Okadar sinirliyim ki yazamıycam bile şu durumu eşimle şuan küs yatiyoruz arkasını döndü yattı ve ben çıldırcam çığlık atasım var dibinde.akşam üzeri eşimin büyük kız kardeşi aradı konşuyoruz küçük kız kardeşi var sınava girmişti tercih yapmışlar, bizim yaşadığımız şehiri yazmış yani çıkarsa gelcek şok oldum eşime ndn benim haberim yok dedim benim var diyor ya bu kız liseye gidiyor yurtta kalacak değil ya bana sormadan nasıl yazdırırlar.yani çıksa bana emri vaki yapılacak ya çıldırdım aniden parladım daha ortda bişey yok ama ya çıkarsa önemli olan çıkıp çıkmamasıda değil yani bana sen kimsin biz yazarızmı diyolar.ya ve ayrıca biz bunlara karşı çıkıp evlendik yani beni istemeye bile gelmedi bu insanlar şuan ki muhabbetimde sadece eşim mutsuz olmasın diye.yani bana ailelik bile yapmadılar ve şuan sormuyolar bile.haksızmıyım napıyım şimdi ben bi söyleyin çıldırcam valla
senden izin almadan böyle bi, kakr almaları kötü gerçekten haklısın ama kız kardeşi de gelip kalması bnce sorun olmamamlı sonuçta abisinin evi yani