Kağıthane Derindere mi Güngören İlgi Hastanesi mi?

Kağıthane Derindere mi Güngören İlgi Hastanesi mi?

• Kağıthane Derindere

OY: 0 0,0%
  • Güngören İlgi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

hepgenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
1.208
1.776
63
38. haftamdayım biliyorum çok geç kaldım ama acilen hastaneye karar vermem gerekiyor. Daha önce düşündüğüm hastaneyle bir anlaşmazlık oldu. Bu hastanelerde doğum yapan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?

Merhabalar, Derindere Hastanesi'ne çok gittim fakat biraz ticarethane mantığında çalışıyor.. Kadın Doğuma gidiyordum başlarda anlamamıştım fakat sonradan hemen değiştirdim.. Biraz yeni hastane olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Demem o ki, ben olsam tercih etmem.. Sevgiler :)

Merhabalar, Derindere Hastanesi'ne çok gittim fakat biraz ticarethane mantığında çalışıyor.. Kadın Doğuma gidiyordum başlarda anlamamıştım fakat sonradan hemen değiştirdim.. Biraz yeni hastane olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Demem o ki, ben olsam tercih etmem.. Sevgiler :)
Anladigim kadariyla ucret konusunda sıkıntılar var. Peki hizmeti nasıldı?

Anladigim kadariyla ucret konusunda sıkıntılar var. Peki hizmeti nasıldı?

Ücreti normal hastane statisünde, şimdi gittiğim yerde 2,5 katını veriyorum fakat tecrübe konuşuyor.. :)
Benim yorumum hizmet kalitesineydi.. Biraz deneyimsizler sürekli test yaptır gel, sonuç alama test yaptır gel, sonuç alama.. Sonucu tabiki Allah verecek fakat gereksiz birçok şey ile uğraştırdılar beni boş yere.. Sonucunda ticarethane mantığında olduğunu düşündüm.. Çünkü sonuç odaklı değil test ve para odaklı çalışıyorlar..
Bence İstanbul'da daha deneyimli doktor ve hastane bulmak mümkünken Derindere tercih edilecek hastane değil.. :)

38. haftamdayım biliyorum çok geç kaldım ama acilen hastaneye karar vermem gerekiyor. Daha önce düşündüğüm hastaneyle bir anlaşmazlık oldu. Bu hastanelerde doğum yapan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
İlgi hastanesi ile ilgili bir bilgim yok maalesef ama derindere hastanesinde tedavi gördüğüm kadın doğum bölümünden oldukça memnunun. Tavsiye ederim. Temiz hastane doktorda çalışanlarda iyi.

İlgi hastanesi ile ilgili bir bilgim yok maalesef ama derindere hastanesinde tedavi gördüğüm kadın doğum bölümünden oldukça memnunun. Tavsiye ederim. Temiz hastane doktorda çalışanlarda iyi.
Dogum yaptim. Haklisin. Ben de cok memnun kaldim. Ozellikle ebe hemsirelerden. Emzirme egitiminde cok yardimci oldular. Israrla kizimi memeye alistirdilar.

Dogum yaptim. Haklisin. Ben de cok memnun kaldim. Ozellikle ebe hemsirelerden. Emzirme egitiminde cok yardimci oldular. Israrla kizimi memeye alistirdilar.
ikare merhaba yazalı çok fazla zaman olmuş siz ama yinede belki görürsünüzde cvp verirsiniz diye yazdım derindere de mi yaptınız doğumunuzu ben de orda takipteyim doktorum aygün hanım çok iyi bir doktor ama hastane daha çok yeni bir hastane olduğu için açıkcası doğum konuunda nasılllar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

ikare merhaba yazalı çok fazla zaman olmuş siz ama yinede belki görürsünüzde cvp verirsiniz diye yazdım derindere de mi yaptınız doğumunuzu ben de orda takipteyim doktorum aygün hanım çok iyi bir doktor ama hastane daha çok yeni bir hastane olduğu için açıkcası doğum konuunda nasılllar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Evet dogumu Derindere'de yaptim. Takibimi ozelde baska doktordan yaptirmistim. Kendi doktorum girdi doguma. Ama hastane orasiydi. Cok kalabalik bir yer olmadigi icin butun ilgi uzerimdeydi. Ebeler dogum sonrasi cok yardimci oldu. Ozellikle emzirme icin. Kotu bir ozelligini goremedim hastanenin. Odalar biraz kucuk ama onemli degildi benim icin.

Back
X