Kafayı yiyeceğim

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.923
333
son bir sene de annemle babamın hastalıkları bitirdi beni. Tırlatacağım çok az kaldı.
İlk babam rahatsızlandı. Merdivenlerden düşme sonucu hafif inme geçirdi. Sonra uyku apnesi problemi çıktı.3-4 ay doktor hastane git gel yaptık. Tam düzeldi diye düşündürken. Annemin rahim kanseri olduğunu öğrendim. Ameliyatı yapıldı. Kemoterapi süreci atlatıldı. Şu an radyoterapi görüyor. Tamam şükür iyileşiyor diye düşünürken bu sefer babama boyun fıtığı ameliyatı olmalısın yoksa felç olursun dendi. Kontrolleri(ameliyat için hazırlık süreci) devam ederken kalp damar cerrahı şah damarı kesip bacaktan damar takacağını söylemiş. Anlayacağınız ikinci bir ameliyat daha. Ve ben çok korkuyorum. Babama bişey olacak diye ödüm kopuyor anneme bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
Eşim destek hakkını ödeyemem. Ama herkes bana üzülme diyor. Nasıl üzülmeyeyim ya. Zaten uzaktayım. Her daim yanlarında olamıyorum. Yüreğim hep ağzımda. Bir senede bu kadar şeyi kaldırmak zor geliyor bana. Hiç bişeyleri yoktu bir anda oldu herşey. İkisi çok şükür sağlıklılar diye düşünürken rabbim buradan sınıyor beni. İsyan değil ama korkuyorum işte. Ya babama felç gelirse diye ya anneme metastaz yaparsa diye ödüm kopuyor. Üzülme demek o kadar kolay ki başkalarına.

Allah korusun , korktuklarına ugratmasin insallah.
Insanin sevdikleriyle sinanmasi cok kotu gercekten. Bir an once iyilesiverir insallah ikisi de.

Guzel arkadasim ,annesi babasi yaslanan her insan bu korkulari yasiyor hastalik hastalik getiriyor ,
Ki bende bu durumlari yasiyorum,
Kendini yipratma ,sonucta sana ihtiyaclari var ,bu durumda sende boyke strese girersen hasta olucan ,
Dua et sifa iste ,muhtac etmesin hic birini kimseye ,

yaşları kaç?
hemen felc olmaz ki boyun fıtıgında ?

Babam kadar sevdiğim ikinci babam canım dayım kanserin son evresinde. Abimin eşi kanser üçüncü evre. Annemin beyninde su an adini hatırlayamadığım bir aparat var. Beyin kanaması riski var. Babam kaburgalarini kırdı. Liste çok uzun benim de yazmaya mecalim yok.

Ben de aynı şeyi soyleyecegim sana. Evet üzül ama yapacak hiçbir şey yok. Yıllar geçtikçe daha iyi olmuyor her şey. Eksiliyoruz yillandikca. Kabullenmek gerek bunu. Korktuklarimizla sinaniyoruz işte.
Çok geçmiş olsun.

yaşları kaç?
hemen felc olmaz ki boyun fıtıgında ?
Hemen değil zaten. İlk eller kollarda uyuşma güç kaybı oluyor. 2014te doktora gidiyor. Fıtık var amrliyat ol deniliyor. Arkadaşları olmaya gerek yok deyip kafasını karıştırıyorlar. 2016 haziranda merdivenden düşüyor güç katbı sebebiyle. Profa götürdüğümüzde damar tıkanıklığı diye kan sulandırıcıya başladı. Düşme sonucu hareketleri zorlaşıyor. Konuşma güçlüğü çekiyor. Fizik tedaviye yönlendirsin diye tekrar beyin cerrahına gidiyor ameliyat olmalısın felç olursun diyor. Anestezi vs işlemleri yapılırken.65 yaş üstü olduğu için kalbe ve damarlara bakılıyor. Şah damarı tıkalı olduğu söyleniyor. Açılması için ameliyat yapıla cak deniyor. Şu an babamı bekleyen iki ameliyat var.

anladım peki ... gecmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…