• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahkaha

Siz 2nizden şikayetçi olmayanlar olabilir demek ki konu sahibi anlattı kişiden rahatsız şikayetçi..
Burda eleştiride bulunan bi ton insan varken sizde aralarından gittniz benim yorumumu şeçtiniz..
Ne diyeyim ki ben şimdi..
Neyse artık ben yorumumu yaptım sizde yaptınız..
Ama benim yorumumu eleştiremezsiniz..
Herkes düşünce yapısını yazmakta serbest..
Sizin gülmenizin serbest olduğu gibi.
Ben sizi eleştirmediğim gibi sizde beni eleştiremezsiniz ben sizin şahsınıza bişey demedim..
Konu sahibinin betimlemesine göre yorum yaptım..
Kimseye, belli bi kişiye saygısızlığımda yok.
Siz neden benim yorumumu aldınız ?
Siz gülmeniz de bende yorumumda serbestim..
Benim yorumumun direkt belli bi kişiye yönelik olmadığıda belli sizin şahsınızada bişey demediğim aşikar..
eee.. Başka ???
Bu durumda çok fazla muhalefet olmaya gerek yok.
Bi terbiyesizlikte de bulunmadım..
Sizin gülmeniz neşelidir vardır bişeyi kimse sinir olmuyodur ama öyle kişiler var ki çığırından çıkar.. ben onları baz aldım..
Tanıdığım kitleyi baz alıp yorum yaptım.. Sizi baz almadığım için benim yorumumu eleştirme hakkınız yok
Hadi iyi günler...:34:
Baya bildiğin kahkaha atanlar ahlaksiz dedin, sahsiniza yada kitleye yazmadim diyorsun :ssz:
Tövbe tovbee.
Size de iyi günler, size de..

Son düzenleme:
Kocaman insanlarsınız
Kahkaha atmak kimseyi ahlaksız yapmadığı gibi tebessümle sınırlı kalmakta kimseyi edep abidesi yapmaz
Bende yüksek sesle kahkaha atmam ama atanı da edepsiz ilan edemem
Karakter başka birşeydir
Saba Tümer gülünce çok içten olur da iş arkadaşımızsa tüüü terbiyesiz der üstüne de nefret besleriz ( Nefret bu kadar kolay oluşuyorsa asıl kalbimizde büyük sorun var bence ? )
Tebrikler..

İnsanların davranışlarını bu kadar önemsemeyin, ayrıca dilediği gibi kahkaha atabilir, sizin komik bulmadığınız birşeye o kahkaha atabilir. Ben Cem Yılmaz'a kahkahalarla gülerim, annem "ne buluyorsunuz bunda gülecek" der. Kimsenin nasıl güldüğüyle ilgilenip surat asmak yerine, bırakın herkesi kendi haline ve hayatınızda kahkaha atacak bir şeyler bulun.

Gerçekten.

İnsan bir hapşurma sesini değiştiremez birde gülme sesini..

Gülme sesi içten gelir ki...kadını sevmediğnden olabilirmi

Son düzenleme:
Bu ara siteyi pollyannalar bastı:37:

Ben de çok gülerim hatta evdekiler benim kahkahama güler.
Ama gel gör ki dışarıda diğer "insanları" rahatsız edecek şekilde sesli gülmem.

Benim bi'arkadaşım vardı onunla yolda yürümeye utanırdım. Neden mi kahkahası yüzünden... Resmen filmlerdeki malum kahkahalar gibi güler yolda ne kadar adam varsa kesin döner bakardı. Evet böylesi "AYIP". Bi'de bunun samana çöpe olan versiyonu hiç çekilmez. S.Tümer bile ilk güldüğünde gülüyodum sonra her dakika tebessüm edilecek şeye bile kahkahayla gülmeye başlayınca of deyip kanal değiştiriyodum.

İnsanların gülmesinden sanane diyenler bu da kafa yani kimse işyerinde milleti dinlemek zorunda değil toplum hayatına uyum sağlamak zorunda insanlar.

Yuksek sesle kahkaha, psikolojik rahatsizlik habercisi. Ya ozguven sorunu var, ya baska sikinti.. Gulemeyenler catlasin demesi de gosterge. Agir kezban sendromu yani. Tek yolu umursamamak. Sen cok umursuyosun tepki veriyosun o da simariyor. Ben olsam onunla yalandan belli bi doz samimi olup ay canim sen niye boyle seyler yapiyosun bi derdin kederin mi var yazik kiyamam anlat hele diye sorardim. Yani surekli davranislarinin hastalik gostergesi oldugunu vurgulardim alttan alttan. Bir sure sonra insana donerdi. Bi de yalandan da olsa samimiyetsizce de olsa belli samimiyet olursa arada senin de o kadar gozune batmazdi. Sen gemileri yakmissin. O dusmanca tavirla isin zor. Biriniz isten cikincaya kadar oyle gider.

hayır değildir...İçten neşeli mutlu insan habercisidir. :D

Cilveli işveli kadındır muhakkak. ... Kadından nefret etmekde saçma küfür etmiyorki gülüyor... Dalga geçse neyse...

Kahkaha her zaman psikolojik problem habercisi değildir bence. Gercekten kişiliği, huyu, suyu böyle olan insanlar var. Sevdiğiniz biriyse hoşunuza gider, hoşlanmadığınız biriyse sinir olursunuz. Bi komşum var böyle. AKşamları balkonda otururken siteyi inletir, o güldükçe ben de gülerim. Yanında olmama gerek yok sesini duyunca uzaktan gülümsüyorum. Ablam da aynı kişiye sinir oluyor mesela. yine başladı bu çatlak diye söyleniyor hemen. Siz belli ki ilk baştan ısınamamışsınız iş arkadaşınıza. Ama yapacak bişey yok. Toplumun içinde olduğumuz sürece kendimizi frenlemeli, törpülemeliyiz. Siz üstüne gittikçe diğer arkadaşlarınız tek tek onun tarafına geçmeye başlayacaklar çünkü. İnsanlar tercihlerini güleryüzlü olandan yana yapar genelde.

Herkes senin nefretini bildiği için sana hak evriyor gözüküyordur belki... demek istiyorum konu sahibine :D

Kime kusura bakmasın ama hiç hoş değil abartılı, çok sesli kahkahalar.
Ben de çok sinir olurum.
Kadına da yakışmıyor erkeğe de...

Hele ki ben bir kadının her zaman ölçülü olması taraftarıyım.
İçinizi Allah bilir tabi, gülümsemek edepli, kahkaha atmak basit olmanın göstergesi demiyorum.
Ama vallahi hoş değil.

Benim de böyle bir arkadaşım var. İnsanların içinde o güldü mü ben utanıyorum.
En ufak bir şeye öyle bir kahkaha atıyor ki, ben olsam ben de dönüp bakarım.
İnsanlarda bakıyor. Gülüşünü taklit ederek sataşan erkekler oluyor yolda.
Ölçülü olmak da her zaman fayda var

Kahkaha atanlara psikolojik acidan rahatsiz onlar diyenler mi dersin, ahlaksiz sifatini yapistiranlar mi?
Biz kadinlari boyle yaftalarsak vay halimize...
Esim dostum kahkahamla bilir beni, ben ahlaksiz miyim simdi?!!
Azicik had hudut bilin...
Evet, her seyin fazlasi insani rahatsiz eder ama bu yakistirmalari yapacak kadar ne ara kaybettiniz kendinizi?!!
Bu insanin icinden gelir, sen gulumsersin, ben basarim kahkahayi, sen mih mih gulersin benimki 7 blok oteden duyulur, eee senin ahlak puanin yuz, peki benimki kac?!!
Sacmalamayin...
Konu sahibi bu kadar takilmak bana sacma geldi, insan bir kere takilinca evet sinirleri oynar ama kelime oyunlari yapmak yerine, kibar bir dille uyarabilirdiniz, calisma ortaminda dikkat etmeli evet, ama sizin aglatayim hahaha tavriniz da bana cok makul gelmedi...

Son düzenleme:
Kahkaha atanlara psikolojik acidan rahatsiz onlar diyenler mi dersin, ahlaksiz sifatini yapistiranlar mi?
Biz kadinlari boyle yaftalarsak vay halimize...
Esim dostum kahkahamla bilir beni, ben ahlaksiz miyim simdi?!!
Azicik had hudut bilin...
Evet, her seyin fazlasi insani rahatsiz eder ama bu yakistirmalari yapacak kadar ne ara kaybettiniz kendinizi?!!
Bu insanin icinden gelir, sen gulumsersin, ben basarim kahkahayi, senin mih mih gulersin benimki 7 blok oteden duyulur, eee senin ahlak puanin yuz, peki benimki kac?!!
Sacmalayin...
Konu sahibi bu kadar takilmak bana sacma geldi, insan bir kere takilinca evet sinirleri oynar ama kelime oyunlari yapmak yerine, kibar bir dille uyarabilirdiniz, calisma ortaminda dikkat etmeli evet, ama sizin aglatayim hahaha tavriniz da bana cok makul gelmedi...

Bence de kadını güldüğü için kıskanıyor manası çıkıyor... Ben öyle düşündüm. Fazla eleştiride bulunmak kıskançlığa girer bence... Bana biri uyarıda bulunsa gülmeni beğenmiyorum dese onu görünce inadına gülerim...

Bence de kadını güldüğü için kıskanıyor manası çıkıyor... Ben öyle düşündüm. Fazla eleştiride bulunmak kıskançlığa girer bence... Bana biri uyarıda bulunsa gülmeni beğenmiyorum dese onu görünce inadına gülerim...
Hayir, isyeri orasi, rahatsiz oluyoruz dese kendi adima kusura bakma bazen cikiveriyor, kesinlikle dikkat edecegi derim ve ederim ama kotu niyet sezersem de inadina gulerim... Bana da abarti bir takinti gibi geldi, illa ki rahatsiz olabilir bir insan ama bu kadar bilenmek, belki kiskanclik belki baska bir sey ama mantikli degil o kesin...

O kadar abartmaya gerek yok bence :)
Hoşlanmıyorsanız duymazdan gelin olur biter,ben hiç takılmıyorum böyle şeylere,hatta böyle deli insanlar hoşuma gidiyo:27:

bir insanın kahkaha atması bı ınsanı neden bu denli rahatsız eder anlamak mumkun degıl gercekten soyluyorum. tamam ınsan her zaman pozitif olmuyor arada hepimize olmayacak seyler batar rahatsız eder ama yani boyle seylere takılmakta ayrı bi komık.

ne yapsın aglasın mı aglayabılır mı dıe merak ettım demıssınız ınanın cok gulenlerın hıc derdı yok dıye bır kural yok..
hayat o kadar kısa ki yarına cıkacagımız bellı bıle degıl bence sızde boyle seylerle stres yapacagınıza bıraz gulumseyın...

Son düzenleme:
Pardonda yani siz sorun yokken kendinize sorun yaratmissiniz.Kafaniza onu takarsaniz sinir olursunuz tabi.Birakin ya nasil gulerse gulsun size ne? Siz isinize bakin.Madem kizi begenmiyorsunuz,ilgilenmeyin muhattap olmayin.İnsanlar kendine dert arar olmus...

Psikolojik rahatsızlığı olduğu kesin, Allah iyilerle karşılaştırsın diye bi dua boşuna yok gerçekten.
Sinir olmamak elde değil ama bi süre de sanki hiç o ortamda yokmuş gibi davransanız. Rahatsız olduğunuzu bildiği için inadına da abartıyor olabilir.

Back
X