Kağıt sanatı bir başka :)

cok degisik ve guzel bir fikir, insanin yuregine hitap ediyor :nazar: elleriniz dert gormesin, boylesi yenilikleri gormekte bi guzellik a.s. cok begendim, gercekten icad edenin akli varmis bea :asigim:

cok degisik ve guzel bir fikir, insanin yuregine hitap ediyor :nazar: elleriniz dert gormesin, boylesi yenilikleri gormekte bi guzellik a.s. cok begendim, gercekten icad edenin akli varmis bea :asigim:

çok teşekkur ederim canım
malesef herşeyi makinalaştırtık, el işçiliği çok pahalı diye çöpe atıldı
biz sahip çıkmazsak başkaları bu sanatı çok iyi sahipleniyor :çok üzgünüm:

Ben bunu folya kağıtıyla yapılanı gördüm süperler en kısa sürede öğreneceğim akrabamın biri çok güzel yapar.Senin yaptıklarında çok güzel olmuş hem çok ucuz sadece çerçevesi pahalı oluyor ellerine emeğine sağlık.alkisalkisalkis

sersoycum ellrine sağlık canım.çok güzel bayıldım.bende deneyeceğim ilk fırsatta.

Ben bunu folya kağıtıyla yapılanı gördüm süperler en kısa sürede öğreneceğim akrabamın biri çok güzel yapar.Senin yaptıklarında çok güzel olmuş hem çok ucuz sadece çerçevesi pahalı oluyor ellerine emeğine sağlık.alkisalkisalkis

teşekkur ederim canım
folyo kağıdıyla yapılanı biliyorum bende o biraz daha faklı oluyor birde kabartma yerine slikon sıkmak gerekiyor bunun bitmiş hali çok daha faklı oluyor, keşke gerçeğini görebilseniz fotoğraftan çok daha guzel :asigim:

bu da yeni bitti

sdc77854.jpg

wooow diyorum..
cok basitmiş gibi anlatmışsın:)
tebrik ederim eline saplık,
bayıldım

Sersoy sana gıcık oluyorumm...
Kısım sen neden bu kadar becerikli bir hatunsun yaaa...senağlama
senin yaptıklarını gördükçe ben de kadın mıyım diyorum valllaaa:delphin:

şaka yaptım tabi..bayılıyorum senin yaptıklarına ve de topiclerine...maşallah, eline sağlık canım

Sersoy sana gıcık oluyorumm...
Kısım sen neden bu kadar becerikli bir hatunsun yaaa...senağlama
senin yaptıklarını gördükçe ben de kadın mıyım diyorum valllaaa:delphin:

şaka yaptım tabi..bayılıyorum senin yaptıklarına ve de topiclerine...maşallah, eline sağlık canım

:delphin: abartacak bişey yok
kaydirigubbakcemile3

çok teşekkur ederim canım Şeniz

ay bayıldım ya...çok meraklıyımdır öyle şeyle....buda bayıldım..yapmak isityorumm bendeeeeeeeee

7 defa kağdı deldim :) 2 defada yırttım :) sinirden oturup ağladım, 3 gunumu aldı ama sonunda başardım :lepi:

sdc66430.jpg

kağıdı kadehin uzerine oturttum, içerisinede mum koyuyorum ışıl ışıl oluyor yandığında sanırım emeğe değdi :utangac:

ay ay ay bu ne güzellik böyleeee
ellerine sağlık sersoyum süper sin yineeeeee

ay ay ay bu ne güzellik böyleeee
ellerine sağlık sersoyum süper sin yineeeeee

teşekkurler tatlım
bende en çok son çalışmayı beğendim, abajur de yapmaya karar verdim bundan
çok zevkli oluyor tabiki kazalara mahzur kamadıkça kaydirigubbakcemile3

bende hediyeliklerimi tamamlamaya çalışıyorum, tatil dönüşü başını ağrıtırım canım
yardım isterim senden :))) çok hoşuma giti çünkü bu çalışman

Back
X