Kafayı Yiyeceğim Az Kaldı

bir insanın gay olması biseksüel olması kesinlikle yadırgadığım bir şey değil ! ama işin içine yalan dolan giriyorsa seni kandırıyorsa o ilişkiden sana fayda yok canım..

iyi niyetin için çok teşekkür ederim. iki tane mesaj attı sadece. ve ikisinde de hiç birşey yokmuş gibi yazılmıştı. cevap vermedim. Bitecek o kadar...

uğraşmayacağım onunla allahından bulsun. dediğim gibi tek problemimiz de bu değil zaten.

aynen dediğin gibi allahından bulsun üzülme cnm sıkma canını allah beternden korusun ne diyim umarım bundan snra hep iyi insanlarla karşılaşırsın

canımm benim inan çok üzüldüm, ama şöyle düşün sen böyle kurtuldun ya fark etmeseydn, yaşadığın ağır bişey ama inan ilerde daha çok üzülrdn hakkında hayırlısı olsun inşallah bugünleri hatrlama bile, emin ol bununla yıkılmazsın herşey daha güzel olucak görüceksin bak, o da ALLAHN.DAN BULSUN ya warmı böyle bişey.

anlattıgınıza bakarsak eger,sevgılının eşcinsel eğilimleri var .

yanı hadı bırı tesaduf dıyecegım de hepsı mı tesaduf !

aslın da bir insanın gay biseksüel olmasını yadırgamam,herkesın tercıhlerıne saygı duyarım ama ,

bu durum apapyrı ıgrenc bır durum.hayatın da sız varken boyle tercıhlerı olan kısılerle mesajlasması

hıchos degıl .madem eğilimi var ne dıye sızınle beraber .iğrencılıkten baska bırsey degıl :20:

Allah yardımcın olsun canım

kötü bir durum başına gelmiş canım, ayrıldınız mı devam ediyor musun?tabiki senin kararın ama bu kadar olaylara şahit olmuşsun eğer içinde şüphe varsaki vardır ciddiye taşıma ilişkini bir gün iki gün üzülürsün ama ömür boyu üzülmekten iyidir, yıpratıcı gerçekten...

Back
X