Kağıthane derindere hastanesi

Bu arada benim doktor türkan hn. Gece olursa doğum 1000lira istiyo ekstra
Ben şok. Bende ilk başta türkan hn. İle başlamıştım ama sonra detaylı ultrasonda rıza beyin ilgisi ve bilgilendirmesi daha hoşumuza gittiği için ona devam ediyoruz şimdi. Belki rıza bey de o kadar istiyor mudur bilmiyorum ama çok fazla istemiş bence türkan hanım

Evet yaa konuşup indirim isticel mesai saatleri içinde doğum olursa para istemiyo gece olursa bin lira normal doğum istiyorum ben nerden biliyim nezmn gelicek

Evet yaa konuşup indirim isticel mesai saatleri içinde doğum olursa para istemiyo gece olursa bin lira normal doğum istiyorum ben nerden biliyim nezmn gelicek
Bi şansını dene bencede dediğin gibi ne zaman olucağını bilemezsin e kendi doktorunun bakmasını istemekte doğal hakkın inşallah anlaşırsınız fiyat konusunda

Doktorum rıza bey canım.ama dogumu nerde yapacagım belli degil henüz odaları ferah yogun bakım üniteleri olan bir hastane istiyorum.bakalım hayırlısı...

Doktorum rıza bey canım.ama dogumu nerde yapacagım belli degil henüz odaları ferah yogun bakım üniteleri olan bir hastane istiyorum.bakalım hayırlısı...
Derinderede yenidoğan yoğun bakım ünitesi var bu arada canım ilk başta paket almadan önce sormuştum çünkü bende bilgin olsun.

Rakamlara baktıgımda cok ucuz olmadıgı icin kararsızım kızlar.diger hastaneleride arastırıyorum en icime sinen de yaparım inşallah

Kızlar dogumunu yapan var mı? Son güncel fiyat bilgisi nedir yakın zamanda konusmaya gitcem gerçi ben? Odalar nasıl? Fotografcı süsleme vs fiyatları nasıl

Evet bende bu konuda bilgi almak istiyorum özellikle doğum yapanlar yorum yaparsa sevinirim doktor ve hemşirelerin doğum sonrası ilgi alakası nasıl ? Son ayıma girdim ilk bebeğim yeterince tedirginim doğumunu orada yapmış birileriyle iletisimde olmak isterim

Ben geçen perşembe sezeryan doğum ile oğlumu kucağıma aldım Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin. Benim doktorum Rıza bey ben doktorumdan çok memnunum ilgisi alakası çok iyi merak ettiğiniz herşeyi sorabiliyorsunuz doğum sonrasında da hemşireler de iyiler yardıma ihtiyacın olduğunda geliyolar. Bizim şimdi malesef biraz sarılığımız olduğu için kontrollerimiz var hemşirelerin hepsi gördüğünde yanımıza geliyorlar halimizi hatrımızı soruyolar başka merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olabildiğim kadar cevaplarım

Aydan T hayırlı uğurlu olsun bebeğinizi güle güle büyütün cok sevindim rabbim bize de nasip etsin insallah. Benim de doktorum Rıza bey kendisinden cok memnunum doguma henüz girmedigim icin bir tek bu konuda tedirginim arkadaşım yeni dogum yaptı sezeryan sonrası karnına bastırmışlar sizde öyle birsey yapıldı mı bunun yapılması gerekiyo denmis bizim hastanede boyle birşey var mi ? Bir de ağrı kesiciyi sık sık vurdular mi sanırım bende sezeryan olcam ameliyat sonrasını rahat atlattiniz mi kusura bakmayın cok sordum ama aradığım kisi sizsiniz :)

Canım ücretlerle ilgili bilgi verebilir misin? Odalar nasıl ferah mı

Sezeryan sonrası evet iki kere kanama kontrolü diye gelip karnına bastırıyorlar içinin boşalması için yapılması gerekiyormuş benim rahatsız olduğumu gördüklerinde özür dileyerek yaptılar sebebini açıklayarak. Her hastane yapmıyormuş evet ama yapmadıkları zaman içinde pis kan kalabiliyormuş. Ben sezeryan sonrası sancı çekmedim hiç diyebilirim vurdukları ağrı kesiciden olsa gerek. Ayağa kalkma saatim geldiğinde de yine hemşirelerin yardımıyla kolayca kalkıp yürüdüm bir sıkıntım olmadı çok şükür

Canım ücretlerle ilgili bilgi verebilir misin? Odalar nasıl ferah mı
Canım ben hamileliğimin başında doğum paketi almıştım ücreti de o zaman peşin ödedim şuanki fiyatlardan haberim yok malesef. Odalara gelince en kullanışlı odalar suit odalar (ki onlarda diğer hastanelerin suitlerinden küçük aslında) sadece iki tane var. Onun dışında normal odalar çok küçük gelmişti bize. hastaneye gittiğinizde odaları gezmek isteyebilirsiniz hemşireler yardımcı oluyorlar

En korktuğum sey buydu demek bastırıyorlar Arkadaşım çok anlattı ben de biraz fazla etkilendim cok canı yanmış kesige baskı sezeryandan beter demisti keske bizim hastane de yapmasaydi neyse artık hayırlısı.. Ne güzel doğurup kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza

Kesiğin üstüne yapılıyo aslında dikişlerin olduğu yere değil göbek deliğine doğru yani ve acısı gaz sancısı gibi bir ağrı diyebilirim gözünüzde büyütmeyin bende doğuma girmeden önce korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı. Bana başka bir hastanede doğum yapan arkadaşım çok daha farklı bi uygulama anlatmıştı oda beni korkutmuştu ama bizim hastanenin yaptığı o kadar korkunç değil. İnanın bunu yapmaları daha iyi içinizde pislik kalınca sonradan sıkıntısını çekiyorsunuZ görümceme yapılmamış bundan altı sene önce başka bir hastanede onun rahminde kirli kan kalmış ve bana böyle yapmaları iyi aslında sonradan sıkıntı çekmezsin demişti. Dün kontrolüm vardı rahmim tertemizdi sağlık için biraz dişimizi sıkmamız gerekiyor sizde iyi düşünün iyi olsun :)

Tabii ki sağlık için önemli ama bu konuda o kadar korkmuşum ki su an bayağı bir tedirgin oldum inşallah ben de cok acımadan atlatabilirim ama yine de yapmasak olur mu diye bir teklif sunmayi düşünüyorum açıkçası :) Cok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız icin

Siz teklifinizi yapın tabi belki kabul ederler ama daha fazla düşünerek kendinizi de germeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…