- 20 Nisan 2020
- 285
- 221
- 33
- Konu Sahibi azicikturuncu
-
Ailem neden kafayı yemiş olsun anlayamadımAileniz kafayı yemiş bence.
Zaten iyi pişmemiş eti yiyemem et yemeği de yapmıyorum. Dokunmak yok yani. Yediğim salatadan böyle bir şey olabileceği ihtimali beni dehşete düşürdü. Teşekkür ederimHiç olmayan bileyin bu kadar abartılması hamilelik duygusallığına veriyorum bu olayı ortaya atan arkadaşınız mı herkimse lütfen ondan da uzak durun
Doktora gittiğinizde bu durumu anlatın bilgilendirsin sizi her konuşanı ciddiye almayın. Çiğ etten geçme ihtimali daha çok ama doktorunuz size anlatır zaten
Pişmemiş derken salam sucuk sosis bu tür şarküteri ürünlerinden bahsediyorumZaten iyi pişmemiş eti yiyemem et yemeği de yapmıyorum. Dokunmak yok yani. Yediğim salatadan böyle bir şey olabileceği ihtimali beni dehşete düşürdü. Teşekkür ederim
Arkadaşım alt tarafı yediğiniz bir salata yüzünden hamile kadını böylesine endiselendirip ağlatan aile bana hiç normal gelmedi. Toksoplazma olur da bebeğinize bir şey olur mu bilemem ama o ailenin evhamindan bir şey olur bence, az kulağınızı tıkayinAilem neden kafayı yemiş olsun anlayamadım
A yok siz yanlış anladınız, aksine ailem böyle şeyleri çok düşünmeyip stres yapmamamı söyledi. Beni telaş ettirenler iş yerindekiler maalesefArkadaşım alt tarafı yediğiniz bir salata yüzünden hamile kadını böylesine endiselendirip ağlatan aile bana hiç normal gelmedi. Toksoplazma olur da bebeğinize bir şey olur mu bilemem ama o ailenin evhamindan bir şey olur bence, az kulağınızı tıkayin
Ben de kesinlikle iyi niyet göremiyorum o kişinin söylediklerinde.merhaba, ben toksoplazmanın çiğ et ve kedi dışkısından geçtiğini biliyorum. Salata iyi temizlenemediği için yemeyin derler genelde başka tür bakteri/virüs olmasın diye. Ben hamileliğimin en başında bilmeden etli çiğ köfte yemiştim. Çok korkmuştum şükür bir şey olmadı. ihtimal o kadar düşük ki.. bugüne kadar neler neler yedik kapmamışız öyle düşünün. tabi testi tekrarlayın içiniz rahat etsin. ama size bunu söyleyen insan açık bir cahil ve iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Sizinle aramızda bir buçuk hafta var ben 4 buçuk haftalık gebeyim.Kalp atışını duydunuz mu acabaBen de kesinlikle iyi niyet göremiyorum o kişinin söylediklerinde.
Bir şey olmadığına sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
Yarın kontrolüm var bu endişelerimi de söyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?