- 27 Haziran 2025
- 213
- 40
- 13
- 28
- Konu Sahibi suskun4921
-
Evet canım bu da öyle olmus olmalı ama ben abdest aldıktan 8 gun boyunca namaz kıldım sonra görduö onun için sasirdim hayırlısı olsun inşallah canım1 gün sonraysa demekki adetin bitmemiştir.
Mesela benm 7 gün sürüyo tamam diyorum bitti abdestleniyorum 8.gün yine bir damla abdestim bozuluyor.
Benm mayısta adetten tam bir hafta önce leke gelmişti çokta ümitlendim. Dr umada yazdım kan ver demişti verdim negatif maalesef. Pcos olduğu için ara lekelenme kanama falan normal demişti.
Vücudumuz o kadar dengesiz kiEvet canım bu da öyle olmus olmalı ama ben abdest aldıktan 8 gun boyunca namaz kıldım sonra görduö onun için sasirdim hayırlısı olsun inşallah canım
Bende öyle canım adetım kesildikten sonra tam 4 defa banyo yaparım aslında bu neyden kaynaklı bıkıyor musunuz kullandığımız pedler. Ben İlk regl olduğunda alerjisi coştu derım yanardı kan içinde kalırdı gunluk hijyene de dikkat ederdim ama normal bez kullandığım zaman benı rahatlatyrdu ve yediğimiz yiyecekler bizde cok gıttı maaşesefVücudumuz o kadar dengesiz kiaynen mesela gün boyu gelmiyor akşamına geliyor o kadar abdest bozdu ki benm. Normal bence yani amin inşallah.
Benim de adetim 9 gün gscikti üç gundur sadece kahverengi leke değiyor okadar başka bişi yok pkosum kaç senedir çocuk bekliyoruz olmadığı için suan hamilemiyim bilmiyorumAdetten 10 gun sonra kagverengi akıntı neyin belırtısı olabilir. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı¿
Kaç yıldır evlısın bır suru körler var uygula sut hormonu fazla degılse hemen incir kuru yap havuc çatlatır diye biliyorumBenim de adetim 9 gün gscikti üç gundur sadece kahverengi leke değiyor okadar başka bişi yok pkosum kaç senedir çocuk bekliyoruz olmadığı için suan hamilemiyim bilmiyorum
Arkadaşlardan biri gebelik belirtisini o sekil yasamıs adetn 10 gum gectıkten sonra kandan cıkarİşte kür falan daha önce denedim sonra oluruna bıraktım ilk defa bukadar uzun gecikme oldu bide kahverengi lekeler değince acabami dedim hamile olabilrmiyim böyle durum yaşayıp hamile olan varmi
Arkadaşlardan biri gebelik belirtisini o sekil yasamıs adetn 10 gum gectıkten sonra kandan cıkar
Vitamin eksikliği vs eksik varsa olması zor doktora gıt takviye verır sana takipte kalarak tedavını baslat sefaf akıntı seklinde suyun gelirse yumurtlama oluyormuş değerlendir yumurta 24 saat kalıyor kabak cekırdegı havuç ay cekırdegı İncir bunlar cok ıyı esinde bol bol kabaj cekırdegı yesin nasıp Artık sarımsak sut maydanoz kaynat o baharım ustune otur en az 30 dk haftada 2 uygula enfeksiyon varsa sokulurİşte kür falan daha önce denedim sonra oluruna bıraktım ilk defa bukadar uzun gecikme oldu bide kahverengi lekeler değince acabami dedim hamile olabilrmiyim böyle durum yaşayıp hamile olan varmi
Benim adetten 7 8 gün sonra da oldu kanama işte doktor ona da yerleşme kanaması dedi tam kanama gibi değil hafif lekeydiDemek istediğim bu zaten adetten önce olan yerleşme oluyo adetten sonra olanlar adet başlamış oluyo
Canım çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah ben 6. Haftaya kadar leke dışında bir belirti yaşamadım adet günlerimde ise adet olacak gibi kasık ağrılarım oldu hatta kesin adet olucam falan diye düşündüm adettim geciktikten 5 gün sonra ilk testimi yaptım silik çizgi çıktı onaylamak için 3 test daha yaptım akşam ve sabah olmak üzere sonra doktora gittim 6. Haftadaki ilk belirtim bayılmak oldu tansiyonum çok kötü düşmüş o günden bu güne de hiç bir şey yiyemiyordum yeni yeni bir şeyler yemeye başladım bir iki gündür çok şükür canımGözünüz aydın canım baska belirti yaşadınız mı
Hayırlı olsun canım namaz kaldıkça bize dua eder misinCanım çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah ben 6. Haftaya kadar leke dışında bir belirti yaşamadım adet günlerimde ise adet olacak gibi kasık ağrılarım oldu hatta kesin adet olucam falan diye düşündüm adettim geciktikten 5 gün sonra ilk testimi yaptım silik çizgi çıktı onaylamak için 3 test daha yaptım akşam ve sabah olmak üzere sonra doktora gittim 6. Haftadaki ilk belirtim bayılmak oldu tansiyonum çok kötü düşmüş o günden bu güne de hiç bir şey yiyemiyordum yeni yeni bir şeyler yemeye başladım bir iki gündür çok şükür canım
anladımm1 gün sonraysa demekki adetin bitmemiştir.
Mesela benm 7 gün sürüyo tamam diyorum bitti abdestleniyorum 8.gün yine bir damla abdestim bozuluyor.
Benm mayısta adetten tam bir hafta önce leke gelmişti çokta ümitlendim. Dr umada yazdım kan ver demişti verdim negatif maalesef. Pcos olduğu için ara lekelenme kanama falan normal demişti.
Kan tahlilime göre pcos uyumlu demişti. Dün gittiğimde de sordum var mı hocam bende pcos dedim. Var tabi ama gebeliğe engel değil yumurtluyosun dedi.anladımmgeçmiş olsun bu arada. pcos olduğunu nasıl öğrendin, ne gibi belirtilerin var? çünkü ben de şüpheleniyorum.
Evet canım engel degıl yumurtlama zamanım brlırsız oluyorKan tahlilime göre pcos uyumlu demişti. Dün gittiğimde de sordum var mı hocam bende pcos dedim. Var tabi ama gebeliğe engel değil yumurtluyosun dedi.
Arkadasimdada pcos var onun adetide hep geciyomustu sonra 3 ay geçmiş demiş zaten pcos var sonra bi test yapiyoki hamile çıkmadık candan umut kesilmezKan tahlilime göre pcos uyumlu demişti. Dün gittiğimde de sordum var mı hocam bende pcos dedim. Var tabi ama gebeliğe engel değil yumurtluyosun dedi.
Canım ben ergenligimden bu yana pcoslu degılım aksine cok zayıftım sımdı evlendim çocuğum oldu derken kılo aldım 24 yasıma kadar kılom hep 59 ve altımdaydı İlk zamanlar 45 tı. Yıllarca adet sokturucu yaz dogum hapları verdiler bana sut hormonun yuksektıanladımmgeçmiş olsun bu arada. pcos olduğunu nasıl öğrendin, ne gibi belirtilerin var? çünkü ben de şüpheleniyorum.
PcosluyumCanım ben ergenligimden bu yana pcoslu degılım aksine cok zayıftım sımdı evlendim çocuğum oldu derken kılo aldım 24 yasıma kadar kılom hep 59 ve altımdaydı İlk zamanlar 45 tı. Yıllarca adet sokturucu yaz dogum hapları verdiler bana sut hormonun yuksektı
Evet yumurtlama vok oluyor ama buyutemıyor catlamayımca kısmet donusuyorArkadasimdada pcos var onun adetide hep geciyomustu sonra 3 ay geçmiş demiş zaten pcos var sonra bi test yapiyoki hamile çıkmadık candan umut kesilmez
Sagol canımKan tahlilime göre pcos uyumlu demişti. Dün gittiğimde de sordum var mı hocam bende pcos dedim. Var tabi ama gebeliğe engel değil yumurtluyosun dedi.
bende sürekli hormon testi yaptırdım ama sonuçlar normal dendi. ama amh tahlili yapmadı bana ve sol yumurtalığımda kist var 4-5 cm ve ilk gittiğimde gebeliğe engel olabilir dendi, sonrasında kistler küçülmüştü. ve bu durum bende 17-18 yaşından beri var. tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü regl döneminde ve normalde de çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.Kan tahlilime göre pcos uyumlu demişti. Dün gittiğimde de sordum var mı hocam bende pcos dedim. Var tabi ama gebeliğe engel değil yumurtluyosun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?