• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahkaha

Hoştur yahut değildir, neticede kendisi bu durumdan memnun, sen iyice gıcık almışsın kızdan. Öyle olunca da daha sinir oluyorsun demek ki :1:

Yuksek sesle kahkaha, psikolojik rahatsizlik habercisi. Ya ozguven sorunu var, ya baska sikinti.. Gulemeyenler catlasin demesi de gosterge. Agir kezban sendromu yani. Tek yolu umursamamak. Sen cok umursuyosun tepki veriyosun o da simariyor. Ben olsam onunla yalandan belli bi doz samimi olup ay canim sen niye boyle seyler yapiyosun bi derdin kederin mi var yazik kiyamam anlat hele diye sorardim. Yani surekli davranislarinin hastalik gostergesi oldugunu vurgulardim alttan alttan. Bir sure sonra insana donerdi. Bi de yalandan da olsa samimiyetsizce de olsa belli samimiyet olursa arada senin de o kadar gozune batmazdi. Sen gemileri yakmissin. O dusmanca tavirla isin zor. Biriniz isten cikincaya kadar oyle gider.

kesinlikle katiliyorum. zaten her seye gulenler ya cok zeki olmuyorlar (ki bunda bir sikinti yok bence, herkes zeki olacak diye bir sey yok) ya da dikkat cekmeye calisiyorlar. iste o dikkat cekmeye calisanlar en zavallilari…
siz stratejik davranamamissiniz, aslinda sabirli olsaydiniz ona kucuk iskenceler yaparak cok eglenirdiniz :) onun icin cok uzuluyormus gibi davranarak vs... ama artik Asude'nin dedigi gibi gemiler yakilmis.

iki kahkaha da sen patlat ..:9:
yada la havle çek başka bişi aklıma gelmio .. :ssz:

Yuksek sesle kahkaha, psikolojik rahatsizlik habercisi. Ya ozguven sorunu var, ya baska sikinti.. Gulemeyenler catlasin demesi de gosterge. Agir kezban sendromu yani. Tek yolu umursamamak. Sen cok umursuyosun tepki veriyosun o da simariyor. Ben olsam onunla yalandan belli bi doz samimi olup ay canim sen niye boyle seyler yapiyosun bi derdin kederin mi var yazik kiyamam anlat hele diye sorardim. Yani surekli davranislarinin hastalik gostergesi oldugunu vurgulardim alttan alttan. Bir sure sonra insana donerdi. Bi de yalandan da olsa samimiyetsizce de olsa belli samimiyet olursa arada senin de o kadar gozune batmazdi. Sen gemileri yakmissin. O dusmanca tavirla isin zor. Biriniz isten cikincaya kadar oyle gider.

Agir kezban sendromu nedir anlayamadim??? Sizin yorumunuz da kezban psikolog yorumu olsa gerek.

bende kahkaha atanlara bayılırım..kendım bı turlu becerip atamadığımdan..

bazen gülerken yalandan kahkaha atarak gülerim,alıştırma yaparım..

sımdı okuduklarım dogrultusunda içime kaçtı sesim..

bılmıyordum böyle psıkolojık sorunlar barındırdığını:)

annemlerın mahallesınde bı komsu kadın var,kahkahasıyla mahalleyı ınletır..

bayılıyorum onun o kahkahasına,onun sesını duydukça ben gülme krızıne gırerım..

yorumları okumaya devam edım..hoşuma gıttı bu konu..

Agir kezban sendromu nedir anlayamadim??? Sizin yorumunuz da kezban psikolog yorumu olsa gerek.

senın yorumlarını ben cok begenırdım..

ama son bıkac gundur,bı tuhafsın..

kullanıcın mı degıstı:)

İnsan istediği gibi güler size ne ?
Benim bir arkadasimda böyleydi herkes bize bakardi o Gülünce dedim istediği gibi gulemezse ne diye yadiyor insanlar.
Gulmesi yüzünden tartisma cikarmak neyin nesi ?

Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir. MEVLANA
Mevlana cevabını vermiş..

Umursamayın bence..
Bende çok takarım gülme şekline..
kahkahalarını arttırıyorsa bi yerden sonra tamam yaa derim..
Siz umursamayın o gülsün sizin hanımlığınız bozulmaz ama onun için iyi düşünülmez

Resmen tanimadiginiZ kadina ahlaksiz dediniz.
Yazik vallahi.
Sirf gulmesi yuzunden ahlaksiz oldu kadin iyimi ?

Kahkahayı abartan kadını savunanlar,dilerim bir gün siz de yaşarsınız bunu.İnsan cidden çileden çıkıyor çünkü.Özgürlük,hak,hukuk tamam eyvallah da her yerde her davranışa olur verilirse ortam çekilmez bir hal alır.Sempatik değil fazlasıyla itici biliyorum ben bu kadınları.Gerçi kadını erkeği yok bu işin,her şeyin bir sınırı var.

psikolojik rahatsızlıktan girmiş ahlaktan çıkmışsınız maşallah..altı üstü kahkaha atmak bu ,herkes farklı şekilde güler,farklı şeylere güler...
eşimle aynı filmi izleriz o kopar bende gülümseme bile olmaz bazen..ya da tam tersi..
üstelik ben de gayet sesli kahkaha atarım ve dalağım da pek düşüktür:ssz::ssz: çok şükü ahlakım da yerinde psikolojim de...
nedir bu herkesi bir sınırlama kalıba sokma yargılama merakı anlamış değilim...insanların gülem şekline bile karışıyorsunuz..
konu sahibi arkadaşım siz kadından hoşlanmıyor olabilrsiniz,müştreilerle ilişkilerini "hafif" bulabilrsiniz..zaten işyerinde kimse ile dost olma zorunluluğu yok,zadece iş çerçevesinde görüşmek ve "saygılı" olmak zorundasınız o kadar...

Bizim işyerinde de giriş kattaki bayan personel öyle
Abartmıyorum kaç kat yukardan duyuluyo ama alıştık gülüp geçiyoruz
Bana da kahkaha atıp durmak yersiz geliyor hele de iş ortamında ama nefrette etmiyorum, nefret çok çok uç bişey bana kasti bişey yapması gerekir nefret duymam için hemde ciddi bişey olmalı bu yaptığı..
Ses tonu da normal değil demek ki yapısı böyle diyorum, ne anlatsa herkes duyuyo kim böyle olmak ister ki bile bile

Resmen tanimadiginiZ kadina ahlaksiz dediniz.
Yazik vallahi.
Sirf gulmesi yuzunden ahlaksiz oldu kadin iyimi ?

Benden önce mevlana demiş..
Demek ki sende kadının gülmesine o ahlaksız tanımını uygun görmüşsün bişey diyemem :34:
Ama Türkiye şartlarında tarifteki gibi gülünmesi pekte iyi karşılanmaz bilirsin..
Bende hoşlanmam o tip insanlardan yapıcak bişey yok..
Sen o kadın gibi gülüyo musun veya gülüyosan neden gülüyosan gülmüyosanda neden gülmüyosun ?
O şekilde gülmek hoş değildir dimi o yüzden gülmezsin milletin ilgi odağı olmak istemediğin için gümezsin..
Araştır bak gülmesi çok aşırı olanlar, çok konuşanlar, birinin yüzüne gülüp arkasından iş çevirenlerin ortak özelliği ; özgüven kaybı, kendini ispat edbilme çabası:34:

Demek ki sende kadının gülmesine o ahlaksız tanımını uygun görmüşsün bişey diyemem :34:
Ama Türkiye şartlarında tarifteki gibi gülünmesi pekte iyi karşılanmaz bilirsin..
Sen o kadın gibi gülüyo musun veya gülüyosan neden gülüyosan gülmüyosanda neden gülmüyosun ?
O şekilde gülmek hoş değildir dimi o yüzden gülmezsin milletin ilgi odağı olmak istemediğin için gümezsin..
Araştır bak gülmesi çok aşırı olanlar, çok konuşanlar, birinin yüzüne gülüp arkasından iş çevirenlerin ortak özelliği ; özgüven kaybı, kendini ispat edbilme çabası:34:

ne biçim bir yargılama bu böyle.....ben aynen dediğiniz şekilde gülüyorum kahkaham meşhurdur çok da güzel gülerim güldükçe gözlerimin içi güler...hadi şimdi bana ahlaksız de görelim bakalım terbiyesiz insan...şu sitede ilk defa bu kadar çileden çıkardınız beni...
hoşlanmak zorunda değil kimse zaten,sadece SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ VE YARGILAMA HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ HELE Kİ AHLAKIMLA...
çok konuşurum güzel konuşurum güzel gülerim,dikkat çekerim ayrıca da çevrem tarafımdan sevilirim,çok şükür ahlakıma da laf uzatamaz kimse...başka?????

Son düzenleme:

Bu laf oyunlari neden ?
Herkes istediği güler efendim, bir kadina sirf bu yüzden ahlaksiz demiş bulundunuz ki bu hic hoş değil.
Bende gayet kahkaha atarim ahlak seviyede gayet yerindedir :ssz:
Kimsenin arkasındanda is çevirmem.
Tanimadiginiz insanların, hatta benim de gunahimi almis bulundunuz.
Ayıp..

ne biçim bir yargılama bu böyle.....ben aynen dediğiniz şekilde gülüyorum kahkaham meşhurdur çok da güzel gülerim güldükçe gözlerimin içi güler...hadi şimdi bana ahlaksız de görelim bakalım terbiyesiz insan...şu sitede ilk defa bu kadar çileden çıkardınız beni...
hoşlanmak zorunda değil kimse zaten,sadece SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ VE YARGILAMA HAKKINA SAHİP DEĞİLSİNİZ HELE Kİ AHLAKIMLA...
çok konuşurum güzel konuşurum güzel gülerim,dikkat çekerim ayrıca da çevrem tarafımdan sevilirim,çok şükür ahlakıma da laf uzatamaz kimse...başka?????

Katiliyorum:ssz:
Hadsizlikten başka şey değil bu.

bir de tam tersi böyle kahkaha atmak özgüven ister öyle elini ağzını kapatmadan içten gülmek bile meziyet ister...
bugüne kadar da kimsenin arkasından iş çevirmedim...hhaaa bir de dikkat çekmek için sesli gülmeye ihtiyacım da yok,benim ışığım yeter..:ssz:

gecenin 1:30 unda üst kat komşum öyle gülüyor komşum demek istemiyorum bi komşuluğunuda görmedim zarardan başka nefret ediyorum kendisinden bi gece bekledim ha geçer de geçer yok anam yarım saat aralıksız kahkaha attıda attı ne yapıyorlarsa artık dayanamayıp duvara vurdukta sustu..

Bu laf oyunlari neden ?
Herkes istediği güler efendim, bir kadina sirf bu yüzden ahlaksiz demiş bulundunuz ki bu hic hoş değil.
Bende gayet kahkaha atarim ahlak seviyede gayet yerindedir :ssz:
Kimsenin arkasındanda is çevirmem.
Tanimadiginiz insanların, hatta benim de gunahimi almis bulundunuz.
Ayıp..

Siz 2nizden şikayetçi olmayanlar olabilir demek ki konu sahibi anlattı kişiden rahatsız şikayetçi..
Burda eleştiride bulunan bi ton insan varken sizde aralarından gittniz benim yorumumu şeçtiniz..
Ne diyeyim ki ben şimdi..
Neyse artık ben yorumumu yaptım sizde yaptınız..
Ama benim yorumumu eleştiremezsiniz..
Herkes düşünce yapısını yazmakta serbest..
Sizin gülmenizin serbest olduğu gibi.
Ben sizi eleştirmediğim gibi sizde beni eleştiremezsiniz ben sizin şahsınıza bişey demedim..
Konu sahibinin betimlemesine göre yorum yaptım..
Kimseye, belli bi kişiye saygısızlığımda yok.
Siz neden benim yorumumu aldınız ?
Siz gülmeniz de bende yorumumda serbestim..
Benim yorumumun direkt belli bi kişiye yönelik olmadığıda belli sizin şahsınızada bişey demediğim aşikar..
eee.. Başka ???
Bu durumda çok fazla muhalefet olmaya gerek yok.
Bi terbiyesizlikte de bulunmadım..
Sizin gülmeniz neşelidir vardır bişeyi kimse sinir olmuyodur ama öyle kişiler var ki çığırından çıkar.. ben onları baz aldım..
Tanıdığım kitleyi baz alıp yorum yaptım.. Sizi baz almadığım için benim yorumumu eleştirme hakkınız yok
Hadi iyi günler...:34:

Back
X