kızlarrr hemen konuya gırıyorumm vee anlatıyorumm onceliklee hepinize merhaba. 2.5 yıldır bir sevgilimvar. bu 2.5 yılda sınırli oldgunu bılıyordum bırçokda olay yaşadım ama bırakmadım biraz verıcı taraf oldum herzaman bırakma nıyetım olmadı oda öyle ne kadar olay yaşarsak yaşayalım geçmedi aklımdan..haddıden fazla kıskanç ve sinirli evın erkek çoçuğu sadece bu ve babası hasta oldugu için sorumluluk onda yani birazda haddiden fazla şımarık büyümüş..neyse biz bundan 2 hafta oncede tartışma yaşadık konserde çekip gitti.biz ogundur bugundur ayrıydık ara vermıştık. bizim içinde en iyiside buydu onun içinde öyle duzelicekdik felan. oda bazı seyleri halletmemiz var demişti.. bu 2 haftada arıyordu konşuyorduk sadece dünde bizim kınamız vardı misafirlerimiz geldi kız alınıcakdı. neyse ben pek sevmıyorum kalabalıgı ve çalgılı sazlı şeyleri neyse annemleri bıraktık biz ablamla dönücekdi kızınıda hastaneye goturduk bu benı 30 kere aramış felan. en son açp kapamş sanrm sesı duymş.. snra tam eve geçiyorum aradı nerdeydn dıye bende hastanedeydm gecıyrm smdı dedım br bagırma kızlar yanı ben oyle bırsey gormedım yalan dıyorsun dıyor al ablama verıyım dedım o aldı onada sesını yukseltır gıbı oldu oda benmle bu seklde konuşma yukseltme sesını dedı oda abla sesın gelmıyor gıbılerınden sey yaptı sonra ablam bana verdı hala bagırıyor dogru soyle muzık sesı gelıyordu.. neler neler dıyor kıyamet koparıyor felan. anlatamıyorumda hala dogru de dıyor. kapatıyorum bagırmasın dıye çunku kufurde edıyor kızlar öyle bişiy yok ne beddualar evımı barkımı arama gıbılerınden. kapatıyorum tekrar aynı seyler.. bı ara gene aradı actım. ablası cıktı bu orda bagırarak aglıyorr ablaa benı attı kenara orada eglenıyor felan nasıl allahtan bulsun felan aglıyor bıldıgın sınır krızı gecırmıs ablasıda sana kırılmıs nıye boyle yaptın dedım sıze ben kmseye yalan demıyorum telefonunu duymadım dıyorum nıye yalan dıyım ablama verıyım ıstersenız dedım ablası bak kız dogru dıyor belkıde dıyıp buna ordan sey yapıyor bu aldı tel bana çok kotu bısıy dedı kızlar bıde sovdu kapadı. korktum bende kapadım.. annemleri aramış kardeşimi aramış ablanı ver demış oda yk o burda evde demış yalan deme dıyormuş oda sen kımsın yalan dıcem ben sana ya yok dıyoruz demedımmı demış babanızı arıcam demış oda sen ne dıyorsun yaa demış kapa telefonu demış buna. annemede cagrı atmışlar annem aramış ablası acmış sanırım aramışınız demış yanlış oldu demış yalan demeyın kızımıda aramışşsınız benıde kım arayıp çagrı yapıyorsa bıda olmasın dıyıp kıbarca kızmış.sonra benı aradı tabi sakaryaya gıdıyorum bak dogruyu soyle kopegım oluyum dıyor kızlar çıglık atıyorum resmen yaa ne dıyorsun dedım yok anlamadı snra yalancısın felan sovdu kapadı.. kapayış o kapayış ark. felanda benı suçluyor sakaryaya gıtmış ıste..herkez şok olmuş annem felan çok sınırlenmış kımı tehdıt edıyor tehdıt etmesıne gerek yok ben esıme soylerım dedı gereken yerde. herkez sınırlı barut fıçısı bende soktayım anlıcagınız bundan ıbaret olay.s çok kotuyum şuan hala elım ayagım tıtrıyor .s
evın erkek çoçuğu sadece bu ve babası hasta oldugu için sorumluluk onda yani birazda haddiden fazla şımarık büyümüş.....
kapatıyorum bagırmasın dıye çunku kufurde edıyor kızlar öyle bişiy yok ne beddualar evımı barkımı arama gıbılerınden. kapatıyorum tekrar aynı seyler.. bı ara gene aradı actım. ablası cıktı bu orda bagırarak aglıyorr ablaa benı attı kenara orada eglenıyor felan nasıl allahtan bulsun felan aglıyor bıldıgın sınır krızı gecırmıs ablasıda sana kırılmıs nıye boyle yaptın dedım sıze ben kmseye yalan demıyorum telefonunu duymadım dıyorum nıye yalan dıyım ablama verıyım ıstersenız dedım ablası bak kız dogru dıyor belkıde dıyıp buna ordan sey yapıyor bu aldı tel bana çok kotu bısıy dedı kızlar bıde sovdu kapadı. korktum bende kapadım.. annemleri aramış kardeşimi aramış ablanı ver demış oda yk o burda evde demış yalan deme dıyormuş oda sen kımsın yalan dıcem ben sana ya yok dıyoruz demedımmı demış babanızı arıcam demış oda sen ne dıyorsun yaa demış kapa telefonu demış buna. annemede cagrı atmışlar annem aramış ablası acmış sanırım aramışınız demış yanlış oldu demış yalan demeyın kızımıda aramışşsınız benıde kım arayıp çagrı yapıyorsa bıda olmasın dıyıp kıbarca kızmış.sonra benı aradı tabi sakaryaya gıdıyorum bak dogruyu soyle kopegım oluyum dıyor kızlar çıglık atıyorum resmen yaa ne dıyorsun dedım yok anlamadı snra yalancısın felan sovdu kapadı.. kapayış o kapayış ark. felanda benı suçluyor sakaryaya gıtmış ıste..herkez şok olmuş annem felan çok sınırlenmış kımı tehdıt edıyor tehdıt etmesıne gerek yok ben esıme soylerım dedı gereken yerde. herkez sınırlı barut fıçısı bende soktayım anlıcagınız bundan ıbaret olay.s çok kotuyum şuan hala elım ayagım tıtrıyor .s
kızlarrr hemen konuya gırıyorumm vee anlatıyorumm onceliklee hepinize merhaba. 2.5 yıldır bir sevgilimvar. Bu 2.5 yılda sınırli oldgunu bılıyordum bırçokda olay yaşadım ama bırakmadım biraz verıcı taraf oldum herzaman bırakma nıyetım olmadı oda öyle ne kadar olay yaşarsak yaşayalım geçmedi aklımdan..haddıden fazla kıskanç ve sinirli evın erkek çoçuğu sadece bu ve babası hasta oldugu için sorumluluk onda yani birazda haddiden fazla şımarık büyümüş..neyse biz bundan 2 hafta oncede tartışma yaşadık konserde çekip gitti.biz ogundur bugundur ayrıydık ara vermıştık. Bizim içinde en iyiside buydu onun içinde öyle duzelicekdik felan. Oda bazı seyleri halletmemiz var demişti.. Bu 2 haftada arıyordu konşuyorduk sadece dünde bizim kınamız vardı misafirlerimiz geldi kız alınıcakdı. Neyse ben pek sevmıyorum kalabalıgı ve çalgılı sazlı şeyleri neyse annemleri bıraktık biz ablamla dönücekdi kızınıda hastaneye goturduk bu benı 30 kere aramış felan. En son açp kapamş sanrm sesı duymş.. Snra tam eve geçiyorum aradı nerdeydn dıye bende hastanedeydm gecıyrm smdı dedım br bagırma kızlar yanı ben oyle bırsey gormedım yalan dıyorsun dıyor al ablama verıyım dedım o aldı onada sesını yukseltır gıbı oldu oda benmle bu seklde konuşma yukseltme sesını dedı oda abla sesın gelmıyor gıbılerınden sey yaptı sonra ablam bana verdı hala bagırıyor dogru soyle muzık sesı gelıyordu.. Neler neler dıyor kıyamet koparıyor felan. Anlatamıyorumda hala dogru de dıyor. Kapatıyorum bagırmasın dıye çunku kufurde edıyor kızlar öyle bişiy yok ne beddualar evımı barkımı arama gıbılerınden. Kapatıyorum tekrar aynı seyler.. Bı ara gene aradı actım. Ablası cıktı bu orda bagırarak aglıyorr ablaa benı attı kenara orada eglenıyor felan nasıl allahtan bulsun felan aglıyor bıldıgın sınır krızı gecırmıs ablasıda sana kırılmıs nıye boyle yaptın dedım sıze ben kmseye yalan demıyorum telefonunu duymadım dıyorum nıye yalan dıyım ablama verıyım ıstersenız dedım ablası bak kız dogru dıyor belkıde dıyıp buna ordan sey yapıyor bu aldı tel bana çok kotu bısıy dedı kızlar bıde sovdu kapadı. Korktum bende kapadım.. Annemleri aramış kardeşimi aramış ablanı ver demış oda yk o burda evde demış yalan deme dıyormuş oda sen kımsın yalan dıcem ben sana ya yok dıyoruz demedımmı demış babanızı arıcam demış oda sen ne dıyorsun yaa demış kapa telefonu demış buna. Annemede cagrı atmışlar annem aramış ablası acmış sanırım aramışınız demış yanlış oldu demış yalan demeyın kızımıda aramışşsınız benıde kım arayıp çagrı yapıyorsa bıda olmasın dıyıp kıbarca kızmış.sonra benı aradı tabi sakaryaya gıdıyorum bak dogruyu soyle kopegım oluyum dıyor kızlar çıglık atıyorum resmen yaa ne dıyorsun dedım yok anlamadı snra yalancısın felan sovdu kapadı.. Kapayış o kapayış ark. Felanda benı suçluyor sakaryaya gıtmış ıste..herkez şok olmuş annem felan çok sınırlenmış kımı tehdıt edıyor tehdıt etmesıne gerek yok ben esıme soylerım dedı gereken yerde. Herkez sınırlı barut fıçısı bende soktayım anlıcagınız bundan ıbaret olay.s çok kotuyum şuan hala elım ayagım tıtrıyor .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?