- 17 Ekim 2023
- 1.957
- 2.319
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormazlar.Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Sorsalar ne olacak? Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ya da kesildi dersiniz kestirip atarsınız. Sırf bu yüzden kendinizi sınırlandırmayın ama onun haricinde ev tipi olanlar çok konforlu oluyor istediğin zaman yapma özgürlüğün var ben memnunumKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Ben dışında kimse görmediği bilmediği için biraz utanıyorum ve çekiniyorum çok gözümde büyüyor. Yorumlar içimi çok rahatlattı tesekkur ederimmSorsalar ne olacak? Açıklama yapmak zorunda değilsiniz ya da kesildi dersiniz kestirip atarsınız. Sırf bu yüzden kendinizi sınırlandırmayın ama onun haricinde ev tipi olanlar çok konforlu oluyor istediğin zaman yapma özgürlüğün var ben memnunum
evet haklısınız. Çok içim rahatladı gitme kararı aldım artıkAy kusura bakma da kedi totosunu görmüş hesabı ne var bunda ya ayrıca Lazerciye ne yani kadın bütün gün leş gibi koku içerisinde milletin orasına burasına lazer yapa yapa ekmeğinin peşinde, kimsenin neresinde ne var umurunda mı?
Ayni izin daha kötüsü bende de vardı sormadılar. En son bir kızla baya samimi olmuştuk o sordu ergenlik zamanlarinda o an ki kafayla yaptığım bir şeydi dedim geçiştirdim. Onların pek umrunda olmuyor çünkü sen hariç başkalarında da görüyorlar. Bana soran kızın o an sorma amacı da umrunda olması değil sadece laf olsun muhabbet olsun diyeydievet haklısınız. Çok içim rahatladı gitme kararı aldım artık
Çok teşekkür ediyorumAyni izin daha kötüsü bende de vardı sormadılar. En son bir kızla baya samimi olmuştuk o sordu ergenlik zamanlarinda o an ki kafayla yaptığım bir şeydi dedim geçiştirdim. Onların pek umrunda olmuyor çünkü sen hariç başkalarında da görüyorlar. Bana soran kızın o an sorma amacı da umrunda olması değil sadece laf olsun muhabbet olsun diyeydiSorarlarsa kısadan kesersin cevabı herkesin ne düşündüğünü umursama bile boşver.
Kiz biz oraya gidip bi taraflarımızi acip uzaniyoruz eğer sen iz icin utanıyorsan ohooo hiç gitme daha iyiKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Allah başka dert vermesin ne diyelim :)Ben dışında kimse görmediği bilmediği için biraz utanıyorum ve çekiniyorum çok gözümde büyüyor. Yorumlar içimi çok rahatlattı tesekkur ederimm
Utanacak ne var?Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm