İnsanların davranışlarını bu kadar önemsemeyin, ayrıca dilediği gibi kahkaha atabilir, sizin komik bulmadığınız birşeye o kahkaha atabilir. Ben Cem Yılmaz'a kahkahalarla gülerim, annem "ne buluyorsunuz bunda gülecek" der. Kimsenin nasıl güldüğüyle ilgilenip surat asmak yerine, bırakın herkesi kendi haline ve hayatınızda kahkaha atacak bir şeyler bulun.
Yuksek sesle kahkaha, psikolojik rahatsizlik habercisi. Ya ozguven sorunu var, ya baska sikinti.. Gulemeyenler catlasin demesi de gosterge. Agir kezban sendromu yani. Tek yolu umursamamak. Sen cok umursuyosun tepki veriyosun o da simariyor. Ben olsam onunla yalandan belli bi doz samimi olup ay canim sen niye boyle seyler yapiyosun bi derdin kederin mi var yazik kiyamam anlat hele diye sorardim. Yani surekli davranislarinin hastalik gostergesi oldugunu vurgulardim alttan alttan. Bir sure sonra insana donerdi. Bi de yalandan da olsa samimiyetsizce de olsa belli samimiyet olursa arada senin de o kadar gozune batmazdi. Sen gemileri yakmissin. O dusmanca tavirla isin zor. Biriniz isten cikincaya kadar oyle gider.
Yüksek sesli kahkahalar gercekten rahatsiz edici olabiliyor. ..haklisiniz.. herkes sikayetci ise sizin gibi soylemelirler ama sizden baska söyleyen olmamis.. demek ki bazilarini rahatsiz etmiyor.. birde siz artik buna devamli dikkat ettiğiniz icin her gülüşünü duyarsiniz... ama birde aglayabiliyormu gormek istedim demeniz sizin de iyi niyetli olmadiginizi gosterir bence...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yuksek sesle kahkaha, psikolojik rahatsizlik habercisi. Ya ozguven sorunu var, ya baska sikinti.. Gulemeyenler catlasin demesi de gosterge. Agir kezban sendromu yani. Tek yolu umursamamak. Sen cok umursuyosun tepki veriyosun o da simariyor. Ben olsam onunla yalandan belli bi doz samimi olup ay canim sen niye boyle seyler yapiyosun bi derdin kederin mi var yazik kiyamam anlat hele diye sorardim. Yani surekli davranislarinin hastalik gostergesi oldugunu vurgulardim alttan alttan. Bir sure sonra insana donerdi. Bi de yalandan da olsa samimiyetsizce de olsa belli samimiyet olursa arada senin de o kadar gozune batmazdi. Sen gemileri yakmissin. O dusmanca tavirla isin zor. Biriniz isten cikincaya kadar oyle gider.
Uff sese karşı ben de hassasım. Çıldırırım yani, horultu sesi, ağız şapırdatma, çok ses çıkararak çiğneme, düzenli olarak vurma sesi falan çıldırtır.
Ama kahkaha hele de Saba Tümer kahkahası gibiyse ve her zamansa... Valla orada hiç iyi şeyler olmaz. Bazen gözüm kararır hiç de kibar olmam
şiddet ve volim benziyor seba tümere
ama çok daha şuh bir kahkaha
hani eski türk filmlerinde
kötü kadın imajı çizen kadınların kahakaha ları var ya
hah tam da ondan
benim huyum da kötü kabul
takınca tam takıyorum
ama herkese kolaykolay takmam bu kadar
ya bazen dua ediyorum
merdivenlerde filan karşılaışmıyalım
o önde ben arkada
o an kahkaha atar
kendimi tutamam k..a bir tane geçirir yuvarlarım aşağıya
dedim ya
benim psikolojimi bozdu
sanki kahakaha değilde küfür ediliyor
tiksintiyle karışık bir irkilme yaşıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?