- 4 Mart 2012
- 15.865
- 36.842
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Utanılacak bişey değil ki ayrıca sormazlar bile .Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Siz yaptığınızdan dolayı pişmanlık duyduğunuz iz de kalıcı olduğu için ortaya çıkacağından korkuyorsunuz. Kimse sormaz sorarsa çizdim, düştüm dersiniz. Ama bunu içinizde çözün. Yaptığınızın doğru olmadığını anlamış ve bundan pişmanlık duymuşsunuz. Bu olaya bir deneyim olarak bakın ve kendinizi affedip hayatınıza güzel duygularla devam edin.Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Aşamıyorum bu durumu içimde gerçekten. 3 yıldır her gün kendime keşke yapmasaydım etmeseydim diyorum beni aşırı yoruyor duygusal olarak ve birinin görmesinin verdiği korkuda baya yoruyorSiz yaptığınızdan dolayı pişmanlık duyduğunuz iz de kalıcı olduğu için ortaya çıkacağından korkuyorsunuz. Kimse sormaz sorarsa çizdim, düştüm dersiniz. Ama bunu içinizde çözün. Yaptığınızın doğru olmadığını anlamış ve bundan pişmanlık duymuşsunuz. Bu olaya bir deneyim olarak bakın ve kendinizi affedip hayatınıza güzel duygularla devam edin.
Şöyle düşünün şu an bunu yaparken ki duyguları, olayları tekrar yaşasanız aynısını mı yapardınız yoksa kendinize zarar vermeye çalışmadan çözümler mi arardınız? Eğer geçmişteki yaptığınızdan farklı bir yol çiziyorsanız dersiniz almışsınız, olgunlaşmışsınız. Kendinize ''Evet elif, geçmişte bunu bu duygularla yaptın ama artık geçmişteki elif değilsin. Kendimi, bedenimi seviyorum ve değer veriyorum. Ben kıymetliyim. Geçmişten dersimi aldım ve olgunlaştım. Ve artık benim için her şey yolunda.'' deyip rahatlayın. Hayatınızda odaklandığınız şeyleri büyütürsünüz. Değiştiremeyeceğiniz hatalarınıza değil güzel duygulara, şu an kendinize verdiğiniz sevgiye, değere odaklanın. O yarayı saklamaya çalışmak yerine size ders verdiği için onu öpün. Ve kabul edin. Soran olursa yıllar önce çizilmişti tam hatırlamıyorum dersiniz.Aşamıyorum bu durumu içimde gerçekten. 3 yıldır her gün kendime keşke yapmasaydım etmeseydim diyorum beni aşırı yoruyor duygusal olarak ve birinin görmesinin verdiği korkuda baya yoruyor
Ay bende kocaman bir sezeryandan kalma kelloid var gidiyorum bu ne ki..Kelloid diye gaz Google ona göre karar verirsinKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Gerçekten çok teşekkür ederim. Beni iyi hissettirdiniz sağolunŞöyle düşünün şu an bunu yaparken ki duyguları, olayları tekrar yaşasanız aynısını mı yapardınız yoksa kendinize zarar vermeye çalışmadan çözümler mi arardınız? Eğer geçmişteki yaptığınızdan farklı bir yol çiziyorsanız dersiniz almışsınız, olgunlaşmışsınız. Kendinize ''Evet elif, geçmişte bunu bu duygularla yaptın ama artık geçmişteki elif değilsin. Kendimi, bedenimi seviyorum ve değer veriyorum. Ben kıymetliyim. Geçmişten dersimi aldım ve olgunlaştım. Ve artık benim için her şey yolunda.'' deyip rahatlayın. Hayatınızda odaklandığınız şeyleri büyütürsünüz. Değiştiremeyeceğiniz hatalarınıza değil güzel duygulara, şu an kendinize verdiğiniz sevgiye, değere odaklanın. O yarayı saklamaya çalışmak yerine size ders verdiği için onu öpün. Ve kabul edin. Soran olursa yıllar önce çizilmişti tam hatırlamıyorum dersiniz.
Bu normal bir çizik gibi duruyor kimin ne düşüneceğini önemseme ayrıca herkes hata yapar sakın kendini üzme. Pişman olman bir daha yapmaman muhim olan. Benim yüzümde kolumda her yerimde çocukluktan kalma izler var buna benzer kimse de sormadıKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Bende kolumdan ameliyat oldumKızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
Abartmayın. Kime ne.Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm
benim kolumda da var. kırık camdan ananemde elimi sokmustum acıcam kapıyı diye cart cizdi. çok da gec kapandı. kimse de noldu dıye sormadı :) sımdı dusununce demek kı baska dusunen cok olcak:)Kızlar selam lazere başlamam lazım ama sıkıntı şu ki benim kolumda kesik izi var bana koluna noldu diye sorarlar mı diye çok korkuyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Daha annem bile bilmiyor kolumda iz olduğunu 3 yıl falan oldu, cidden pişmanım hani keşke yapmasaydım diyorum ama artık iş işten geçti fotoğrafınıza eklerim kolumun. Her neyse sırf bu yüzden gitmek istemiyorum lazere. Ev tipi lazerde almayı düşündüm ana işe yaramıyor falan diyolar offf kafam cok karısık bana tavsiye verir misiniz teşekkür ediyorumm