kafayıı yedımmm kızlar :(

canım önce bir sakin ol olay biraz karışık gözüküyorda erkek arkadaşının bir saygızılık yaptığı ortada yanlış anlamadan ibaret gibi herşey sakin konuşmayı denerseniz çözülecek bir durum gibi ... sana bağırmaSI öyle yapması çok yanlış tabiki !

bu ne guvensızlık..
bu ne saygısızlık..
bu ne hırs..
bu ne ıntıkam...
aıle kadar uzamış..
pess.

valla kızlar biraz sinirden karmakarışık anlatmışım kusura bakmayın evet baya ofkeli ve sinirliydi ya sakinle konuşucak bişiyde kalmadı benim kardeşime babanı ararım dıyıp tehdit edince annemler kopurdu daha hayatta ıstemıyorlar kendiside şuan cekmiş gitmiş tatile ve ınanıyormusunuz o an bana agza alınmıycak kelimeler söyledi

ya evet annemleri bıraktık bız hastaneye gectik sesi duydu benim kınaya gittiğimi hastaneye gitmediğimi düşünüp bunca şeyi yaptı çok korktum valla.s

Kaç yerde küfür, beddua etmiş, terbiyesiz adam, seçerken gözlerim ağrıdı...

Evvela bir konunun altını çizmek isterim, benim de babası rahatsız olduğu için sorumluluk taşıyan erkek arkadaşlarım var, hiçbiri böyle mantıksız hareketler sergilemiyorlar, aksine sorumluluk adam eder insanı, rezil etmez, "biraz" diyorsunuz ama haddinden fazla şımartılmış demek ki hatta ahlak ve terbiye de verilmemiş...

İleri gittiğimi düşünebilirsiniz, biraz daha ileri gideyim, erkek arkadaşınız normal değil, konu başlığınız da "kafayı yedi" olmalıydı, acil tedaviye ihtiyacı var...

Araya ablalar girmiş, ablanıza bağırılmış, babanızın aranacağı söylenmiş, kardeşiniz rahatsız edilmiş, annenize çağrı atılıp huzursuz edilmiş, "bir kötünün yedi mahalleye kokusu yayılır" dedikleri bu olsa gerek... Evin kızı sinir hastası biriyle ilişki yaşamaya uğraşıyor diye evin tüm fertlerinin canı sıkılmış, ailenize reva görüyor musunuz bu olanları?

Böyle sorunlu bir tipi anne babanızın karşısına "evleneceğim adam" diye çıkartabilir misiniz?

O raddeye gelene kadar yiyeceğiniz küfürler ve ardından olmazsa olmazı dayağa razı mısınız?

"Erkek arkadaşım sinirli ama ne olay yaşarsak yaşayalım bırakmak geçmedi aklımdan" fedakarlığını hak edecek ne yaptı bu şahıs? Eğer "Her şeye rağmen onu sevmekten vazgeçmem" diyorsanız, siz işinde gücünde, efendi, terbiyeli görgülü bir adamı hak etmeyecek ne yaptınız da böyle birine layık görüyorsunuz kendinizi?

Bana ailenizi de huzursuz etmesi, babanızı aramakla tehdit etmesi neyi çağrıştırdı biliyor musunuz? Hani ana haber bültenlerinde izleriz, evin sorunlu damadı karısını dövmüştür, kadın da ruh hastası kocadan kaçmak için baba evine sığınmıştır, adam arar aileyi eşini geri istediği için... Aile de kızlarına kol kanat gererler sonra sorunlu damat gelir eşini ve kayınpederini, vs. öldürür... Uç bir örnek gibi gelmesin size, bu olaylar sık sık yaşanıyor ve alt yapısında sizin bugün gördüğünüz muamele var...

Kendinize ve ailenize neyi yakıştırıyorsanız öyle davranın, öyle insanlarla beraber olun... Unutmayın, doğmamış çocuklarınıza dahi sorumluluğunuz var, onların huzur ve mutluluk beklentilerini kaynağını açıklayamadığınız bir bağlılığa, sevgi, saygı görmediğiniz, horlandığınız bir birlikteliğe kurban etmeyin...

bu adamdan ayrıl bence seni dinleme nezaketinde dahi bulunmuyor,evlensen döver bence

Bu ne ya? Şaka mı?
Saygı yok, sevgi yok, nezaket yok, terbiyesizlik var, saygısızlık var, sevgisizlik var..
Daha fazla katlanmazdım yerinde olsam..

erkek arkadaşıma yaptığım için öncelikle ondan bu olayı dahi bilmesede özür diliyorum...ben ogün gerçekten ondan izin almadan kınaya gitmiştim ve onada sürekli bi yerlere çıkacağı zaman benden izin almasını söylüyordum haklı olarak oda ben giderken benim aynı şeyi yapmamı istiyordu o beni o gün sakaryaya gideceğini demek için aramış ve izin isteyecekmiş.ben ise hiçbirşey demeden kınaya gittim.şimdi benim ona yapmış olduğum terbiyesizliği affetti ama benim ona karşı yaptığım burdaki hareket için ve sizlere yalan söylediğim için özür dilerim...ogün ablamı aradığında ablamda yalan söylediğimi biliyordu söyleme kızar demişti ablamı telefona verdiğimde ablam benim söylediğim yalanı söyleyemedi ve çocuk ağlıyor diyerek telefonu bana verdi sesinide yükseltmemişti aslında erkek arkadaşım abla doğruyu söyle allah için gittimi gitmedimi diye sormuştu.annemi aramış evet annemde kınada olduğu için duymamış ve daha sonra aradığında ablası açmış ablası ayıp olmasın diye yanlışlıkla olmuş demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…