- 4 Mart 2021
- 672
- 689
- 33
- Konu Sahibi nursel2608
-
Anladım canım ben tüp bebekle ile hamile kaldım o yüzden sigorta falan yalanevet evet beklemesiz bir sigorta vardı anadolu sigortanın onu yaptırdım ama eşim göreve gitti 4 ay yandı direkt sigorta o yüzden yenilecenek
MerhabaAaa süpercoki ben 5 bin küsurlu bir fiyata yaptımıştım demir 2 can sağlık sigortası silver paketi içinde 8 muayene tahliller görüntüler ikili test normal doğum sezeryan doğum bir de bebiş doğduğunda ilk tetkikleri karşılıyor
Standart bir odaGittim akiam ama çok hayal kırıklığına uğradom suit oda dedikleri diğer odanın aynısı 1 fazla tuvaleti var sadece siz beğenirsiniz umarım
evet suit oda farkı ne diyorum kettle var diyor ahahahha rezaletStandart bir odasenin randevu kaçta canım yarın?
Doktor önemli canım oda çok da mühim değil güvende hissetmek çok mühimevet suit oda farkı ne diyorum kettle var diyor ahahahha rezalet
11de randevuu yazarım çıkınca doktoru da
Yok canım ben yeni yaptırdım 2 ay falan oluyor. Ocakta olsa da karşılar süresiz çünkü istediğin zaman yaptırabiliyorsun ama fiyat farkı çıkar mı onu bilemiyorumMerhabaCanım sen çok önceden yaptırmışsındır benim doğum ocakta artık karşılamaz
ben bir daha kesinlikle gitmem ya 15 gün önce 17cm olan çocuğa 13cm diyo ultrason cihazı desen iğrençti hiçbir şey belli olmuyor detaylıya falan gerek yok diyor nasıl gerek yok yaniDoktor önemli canım oda çok da mühim değil güvende hissetmek çok mühim
Teşekkürler tatlım bu saatten sonra heralde yaptırmam zaten az kaldı doğumaYok canım ben yeni yaptırdım 2 ay falan oluyor. Ocakta olsa da karşılar süresiz çünkü istediğin zaman yaptırabiliyorsun ama fiyat farkı çıkar mı onu bilemiyorum
Canım sen yanlış hatırlıyor olabilirsin çünkü 19 haftalık bebek zaten 13 cm ile 15 cm arası olur. İstersen internetten araştır.ben bir daha kesinlikle gitmem ya 15 gün önce 17cm olan çocuğa 13cm diyo ultrason cihazı desen iğrençti hiçbir şey belli olmuyor detaylıya falan gerek yok diyor nasıl gerek yok yani
çekti mi bu çocuk 2 ay önce 12 cm di 18+5im 13 cm mi çocuk
bana asla güven vermedi doktor ya umarım siz beğenirsiniz
valla baktım sende bir yanlışlık var heralde. banu çiftçi videolarından da takip ediyorum. grubumuzda her çocuk 20cm küsürlerde benimki mi 13cm 1.5 ay önce 9cmdi, 2 hafta önce 16 17ydi deCanım sen yanlış hatırlıyor olabilirsin çünkü 19 haftalık bebek zaten 13 cm ile 15 cm arası olur. İstersen internetten araştır.
Bak yarın 20. Haftaya dönünce daha da değişecek bana normal gelmediBak görselde boyuna 15.3 cm yazıyor canım boşa moralini bozma beğenmediysen bir daha gitmezsin.Eki Görüntüle 2934825
Detaylıya muhakkak git Bezmialemde Mehmet Serdar Kütük alanında 10 numara ben çok memnun kaldım canım. Moralini bozma. Her doktorla enerji tutmayabilir. Başka doktora devam et.Bak yarın 20. Haftaya dönünce daha da değişecek bana normal gelmedi
Detaylı falanda önermiyorum gerek yok dedi
İyice soğudum aynen gitmem içime de kurtlar düşürüp bıraktı keşke hiç gitmeseydim
Canım imza da boyu değil crl si yazıyor baştan popoya yani bacak uzunluğu hariç o yüzden bugün gittiği doktorun dediği çok saçma çocuğun komple boyuna 13 cm demiş internette de direkt arattığın zaman crl olarak ortalaması çıkıyor, aşağılara doğru inersen Z zahrada haftasına göre 20 cmler de olması gerekiyor bacak dahilBak görselde boyuna 15.3 cm yazıyor canım boşa moralini bozma beğenmediysen bir daha gitmezsin.Eki Görüntüle 2934825
Canım Belli bir haftaya kadar crl baş popoya kadar ölçer belli bir haftadan sonra baş topuk arasını ölçmeye başlar benim ölçüme bakarsan baş topuk yazar mesela.Canım imza da boyu değil crl si yazıyor baştan popoya yani bacak uzunluğu hariç o yüzden bugün gittiği doktorun dediği çok saçma çocuğun komple boyuna 13 cm demiş internette de direkt arattığın zaman crl olarak ortalaması çıkıyor, aşağılara doğru inersen Z zahrada haftasına göre 20 cmler de olması gerekiyor bacak dahil
Evet senin ölçümün öyle ama doktor Z zahrada ya baş topuk arası tahmini ölçüm söylemiş crl değil. Bir önce ki gittiği doktor baş topuk 17 cm diyor bu gittiği doktor ise baş topuk 13 cm diyor benim demek istediğim bu. Bizim imzalar da yazan da crl zaten internete de bu haftalar için yazınca crl ortalama boy söylüyor.Canım Belli bir haftaya kadar crl baş popoya kadar ölçer belli bir haftadan sonra baş topuk arasını ölçmeye başlar benim ölçüme bakarsan baş topuk yazar mesela.
Merhaba normal doğum mu yaptınız acaba?Dr Hüseyin kılıç a bende doğumumu yaptırdım gebeliğin başından beri takipli gittim çok Güler yüzlü her telefon açışımda beni hep bilgilendirdi destek verdi sağolsun doktor çok iyi ben çok memnun kaldım özellikle de samimiyetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?