• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahkaha

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.306
198
aynı iş yerinde çalıştığım mesai arkadaşımın kahkahası
evet sorunum bu
şimdi buda sorunmu demeyin
öylesine bir antipati oluşturdu ki bende anlatamam
:50:
kızlar böyle bir şey olmaz ama
yani sizin benim tebessümle karşılayabileceğimiz herşeye
kahakaha atıyor
maşallah ses telleri de çok güçlü
yani ortam inliyor
kahkahanın şeklide çok şuh
:45:
çok afadersiniz o kahklahayı duyunca başımı öne eğesim geliyor
ben alt katta bu kız üst katta çalışıyor
zaman geliyor ki
müşteri işlemini yaparken bu ses kulağıma ilişmesin
resmen tiksintiye dönüştü bende bu durum
rahatsızlığımı söyledim
hatta kırıcı olmamak adına
-ne kadar neşeli bir insansın allah eksik etmesin
ama merak ediyorum bu kadar gülecek ne buluyorsun
?????
cevap iyice sinir etti
gülemeyenler çatlasın şekerim :27:
ve yine bir kahkaha

bu antipati bende resmen düşmanlığa dönmüş durumda
ve her fırsatta didişip duruyoruz
dfünde iş ile alakalı bir tartışmadan sonra
tüm cadalozluğum ortaya çıktı
ve ciddi manada rencide ettim
ağlayadabiliyormu görmek istedim demekki
:27:
neyse müdür bey aramızı bulmak adına bizimle görüştü
ve trajikomik bir biçimde
hadi öpüşün barışın dedi
:33:
öpmek ne mümkün ben de resmen tik oldu kız
yüzüne bakınca içim bir tuhaf oluyor
gündeki kahkaha sayısı 40-80 arası
ve inanın abartmıyorum
psikolojik sorunlarımı vardır bilemiyorum
ama benimde psikolojimi bozdu
resmen gülmek gelmiyor içimden ya
sadece ben değil herkes muzdarip
ama benim dışımdada uğraşmaya cesaret edebilen kimse yok
şuan iki keçi gibiyiz
her fırsatı değerlendiriyoruz
ve işyerinde huzur kalmadı resmen
diğer arkadaşlarda
2 ye bölündü
taraftar oldular
ve bu ayrımcılık da hiç hoş değil aslında
nasıl yenicem ben bu durumu
bir fikir verin bari
mide bulantısı yaşıyorum
gördükçe

benimde öyle bir arkadaşım var kahkaha değil sanki yeri göğü inletiyor çok itici seni anlayabiliyorum. ama ona söylemişssin rahatsız olduğunu. düşünmemeye çalış içinden ya sabır çek :)

bizim apartman daki bir komşu aynen böyle o giriş katta biz en üst katta apartmanda kahkahaları yankılanıyor :30::30:

hiçte sevmediğim şeydir aşırı yüksek sesle uzun uzun sürekli kahkahalar atmak sizi çok iyi anlıyorum bu yüzden :19::19:

ne yapılır bilmiyorum çok rahatsız edici gerçekten :45::45:

İnsanların davranışlarını bu kadar önemsemeyin, ayrıca dilediği gibi kahkaha atabilir, sizin komik bulmadığınız birşeye o kahkaha atabilir. Ben Cem Yılmaz'a kahkahalarla gülerim, annem "ne buluyorsunuz bunda gülecek" der. Kimsenin nasıl güldüğüyle ilgilenip surat asmak yerine, bırakın herkesi kendi haline ve hayatınızda kahkaha atacak bir şeyler bulun.

ne kadar neşeli bir insansın allah eksik etmesin
ama merak ediyorum bu kadar gülecek ne buluyorsun
?????
cevap iyice sinir etti
gülemeyenler çatlasın şekerim ..

şu kısmı okuyunca ben de güldüm yaa :))

kadın bi alemmiş:)
şaka bir yana gerçekten çok kötü bir durum bu kahkaha konusu ,yapıcak bir şey yok ,o kahkahasıdan vazgeçecek değil ,duymamazlıktan geliceksin ..

Yuksek sesle kahkaha, psikolojik rahatsizlik habercisi. Ya ozguven sorunu var, ya baska sikinti.. Gulemeyenler catlasin demesi de gosterge. Agir kezban sendromu yani. Tek yolu umursamamak. Sen cok umursuyosun tepki veriyosun o da simariyor. Ben olsam onunla yalandan belli bi doz samimi olup ay canim sen niye boyle seyler yapiyosun bi derdin kederin mi var yazik kiyamam anlat hele diye sorardim. Yani surekli davranislarinin hastalik gostergesi oldugunu vurgulardim alttan alttan. Bir sure sonra insana donerdi. Bi de yalandan da olsa samimiyetsizce de olsa belli samimiyet olursa arada senin de o kadar gozune batmazdi. Sen gemileri yakmissin. O dusmanca tavirla isin zor. Biriniz isten cikincaya kadar oyle gider.

Yüksek sesli kahkahalar gercekten rahatsiz edici olabiliyor. ..haklisiniz.. herkes sikayetci ise sizin gibi soylemelirler ama sizden baska söyleyen olmamis.. demek ki bazilarini rahatsiz etmiyor.. birde siz artik buna devamli dikkat ettiğiniz icin her gülüşünü duyarsiniz... ama birde aglayabiliyormu gormek istedim demeniz sizin de iyi niyetli olmadiginizi gosterir bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanların davranışlarını bu kadar önemsemeyin, ayrıca dilediği gibi kahkaha atabilir, sizin komik bulmadığınız birşeye o kahkaha atabilir. Ben Cem Yılmaz'a kahkahalarla gülerim, annem "ne buluyorsunuz bunda gülecek" der. Kimsenin nasıl güldüğüyle ilgilenip surat asmak yerine, bırakın herkesi kendi haline ve hayatınızda kahkaha atacak bir şeyler bulun.

hata bende değil be güzelim
ortada bir espiri olmasına gerek bile yok
mesela bir müşteri desinki aa üzerinizdeki ne kadar yakışmış
kahkaha patlıyor
sen olsan ben olsam ne yaparız?
tebessüm eder
teşekkürederiz
bu öyle değil anacım
ota b..a gülüyor

yoldaki trafik sesi bile ofiste; beni rahatsız ederken değil ki kahkaha :20: ay bende çok rahatsız olurdum :25:

Aşırı gülmek bilinçaltında ciddi sorunlar barındırır. Psikolog değilim ama gözlemledim ve kesinlikle eminim. Aşırı kahkaha atan insanlar aslında çok mutsuz ve yalnız.

Sen de artık saplantı olmuş. En iyisi onu duysan da duymasan da içinden la havle duasını oku. Çok iyi geliyor :34:

Yuksek sesle kahkaha, psikolojik rahatsizlik habercisi. Ya ozguven sorunu var, ya baska sikinti.. Gulemeyenler catlasin demesi de gosterge. Agir kezban sendromu yani. Tek yolu umursamamak. Sen cok umursuyosun tepki veriyosun o da simariyor. Ben olsam onunla yalandan belli bi doz samimi olup ay canim sen niye boyle seyler yapiyosun bi derdin kederin mi var yazik kiyamam anlat hele diye sorardim. Yani surekli davranislarinin hastalik gostergesi oldugunu vurgulardim alttan alttan. Bir sure sonra insana donerdi. Bi de yalandan da olsa samimiyetsizce de olsa belli samimiyet olursa arada senin de o kadar gozune batmazdi. Sen gemileri yakmissin. O dusmanca tavirla isin zor. Biriniz isten cikincaya kadar oyle gider.

benim huyum da kötü kabul
takınca tam takıyorum
ama herkese kolaykolay takmam bu kadar
ya bazen dua ediyorum
merdivenlerde filan karşılaışmıyalım
o önde ben arkada
o an kahkaha atar
kendimi tutamam k..a bir tane geçirir yuvarlarım aşağıya
dedim ya
benim psikolojimi bozdu
sanki kahakaha değilde küfür ediliyor
tiksintiyle karışık bir irkilme yaşıyorum artık

Yüksek sesli kahkahalar gercekten rahatsiz edici olabiliyor. ..haklisiniz.. herkes sikayetci ise sizin gibi soylemelirler ama sizden baska söyleyen olmamis.. demek ki bazilarini rahatsiz etmiyor.. birde siz artik buna devamli dikkat ettiğiniz icin her gülüşünü duyarsiniz... ama birde aglayabiliyormu gormek istedim demeniz sizin de iyi niyetli olmadiginizi gosterir bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi şöyle bir durum var
biz mevki olarak bu kadınla aynıyız
diğerleri bizim memurlarımız konumunda
çirkef te olduğu için pek kimse ses çıkarmıyor
ama herkes rahatsız
rahatsız olammak mümkün değil çünki

onun dışında
evet ben de iyi niyet filan kalmadı
kendi yapımda çok mülayim değildir
uğraşırsam uğraşırım
zaten takıntı olması da bundan oldu
inan en ufak açığı kollar haldeyiz
ya o ya ben
modundayız şuan
:52:

teşhisi koydun walla kopdum bende herkes duydu sayende:1: agır kezban sendromu ha:1::1::1::1::1::1::1: işte teşhis bu süpersin:34:

Uff sese karşı ben de hassasım. Çıldırırım yani, horultu sesi, ağız şapırdatma, çok ses çıkararak çiğneme, düzenli olarak vurma sesi falan çıldırtır.
Ama kahkaha hele de Saba Tümer kahkahası gibiyse ve her zamansa... Valla orada hiç iyi şeyler olmaz. Bazen gözüm kararır hiç de kibar olmam:27:

Uff sese karşı ben de hassasım. Çıldırırım yani, horultu sesi, ağız şapırdatma, çok ses çıkararak çiğneme, düzenli olarak vurma sesi falan çıldırtır.
Ama kahkaha hele de Saba Tümer kahkahası gibiyse ve her zamansa... Valla orada hiç iyi şeyler olmaz. Bazen gözüm kararır hiç de kibar olmam:27:

şiddet ve volim benziyor seba tümere
ama çok daha şuh bir kahkaha
hani eski türk filmlerinde
kötü kadın imajı çizen kadınların kahakaha ları var ya
hah tam da ondan
:47:

Son düzenleme:
şiddet ve volim benziyor seba tümere
ama çok daha şuh bir kahkaha
hani eski türk filmlerinde
kötü kadın imajı çizen kadınların kahakaha ları var ya
hah tam da ondan
:47:

Ya uyarın desem anlamaz artık. Yani kavgalısınız hem de olmasanız bile anlayacak gibi değil. Sorunlu bir tip.:27:
Kulak tıkacı, kulaklık, pamuk?

Kahkaha her zaman psikolojik problem habercisi değildir bence. Gercekten kişiliği, huyu, suyu böyle olan insanlar var. Sevdiğiniz biriyse hoşunuza gider, hoşlanmadığınız biriyse sinir olursunuz. Bi komşum var böyle. AKşamları balkonda otururken siteyi inletir, o güldükçe ben de gülerim. Yanında olmama gerek yok sesini duyunca uzaktan gülümsüyorum. Ablam da aynı kişiye sinir oluyor mesela. yine başladı bu çatlak diye söyleniyor hemen. Siz belli ki ilk baştan ısınamamışsınız iş arkadaşınıza. Ama yapacak bişey yok. Toplumun içinde olduğumuz sürece kendimizi frenlemeli, törpülemeliyiz. Siz üstüne gittikçe diğer arkadaşlarınız tek tek onun tarafına geçmeye başlayacaklar çünkü. İnsanlar tercihlerini güleryüzlü olandan yana yapar genelde.

Ayy ben bunu şirkette ki bir kızcağıza yaptım :) yaptığı herşey güzel,.dokunduğu her şey şahane, orası şöyle burası böyle güzel, övgüye mazhar olma çabaları, dikkat çekmek için gülmeler vs..
Başka birinden örnek vererek (ki o da doğruydu) bunun psikolojik problem olduğunu, bu tip insanların kendilerini çok yalnız hissetliklerini, çok mutsuz olduklarını bildiğimi ve onlara çok üzüldüğümü anlattım. Yemiyoruz anlamında yani :)
Dinledi umursamaz bir gülüş attı ve ve hiçbir şey demedi. Bir değişiklik oldu mu? Hayır. Ama iç dünyasını bildiğimi biliyor olması bile yeterli :1:

Ben de yanımda ağız açık bir şekilde sakız çiğnenmesinden nefret ederim mesela. Tüyüm tersine dönüyor duyduğum anda.

Ben normal görmedim sizi, kahkahaya bu kadar takılmanız, Ağlayabiliyor mu görmek istedim vs. çok mantıklı bir takıntı değil siz de farkınsanız zaten. Karşı tarafın da normal olmadığını söylüyorsunuz. Allah ikinizin altında çalışanlara sabır versin bu durumda yapılacak birşey yok.

benim huyum da kötü kabul
takınca tam takıyorum
ama herkese kolaykolay takmam bu kadar
ya bazen dua ediyorum
merdivenlerde filan karşılaışmıyalım
o önde ben arkada
o an kahkaha atar
kendimi tutamam k..a bir tane geçirir yuvarlarım aşağıya
dedim ya
benim psikolojimi bozdu
sanki kahakaha değilde küfür ediliyor
tiksintiyle karışık bir irkilme yaşıyorum artık

Ben de olsam takarim. Tum gun ayni ofistesin sonucta. Ama ben tepkimi farkli gosteriririm. Yasadim benzer durumlar, ve yazdigim methodla verim de aldim. Ornek icin anlatayim bi tanesini. Bir kiz var ayni departmanda, boyle buyuk buyuk hareketler, ilgi cekme cabalari, kahkahalar sunlar bunlar. Normalde sumugumu atacagim tip degil, ama baktim rahatsiz oluyorum artik, kizla belli doz samimiyet kurdum. Israrla belli doz diyorum mesajlarimda, cunku ben hastalikli tiplerle yakin arkadas olmam zaten.. Ben ozguven sorunu vs saniyodum zaten disardan da. Ama kizi taniyinca dedim vah vah vah.. Cocukken tecavuze ugramaya kadar yasamadigi sey kalmamis.. Sonra hem onun psikolijisini ve davranislarini telkinlerimle biraz sekle semale soktum, hem de artik rahatsiz olmamaya basladim, o kadar acinasi hali vardi ki sefkatim nefretimi gecti. Ofis ortaminda calisiyosan bu tur iliskileri yoneteceksin. Ikiniz de amir konumundasiniz, mudur sizi cocuk baristirir gibi baristiriyor. E bu adamlar sana mudurluk verir mi sen iliski yonetemez bir imaj cizersen? Hem profesyonel acidan, hem psikolojin acisindan zarardasin su an sen.

Ps: mudurluk verir mi derken ben tabi ozel sektor bankacisi olarak dusundum, kamuda performans degil kidem isler yurursun bi sekilde, duzelteyim

Son düzenleme:
Back
X