- 27 Haziran 2025
- 213
- 40
- 13
- 28
- Konu Sahibi suskun4921
Adetten 10 gun sonra kagverengi akıntı neyin belırtısı olabilir. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı¿
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de şuan aynı şeyi yapıyorumAdetten 10 gun sonra kagverengi akıntı neyin belırtısı olabilir. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı¿
Yumurtlama yada çatlama lekesi olabilir. Bende de neredeyse her ay oluyor.Adetten 10 gun sonra kagverengi akıntı neyin belırtısı olabilir. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı¿
Canım bildiğin kadarıyla pembe ise gebelik oluyor ustune adet gormede oluyor cogı kısı bunu bılmıyor bile ablam duzenlo regl olur adetıme 2 hafta kala kan verince cıkmıstı ve tahmını 1 ay denılmıstı ama adetım bıtöıstı ben pco hastasıyım bende yumurtlama her ay aynı gumde degıl farklı zamanda olur adet bitimini degerlendırdık 2 temmuzda kan vercgm bakalım hayırlısı olsun inşallahben de şuan aynı şeyi yapıyorumreglim 3 gün gecikti ve akşamı regl oldum. ondan önceki testlerim silik çizgiydi ve kan testim negatifti. çok hafif şekilde 3 gün regl gördüm ve bitti. 1 gün sonra yani bugün tekrar lekelenmem oldu kahverengi ve pembemsi
bahsettiğin şey yumurtlama yada yerleşme kanaması olabilir. ovü testi yapabilirsin. en azından yumurtlama dönemindeysen ona göre ilerlersin
![]()
Değerlendirdik ertesi gunu inşallah tutmuştur boşuna umutlandım o zamanYumurtlama yada çatlama lekesi olabilir. Bende de neredeyse her ay oluyor.
inşallah o güzel bebiş haberini alırsınCanım bildiğin kadarıyla pembe ise gebelik oluyor ustune adet gormede oluyor cogı kısı bunu bılmıyor bile ablam duzenlo regl olur adetıme 2 hafta kala kan verince cıkmıstı ve tahmını 1 ay denılmıstı ama adetım bıtöıstı ben pco hastasıyım bende yumurtlama her ay aynı gumde degıl farklı zamanda olur adet bitimini degerlendırdık 2 temmuzda kan vercgm bakalım hayırlısı olsun inşallah
adet bittikten 1 gün sonraki lekelenme sence neden olur? kahverengi ve pempemsi bir akıntı gibiydi.Yumurtlama yada çatlama lekesi olabilir. Bende de neredeyse her ay oluyor.
Amin canım hepimizin inşallah bebegım var 1 tane bur tinşallah o güzel bebiş haberini alırsınallah gönlüne göre versin hepimizin
![]()
Sagol canım hepımızım ınsallaj bebegım var 1 tane bır kardeş ıstıyorızinşallah o güzel bebiş haberini alırsınallah gönlüne göre versin hepimizin
![]()
Yerleşme kanamasini düşünüyorsunuz ama o adetten bi hafta kadar önce oluyoAdetten 10 gun sonra kagverengi akıntı neyin belırtısı olabilir. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı¿
Benim yaklaşık adetten 10 gün önce başladı ve adet günüme kadar lekelenme yaşadım yerleşme kanaması bu değildir herhalde diyip ciddiye almadım adet günüm leke kesildi 1 hafta sonra tekrar lekelendim falan çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var bence her kadında değişiyor bu yerleşme kanaması mesela 10 gün süren herhalde bir ben varımdırYerleşme kanamasini düşünüyorsunuz ama o adetten bi hafta kadar önce oluyo
Demek istediğim bu zaten adetten önce olan yerleşme oluyo adetten sonra olanlar adet başlamış oluyoBenim yaklaşık adetten 10 gün önce başladı ve adet günüme kadar lekelenme yaşadım yerleşme kanaması bu değildir herhalde diyip ciddiye almadım adet günüm leke kesildi 1 hafta sonra tekrar lekelendim falan çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var bence her kadında değişiyor bu yerleşme kanaması mesela 10 gün süren herhalde bir ben varımdır![]()
Gözünüz aydın canım baska belirti yaşadınız mıBenim yaklaşık adetten 10 gün önce başladı ve adet günüme kadar lekelenme yaşadım yerleşme kanaması bu değildir herhalde diyip ciddiye almadım adet günüm leke kesildi 1 hafta sonra tekrar lekelendim falan çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var bence her kadında değişiyor bu yerleşme kanaması mesela 10 gün süren herhalde bir ben varımdır![]()
Evet canım sende haklısın ben pcosluyum psıkolojıl her sene gebelik belırtısı diyorumDemek istediğim bu zaten adetten önce olan yerleşme oluyo adetten sonra olanlar adet başlamış oluyo
Adet olmadın pcosluyum adetım 50 güne cıktı daha temmuz 20 de olmam lazımYerleşme kanamasini düşünüyorsunuz ama o adetten bi hafta kadar önce oluyo
Son adetim pıhtıydı özür dilerim normal kanama yoktuDemek istediğim bu zaten adetten önce olan yerleşme oluyo adetten sonra olanlar adet başlamış oluyo
Gebelik belirtisi de öyle ilk gebeliğin öyleydi gaz kabızlığı yogunduBenimde aynı şekilde kahverengi akıntım oldu regl 1 hafta varken ama 2 ay önce de bu tarz bişey yaşamıştım o yüzden emin olamıyorum suan regl olmam gerekiyor aşırı gazlıyım mide bulantısı ve mide yanması çekiyorum
Yerleşme olabilirAdetten 10 gun sonra kagverengi akıntı neyin belırtısı olabilir. Bu durumu yaşayıp gebe kalan var mı¿
Umudum bıttı artıkYerleşme olabilir
1 gün sonraysa demekki adetin bitmemiştir.adet bittikten 1 gün sonraki lekelenme sence neden olur? kahverengi ve pempemsi bir akıntı gibiydi.