Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resimler icin saol,ya ben istanbulda kendi kuaförüme kahkül kesmesin istedim ancak alnın dar dedi,keseriz ama söle olur böle olur die kıvırdı(bence kendine güvenemedi) sadece saçımı kısaltmak durumunda kaldım:1no2:,ankarada okuyorum ben de hangi kuaföre gittin söylermisn lütfen.kızlar yıne kestım kahkullerımı bu kez daha kullanışlı oldu.fönle ugrasmaya,joleyle spreyle sabıtlemeye gerek yok.kendi halıne bırakıorum,sadce fırcayla tarıorum
cnm bende kuaforlere guvenemedıgım için kendım kestım.uzun zamndırda kendım kesıyorum.alnım cok dar ama üçgen kestıgım için uzun görünüyoresimler icin saol,ya ben istanbulda kendi kuaförüme kahkül kesmesin istedim ancak alnın dar dedi,keseriz ama söle olur böle olur die kıvırdı(bence kendine güvenemedi) sadece saçımı kısaltmak durumunda kaldım:1no2:,ankarada okuyorum ben de hangi kuaföre gittin söylermisn lütfen.
cnm duzlestırıcı sac kremı sur durulanmayandan.faydası olurya benım kahkullerimde artez gibi. ama normalde sacım kıvırcıkla dalgalı arası bişey ben hep fönlü dolaşırım:S
kahkullerim fön tutmuyo arkalar dümdüz oluyo ama kahküller hep bi acayip:S
1 saat düzgün olsa 2. saatte iğrenc bi vazıyet cıkıyo ortaya .
ne yapmam gerek bılmıyorum
cnm ben bısey yapmıorum yıkıyorum yuvarlak fırcayla tarıyorum.kendı o hale gelıo.ama sende sekıllendırıcı sac kremlerını deneyebıırsınbenımde kahkullerım sekle gırmıyo ya yenı kestırdım ondanmı acaba..nasıl sekıllendırıyorsunuz kahkullerınızı yontemı nedır?
cnm duzlestırıcı sac kremı sur durulanmayandan.faydası olur
![]()
ImageShack - Hosting :: pic0uh3.jpg (eger resim görünmezse linke basın...
bende bugün kahkül kestirdim bi bakın bayanlar nasıl olmuş sizce...
yani pırasa gibi olmasada düz saclarım... dalgalı sacta zaten ben pek sevmiyorum.. cok saol canım benim...çok güzel güle güle kullan saçın düz sanırım dalgalı olunca hep problem bu kahkuller..
çok yakışmış bnce güle güle kullan bende kahkül kestirdim modeli böyle uzunlu kısalı güzel kesimi ama benim saçlarım upuzundu birden kahkül kestirince resmen depresyona girdim kaç gündür eski saçım eski saçım die yırtıyorum kendimi sanki demek neye yarıyosa kısada değil ama acilen bişeyler yapıp uzatmam lazım ama ne:S:çok üzgünüm: