• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yiyorymmmm suanda

Ben hiç birinizi dinlemedi m eşimle çok büyük tartstm tlfnda şimdi.çok kötüyüm çok.hazmedim susamadm ben sessiz kalamadım.düzelmez artık hiç birşey mahvetti ler yuvamızı

Kesinlikle size bilgi verilmesi gerekirdi, siz bostan korkuluğu değilsiniz.

Ayrıca neden yurtta kalamıyormuş? Benim kardeşim öğretmen lisesinde yatılı kalıyor, üstelik eve yarım saat mesafede ama cocuğun hayatına disiplin geldi resmen.

Ama suan bizim yasadıgımız ailemiİn basına gelmiş büyük bir sıkıntı yani biz zor bi dönemdeyiz.babamın annemi aldattıgını ögrennce biz birden tasındık yani annem biraz kafa toplasın kendi evine çıksın diye.bu birden basımıza geldi mecbur kaldık benim annem geldi diye hemen kardesi mi gelmeli suan yasadıgımız bir mecburiyet çözmek için ugrasyoruz.ve ailesi beni istemedi yani benim ailem onu evladı gibi sevdi onlar beni istemedi arada büyük fark var.suan annem yanmzda evet ama eşim buraya ailesni bırakıp geldiğinde benim ailem ona diğer evimizn anahtarını verdi kucak actı sahip çıktı.onlar arayıp sormadı bile ve eşimde hep söyler bunları.benim iyi kötü günümde yanımda yoktular ozamam eşim evlat değildide şimdi kendi işlerine lazım diye mi eşim abi oldu.gercekden bi çok zorluklarla evlendik eşim çok agladı bana ndn bunu yaptılar diye basda eşime haksızlık ettiler şimdi işlerine böyle gelince eşimin vicdanını kullanıyorlar.bir tane esya almadılar evimize biz düğün yaptık evlerine bi gittim kendi eşyalarını yenilemişler.bu ayıp degilmi ben hiç bir seylerini istemem ama yine sırf kendilerini düşünüyorlar eşimide kullan mak istiyorlar

dediğim gibi. ailene yapılanlarla kıyaslama. çünkü ailende eşine çok yapmış. bakamam de kestirip at

Ben hiç birinizi dinlemedi m eşimle çok büyük tartstm tlfnda şimdi.çok kötüyüm çok.hazmedim susamadm ben sessiz kalamadım.düzelmez artık hiç birşey mahvetti ler yuvamızı

Çok üzüldüm. :( Ben de tam ılımlı konuşun diyecektim. Yoksa o da anneniz konusunda bir şey derse kırıcı olursa üzülürsünüz diyecektim. Ne dedi? Nedne bu kadar koptuğunu düşünüyorsunuz?

Çok zor işler bunlar gerçekten. Hele erkek ailesiyse ayrıca zor oluyor.
Eşiniz kardeşini atamaz elbette ama kardeş eve geldiğinde ailesi de ara ara gelir böyle sürekli yanyana olmak da kavgaların esas sebebi zaten..
Belki tercihi çıkmaz oraya. Hemen kavga etmeseydiniz keşke. Daha hiçbir şey belli değil.

cok haklisiniz
cocugun sorumlulugunu anne baba alir
yerinizde olsam asla izin vermem
hani anlarim yurda yerlesene kadar evinizda kalir
ama temelli mumkun degil
agirliginiz koyun
bakici degilsiniz
ayrica buyuk sorumluluk

Back
X