selam kızlar.benim saçımda kahküllü.ben yeni yaptırdım.çok memnunum.herkes hatta kuaförler bile kullanımı zor diyorlar ama çok rahat kullanıyorum ben.o resimdeki normal kesim kahkül.yani yana falan değil.benimkide aynı öyle.onu istediğinde yana alabiliyorsun.yan kahkül sen yapıyorsun.bunun için tüm yapman gereken kahkülünü fönledikten sonra yana doğru bir iki kez fön çekip spray ile istediğin tarafa yapıştırmak.hem düz saçta hemde kıvırcık saçta kahkül süper duruyor.ama açık alın olması lazım kahkül için bu da bir gerçek.
sorun genellikle kuaförlerde oluyor zannımca... =)) en iyisi resmi götürmektir. yalnız belki de kesimle alakalı değil fönle, tarama şekliyle veya banyodan sonra verdiği şekillede alakalı olabilir saçların kahkülse denemeni öneririm önce boşuna 'makas altına yatma'mış olursun. a.s.
yok,, öyle olmadıını biliyorum; yakın arkadaşlarımdan biri de öyle kestirdi çünkü,, benim gibi kahkülü vardı onun dakesimle alakalı,, ama korkuyorum artık kuaföre gitmeye ya en son gittiğmde 2 gün rapor alıp okula gitmedim,, o derece berbattı yani evde kendim düzelttimsengözlerimebaksanab
yok,, öyle olmadıını biliyorum; yakın arkadaşlarımdan biri de öyle kestirdi çünkü,, benim gibi kahkülü vardı onun dakesimle alakalı,, ama korkuyorum artık kuaföre gitmeye ya en son gittiğmde 2 gün rapor alıp okula gitmedim,, o derece berbattı yani evde kendim düzelttimsengözlerimebaksanab
selam canım.bu kadar üzülmene gerek yok.kahkülünü beğenmezsen tepene toplarsın.hani dolma şeklinde.o zaten moda.böylece kimse kahkül kestirdiğini anlamaz.herşeyin bir çaresi vardır
kimse benim yaşadığım sorunu yaşamamış galba benim saçlarım ince telli düz ve çabuk yağlanır bende kahkül kestirmiştim hemde baya kalın kestirdim ama rüzgardan falan dağldığı için eliyle sürekli düzeltme ihtiyacı hissediyo insan ve buyüzden sadece kahküllerim daha günün ortasında yağlanıyodu ve grup grup toplanıyodu çok çektim bu yüzden kahküllerimden ve bidaha kestiremedim ama bende çok seviyorum,şöyle kahkülleri önünde kalın gür bi şekilde duran biri görünce çok özeniyorum ama benm hiç öle olmayacak galba ööhhhüüü senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?