bi bayanla olsa bunlar daha kabul edilebilir olurdu belki ama bu aşırı çirkin

o kişiden hayır gelmez artık,travestileriyle ona mutluluklar dile derim.
insan düşününcesine bile tahammül edemiyor bari kadın olsaydı,
belliki farklı egilimleri var.

son cümle beni durup düşündürdü. eskilerden gına geldi arayıp duruyorlar. sen beni tanıdın mı? vs. demesi ilginç doğrusu.
ben sevgilimi kenara çeker bir konuşurdum.
senden öncesi seni ilgilendirmez belki ama karakteri tamamıyla seni ilgilendiren bir konu.
üzerine git bunun.

son cümle beni durup düşündürdü. eskilerden gına geldi arayıp duruyorlar. sen beni tanıdın mı? vs. demesi ilginç doğrusu.
ben sevgilimi kenara çeker bir konuşurdum.
senden öncesi seni ilgilendirmez belki ama karakteri tamamıyla seni ilgilendiren bir konu.
üzerine git bunun.

üzerine git diyorsunuz da şu an sinirden elim ayağım titriyor ellerim buz gibi oldu. şu an konuşursam söverim ortalığı karıştırırım dinleyemem bile. ne demem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. insan böyle bir konuyu nasıl konuşur. allahım yardım et kafayı yieceğim aklım almıyor çıldıracağım....

bunun şüphesi bile insanı kahreder. aranızda geçen tartışmaya rağmen tekrar niye ekliyor onu. bence eşcinselliğe eğilimi olabilir...hadi o kadın da bir yana koy, gay adamı niye ekliyor ne alaka, niye mesajlaşyor. tesadüf olamaz bence

sakinleşmeye çalışın. bence birkaç gün görüşmeyin, konuşmayın. sakinleşince konuşur sorarsınız durumu.

Son düzenleme:
bu kadar tesadüf hep onu mu bulmuş? hiç inandırıcı değil..eşcinsel olmayabilir ama biseksüel gibi geldi bana da..kk da yazmaya başlayalı şunu anladım ben baya eski kafalı bir insanmışım:1: senin yerinde olsaydım daha ilk kuşkulanmam da siler atardım onu hayatımdan.

Son düzenleme:
Üzgünüm ama şu açıklama hiç inandırıcı değil :

Ben bu kadını onun arkadaş listesinde görünce deliye döndüm kim bu kadın ne işi var senin arkadaş listende diye. Öğrendim ki meğer o yaratık kadın değilmiş. Bunun ilkokul arkadaşının erkek kardeşiymiş. Ama sonra cinsiyet değiştirmiş bildiğin yollu olmuş.

Bu kadar tesadüf sadece filmlerde olur,bir hata iki hata ama bu iş biraz laçkalaşmış
Erkek arkadaşınız biraz doyumsuz galiba :44:

Üzgünüm ama şu açıklama hiç inandırıcı değil :

Ben bu kadını onun arkadaş listesinde görünce deliye döndüm kim bu kadın ne işi var senin arkadaş listende diye. Öğrendim ki meğer o yaratık kadın değilmiş. Bunun ilkokul arkadaşının erkek kardeşiymiş. Ama sonra cinsiyet değiştirmiş bildiğin yollu olmuş.

bana da o zaman hiç inandırıcı gelmemişti ama kadın zaten normal bir kadın gibi değil görseniz fotoğraflarını transseksüel olduğu çok belli. hatta bir ka fotoğrafının altında yorum da görmüştüm sıradan kadınlara taş çıkarırsın fln gibi. iğrenç şeylerle dolu profili..........

bu kadar tesadüf hep onu mu bulmuş? hiç inandırıcı değil..eşcinsel olmayabilir ama biseksüel gibi geldi bana da..kk da yazmaya başlayalı şunu anladım ben baya eski kafalı bir insanmışım:1: senin yerinde olsaydım daha ilk kuşkulanmam da siler atardım onu hayatımdan.

evet biseksüel de olabilir (hem kadına hem de erkeğe cinsel ilgi duyulması). ama eşcinsel de olabilir, eşcinselliğini saklamak için bir kadınla ilişki kuran, evlenenler de var... bence hemen konuşmayın, biraz zaman geçsin. sakinleşin. çok zor bir durum yaşadığınız, sinirlenmekte haklısınız. ama karşılıklı konuşmak için önce bir sakinleşmeniz lazım bence...

Son düzenleme:
yahu Allah kadını yaratmış yetmiyor mu da bi erkekte arıyorsun o hazzı
bu hiç kabul edilmez canım vallahi ben bile çok sinirlendim Allah sana sabır versin

Back
X