Kagverengi akıntı gebelik belirtisi olabilir mi

Canım ben ergenligimden bu yana pcoslu degılım aksine cok zayıftım sımdı evlendim çocuğum oldu derken kılo aldım 24 yasıma kadar kılom hep 59 ve altımdaydı İlk zamanlar 45 tı. Yıllarca adet sokturucu yaz dogum hapları verdiler bana sut hormonun yuksektı.
evet ben de çok zayıftım, 43 kilo olduğum zamanlar oldu ama çok eskiden. şuan 30 yaşındayım, kilom da gayet normal ama bazı sıkıntılarım var mesela kist gibi. zamanında üzerine düşmedim şimdi cefasını çekiyorum bazı şeylerin🥺

bende sürekli hormon testi yaptırdım ama sonuçlar normal dendi. ama amh tahlili yapmadı bana ve sol yumurtalığımda kist var 4-5 cm ve ilk gittiğimde gebeliğe engel olabilir dendi, sonrasında kistler küçülmüştü. ve bu durum bende 17-18 yaşından beri var. tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü regl döneminde ve normalde de çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.
Canım kesin gebe degilsen sadece sabah ve aksam 2 hafta boyunca cıvan percemı ıc kıstlerın küçülür benımkı cm degil mercimek kadar dendi Allah nasıp etto bır cuvugum oldu

evet ben de çok zayıftım, 43 kilo olduğum zamanlar oldu ama çok eskiden. şuan 30 yaşındayım, kilom da gayet normal ama bazı sıkıntılarım var mesela kist gibi. zamanında üzerine düşmedim şimdi cefasını çekiyorum bazı şeylerin🥺
Ya nerden bilecektik uzulme düzelecek kist kalıcıdır en fazla kilo vererek yemeğine dikkat ederseniz zarar vermez yan etkiler vs olmaz

bende sürekli hormon testi yaptırdım ama sonuçlar normal dendi. ama amh tahlili yapmadı bana ve sol yumurtalığımda kist var 4-5 cm ve ilk gittiğimde gebeliğe engel olabilir dendi, sonrasında kistler küçülmüştü. ve bu durum bende 17-18 yaşından beri var. tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü regl döneminde ve normalde de çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda.
Bir görün canım. Bende de yeni çıktı sanırım bu pcos olayı. 2 çocuğum var hiç sıkıntı çekmeden gebe kalmıştım onlarda. Sonradan aniden kilo falan aldım sanırım o tetikledi birazda. Şimdi de pcosdan dolayı veremiyorum kilo. Kilo vermediğim için de gebelik olmuyor tam bir kısır döngü.

Arkadasimdada pcos var onun adetide hep geciyomustu sonra 3 ay geçmiş demiş zaten pcos var sonra bi test yapiyoki hamile çıkmadık candan umut kesilmez
Benmde başta çok düzensizdi 2 sene önceye kadar sonra 6/7 ay doğum kontrol hapı kullandım şükür düzene girdi şimdi de normal döngüm 37 gün falan oluyor hemen hemen.

Benmde başta çok düzensizdi 2 sene önceye kadar sonra 6/7 ay doğum kontrol hapı kullandım şükür düzene girdi şimdi de normal döngüm 37 gün falan oluyor hemen hemen.
Iste o duzensız donlu artıyor karbonhıdratı gerçekten azaltın yemegı ekmeksiz yıyın bol su ıcın yavaş yavaş verırsomız ben dıyetsız kılo verdım bu ay ıcımde sadece porzoyonu azalttım ekmegı az tuketyrm bende maalesef cabuk veremiyorum bu kilo sorunu sımdı oldu evlenmeden önce ne guzel 59 dum en son. Doktora cıvan percemı ve soğan Kuru uygulayın yenı başladıysa hemen gecerde bende hep vardı zaten 15 yıl var

Iste o duzensız donlu artıyor karbonhıdratı gerçekten azaltın yemegı ekmeksiz yıyın bol su ıcın yavaş yavaş verırsomız ben dıyetsız kılo verdım bu ay ıcımde sadece porzoyonu azalttım ekmegı az tuketyrm bende maalesef cabuk veremiyorum bu kilo sorunu sımdı oldu evlenmeden önce ne guzel 59 dum en son. Doktora cıvan percemı ve soğan Kuru uygulayın yenı başladıysa hemen gecerde bende hep vardı zaten 15 yıl var
Evet bende diyetle 10kg verdim hamile kalmıştım ekimde ama kimyasal oldu.
Bende 45 kgydum şuan 80🫣😭

Evet bende diyetle 10kg verdim hamile kalmıştım ekimde ama kimyasal oldu.
Bende 45 kgydum şuan 80🫣😭
Üzülme canım oluyor böyle bu arada ben bır kadından fiti almıştım valla tıbbı ılacta kullandım onu da kullandım İncir kurude hamile kaldım Allah nasıp ettı

Bir görün canım. Bende de yeni çıktı sanırım bu pcos olayı. 2 çocuğum var hiç sıkıntı çekmeden gebe kalmıştım onlarda. Sonradan aniden kilo falan aldım sanırım o tetikledi birazda. Şimdi de pcosdan dolayı veremiyorum kilo. Kilo vermediğim için de gebelik olmuyor tam bir kısır döngü.
allah şifa versin🥺 inşallah kendini en iyi hissedeceğin dönemde olursun🥳 ben de doktora gideceğim sanırım çünkü reglim biteli 3 gün oldu ama akıntım oluyor ve kasığımda batma var..

Canım kesin gebe degilsen sadece sabah ve aksam 2 hafta boyunca cıvan percemı ıc kıstlerın küçülür benımkı cm degil mercimek kadar dendi Allah nasıp etto bır cuvugum oldu
oy maşallah, allah bağışlasın🥹🥰 hamile olduğumu düşünmüyorum, keşke olsam ama değilimdir. belirtilerim var ama sanırım hormonal bir sıkıntı yaşıyorum. tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim, deneyeceğim. ama kullanımı nasıl oluyor onun?

oy maşallah, allah bağışlasın🥹🥰 hamile olduğumu düşünmüyorum, keşke olsam ama değilimdir. belirtilerim var ama sanırım hormonal bir sıkıntı yaşıyorum. tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim, deneyeceğim. ama kullanımı nasıl oluyor onun?
Dene tabi canım ama gebe olmadığından emınsen ac karna cıvan percemı icecen. Suyu kaynat bır tutam vçxıvan percemı az bır sey koy suyunu kapat bardakta demlensin. 10 dk sonra iç. Prolaktin dut hprmumjm dusukse 10 taneinciri ayrı kaynat 3 tane havucu kaynat ıkı tencereyı al su ılıdıktan sonra karıstır bır surahıye koy ve bu sudan gun ıçinde sabaha aksam iç buzluktan cıkarsın bardağa koy soguklugu gıdınce iç. İkincisi ise proxyfemin

Proxyfemin yumurta geliştirir buyutur catlamasına yardımcı olacak İncir kurunu de 3 hafta iç bebegın tutulması ve sağlıklı olması için de multıvıtamın ve folik asit alıp kullanabulırsın

Bu ay bunları yaptım bugun sabaha bu sefer farklı beyaz ve sefaf akımtı karısımı geldı tekrar yumurta catlamıs olanılır ben 50 gumde bır oluyorum ayda 2 defa sulu akıntım olur o günlerde yumurtlama oluyormuş normal her kadında bır olur ama bazı kadınlar 2 defa oluyormus

Back
X