Saç Kesim Şekilleri Kahkül kestirmeli miyim ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

saymyname

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
59
19
8
26
Merhabaaa. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.. Direk konuya giriyorum, bana kahkül yakışır mı kestireyim mii ??

Son düzenleme:
Alnin buyuk yakisir ama kahkul zor bisey sonra sikilinca toparlayamiyorsun.hazir satilan kahkuller var ondan al dene yakisiyorsa uzun zaman kullana bileceksen kesdir.bence yakisir

Bencede guzel olur canim alnin genismis internette programlar var onlardan dene ya da hazir kahkul bulabilirsen bak kuafore gidip dene bi

Kahkülden ziyade perçem kestirin daha çok yakışacaktır sadece benim fikrim tabi.

Evet yakışır.
Ben seviyorum kahkulu alnim açık olmadığı halde 2 sene kadar kullandım.

Bende tam aksine yakismayacagini düşünüyorum.gerçi ben uzun sacta kahkul sevmem ondan olabilir.kullanımı da zordur gerçekten.heves gibiyse takma peruk dedikleri gbi mantıklı.

Bende size çit çit kahkul öneririm
Hevesinizi almış hem de denemiş olursunuz
Stil baykusu diye bir youtube kanali var oradaki bayan kullanıyordu
Kanaldan bir bakin isterseniz

O zamanlar süslüydüm günlük düzleştirir ya da fon cekerdim saclarim dalgalı olduğu için ama zor değil en fazla 1 dk alıyor. Ama şimdi olsa ugrasmam orası ayrı. Dene bence. 6 aya uzar sıkıntı bile olmaz.
kullanımı zor oluyor mu

Kahkül mü kaldı artık yahu.Bence çok yanlış bi saç stili seçimi.En fazla perçem olabilir yana doğru katlı kesim.Ama kesinlikle kahkül değil.Çünkü kahkül artık tarih oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…