Kağıthane derindere hastanesi

Kızlar bugün paket fiyatlarını aldım hastanenin.normal dogum 2000tl zorunlu sezeryan 2900 istege baglı ise 3600.odalar kücük suitlerde cok büyük degildi bence...oda sızın ıcın onemliyde bilginiz olsun ama tabi ki tertemiz bir hastane

Merhabalar, bende 1.5 yıllık evliyim ve bebek düşünmeye başladığımda Türkan Hanım'a gitmiştim.. Beni hiçbir test yaptırmadan folik asit vererek gönderdi.. Sonrasında 8 gün adetim gecikti ve Beyhan Hanım'dan randevu aldım. İnanılmaz pozitif bir doktor. Bana hormon testi, jinekolojik muayene vs. tüm tetkikleri yaptı.. Sonuçlar temizdi ama süreci hızlandırmak amaçlı ilaçlara başladık.. Kesinlikle konusunda uzman olduğu belli Beyhan Hanım'ın. . Ben çok memnunum, umarım kafasında soru işareti olup burayı okuyan arkadaşlara yardımcı olur yazdıklarım..
Bu arada muayene 82 tl ( Bence doktor iyi olunca verilen ücret pahalı gelmiyor :) ) , doğum hakkında fiyat bilgisi almadım. Hormon ve pregestron tahlilleri için 270 tl ödeme , gebelik kan testi için 40 tl ödeme yapmıştım.. Umarım faydalı olur :)

Dipnot: Hastane tertemiz ve tüm çalışanlar çook ilgililer.

Selam kizlar bende adetimin 3. Gunu tahlil icin gidicem. Ama pazara denk gelicek. Kadin dogum doktoru bulundugunu soylediler. Ama doktor secme sansim olmicak. Sizce sorun olurmu istedigim tahlili yaptirirlarmi bide 270 demis en son giden bi arkadas. Hepsi yapıldımı farkli bir sey istermi acaba

Merhabalar tekrardan.. Gurup ilk kurulduğundan beri yazıyorum şimdide sonuca gelmek istesim 4aya yakın olacak doğumum oldu anca yapabildim türkan hanıma gidiyodum o gidince beyhan hanıma gittim. Pozitif bi doktor bence de normal doğumu bekledigim için haftasonu sancım tuttu ve 5dakikada bir gelene kdr evde bekledm sonra doktora geldim pazar sabahıydı nöbei erkek dr vardı muayene etti ultrason baktı bebek daha kanala bile inmemiş bence sen kulakburunbogaza git belki başka antibiyotik verirler dedi.. Tuşe de yaptı canım cok yandı nst ye bile sokmadan eve gönderdi.. Agrılarım duracak gibi degildi başka hastaneye gittim öylesine 6cm açıklık vardı ve suyum da azdı zaten bebekte yan dönmüş sancım 5dk da 1 apartopar sezeryan a alındım yan olduğu için doğamazdı.. Ve doğum böyle yaptım beyhan hanımda okdr gidip gelmeme rağmen bir kere arayıp sormadı ne oldu niye gelmedin diye.. Hastane berbat açıkçası gece sakın gitmeyin in cin top dışına aldanmayın. Tam donanımlı değil çalışanlardan bazıları maaş bile alamıyomuşndedi orda çalışan biri

Gebeligimi yeni ogrendim ve gece kadindogumcu var diye kontrole derindereye gittim gitmez olsaydim erkek dr vardi riza bey ultrason da baktik keseyi gorduk kalp atisini duymadik ultrason dan sonra ki yorumu sagliksizsa duser gider haftaya gel bida bakalim dedi ilgisiz biri üslubu cok kaba ben memnun kalmadim hastaneyede soyledim bunu asla gitmem birdaha 82 lirayi cope atsam daha iyidi aslinda

Son düzenleme:
Kızlar yazmışsınız doğum nasıl geçti? Doktor olarak rıza beye gidiyorum ama ilk doğumum olacağı için tedirginim. Paketten bahsetmiş bi arkadaş bana sadece doğum fiyat listesi tutusturdular elime oda sezaryen 3600 TL sgkli fiyatı . Yeni giden bilgi alan varmı? Yada doğumu burda yapan yorum bekliyorum

Ben derindere de doğurdum dr. Rıza bey di. Şimdi oğlum 1 yaşında benim gittiğim dönemlerde hastanenin açılış kampanyası gibi birşeydi doğum pakedi şuan fiyatlar nedir paket var mı onu bilemiyorum ancak iki arkadaş aynı gün Rıza hocayla sezeryan yaptık. İkimizde çok memnun kaldık. Hem takip süresinde hem doğum süresinde bir şikayetimiz olmadı. Hastanenin suit odaları da küçük evet ama ilgi alaka ve temizlik açısından değerlendirirseniz tavsiye ederim.

Kötü bir üslupla karşılaşmışsınız gerçekten geçmiş olsun diyeyim. Ancak hastanede şöyle bir durum var gece nöbete kim kalırsa kalsın nedense Rıza beyin adını kullanıyorlar yani nöbetçi hep oymuş gibi duruyor. İlaç vs. Yazılacaksa onun kaşesi kullanılıyor ama Rıza bey orda olmuyor. Bir kere gece nöbetçi kadın dr. Du daha önce görmediğim bir dr ama oda rıza beyin adını kullanmıştı. Oradan biliyorum. Ben rıza beyi tanıyana kadar akşam kontrole gittiğimde hep farklı kişileri rıza bey olarak tanıdım diyebilirim

Evet gayet saygılı üslubu falan beyefendi hiç öyle baştan savma konuşmuyor açıklayıcı . Bi tek.doğum yapan yok etrafımda merak ettim . Teşekkürler cevapladiginiz için. Ben aldım fiyatları 3600 sezeryan sgkli normal sgkli 2000

Ayrıca kendisi normal doğum yanlısıdır ama benim rahatsızlığım yüzünden hamileliğimin başından belliydi sezeryan olacağım. Arkadaşımında son ana kadar normal doğum diye konuşuldu ama 40 hafta dolmuştu ve suni sancıyla bile açılma olmayınca mecburen sezeryana alındı.

Ben kendim sezeryan istiyorum söylemedim ama konuşacağım bu durumu henüz erken diye birşey söylemedim

Bu hastane biraz sezeryan yanlısı bilginiz olsun
Hastanenin değil doktorun tutumu değil midir önemli olan? Benim rahatsızlığımı bilmeden önce normal doğum için iknaya çalışmıştı rıza bey ama rahatsızlığımı söyleyince birşey diyemedi. Ayrıca arkadaşımın başına gelen durumu da anlattım yukarıda dr sezeryan yanlısı olsa arkadaşıma sabah 7 den 5 e kadar suni sancı verilip açılma olması beklenmezdi direk sezeryana alınırdı. Beyhan hanımı bilemem tabiki ondan önceki dr türkan hanımda önemsemezdi doğum şeklini ama rıza bey kesinlikle normal doğum yanlısı bir dr. Zaten yukarıdaki arkadaş ta sezeryan istediğini yazmış. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin diyelim.

Rıza bey e bir kere gittim..onun dışında Türkan hanımdaydi muayenelerim o gidince Beyhan hanıma kaldım mecbur.. size sunu soyliyim taktik aynı. Birkaç saat suni veriyorlar acilmayok mecbur sezeryan diyolar iki hafta önce aynısı arkadasimin eltisinin de başına geldi bız senaryoyu önceden söyledik aynısı oldu. Normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum o hastane de sancim bile çıkmadı KBB gönderdiler duygu hastanesine gittim çıkamadım. Sabah 10 da suni verdiler 2de bebeğim geldi çok sukur sıfır cm sıfır açılma ile

Nisan ayinda bu hastanede epidural normal dogum yaptim. Doktorumu disardan getirdim. O yuzden oranin doktorlari hakkindla bilgim yok. Normalde ordan doktor olursa 2000tl oluyo dediler. Ayni paraya yarisini doktora yarisini hastaneye verdim. Doğumum guzel gecti. Kalabalil bir yer olmadigi icin ilgi ustumdeydi. Ebelerden memnun kaldim. Emzirme egitimi konusunda ozellikle. Odalar kucuk evet ama benim umrumda degildi. Zaten 1 gun kaldim. Belki 30 kisiye yakin ziyaretcim geldi gun icinde ve sorun olmadi. Zaten herkes durumu biliyor ve cok kalmadilar.

Bende bu hastanede opr.dk. Aygün Mammad Zada ya muayene oluyorum ama hiç yorum yok şimdilik iyi devam edeceğim tanıyan yorumu olan var mı arkadaşlar memnun kalan?

Bende bu hastanede opr.dk. Aygün Mammad Zada ya muayene oluyorum ama hiç yorum yok şimdilik iyi devam edeceğim tanıyan yorumu olan var mı arkadaşlar memnun kalan?
Dediginiz doktoru tanımıyorum malesef. Ben disardan doktor getirmistim.

Merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…