• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kopyasfotoraf0100gm3.th.jpg
kızlar yıne kestım kahkullerımı bu kez daha kullanışlı oldu.fönle ugrasmaya,joleyle spreyle sabıtlemeye gerek yok.kendi halıne bırakıorum,sadce fırcayla tarıorum

kızlar yıne kestım kahkullerımı bu kez daha kullanışlı oldu.fönle ugrasmaya,joleyle spreyle sabıtlemeye gerek yok.kendi halıne bırakıorum,sadce fırcayla tarıorum
resimler icin saol,ya ben istanbulda kendi kuaförüme kahkül kesmesin istedim ancak alnın dar dedi,keseriz ama söle olur böle olur die kıvırdı(bence kendine güvenemedi) sadece saçımı kısaltmak durumunda kaldım:1no2:,ankarada okuyorum ben de hangi kuaföre gittin söylermisn lütfen.

resimler icin saol,ya ben istanbulda kendi kuaförüme kahkül kesmesin istedim ancak alnın dar dedi,keseriz ama söle olur böle olur die kıvırdı(bence kendine güvenemedi) sadece saçımı kısaltmak durumunda kaldım:1no2:,ankarada okuyorum ben de hangi kuaföre gittin söylermisn lütfen.
cnm bende kuaforlere guvenemedıgım için kendım kestım.uzun zamndırda kendım kesıyorum.alnım cok dar ama üçgen kestıgım için uzun görünüyo

ya benım kahkullerimde artez gibi. ama normalde sacım kıvırcıkla dalgalı arası bişey ben hep fönlü dolaşırım:S
kahkullerim fön tutmuyo arkalar dümdüz oluyo ama kahküller hep bi acayip:S
1 saat düzgün olsa 2. saatte iğrenc bi vazıyet cıkıyo ortaya .

ne yapmam gerek bılmıyorum

benımde kahkullerım sekle gırmıyo ya yenı kestırdım ondanmı acaba..nasıl sekıllendırıyorsunuz kahkullerınızı yontemı nedır?

ya benım kahkullerimde artez gibi. ama normalde sacım kıvırcıkla dalgalı arası bişey ben hep fönlü dolaşırım:S
kahkullerim fön tutmuyo arkalar dümdüz oluyo ama kahküller hep bi acayip:S
1 saat düzgün olsa 2. saatte iğrenc bi vazıyet cıkıyo ortaya .

ne yapmam gerek bılmıyorum
cnm duzlestırıcı sac kremı sur durulanmayandan.faydası olur

benımde kahkullerım sekle gırmıyo ya yenı kestırdım ondanmı acaba..nasıl sekıllendırıyorsunuz kahkullerınızı yontemı nedır?
cnm ben bısey yapmıorum yıkıyorum yuvarlak fırcayla tarıyorum.kendı o hale gelıo.ama sende sekıllendırıcı sac kremlerını deneyebıırsın

supermarketlerde fılan oluo cnm şampuan reyonlarında loreal sac duzlestırıcı krem kullanmıştım memnundum.ama durulanmıo.

ya bayanlar simdi benim saclarım baya uzadı ama katlar cok sacımda..kulak hizamdan baslıyo katlar ve gür saclarım var.. katlarla biraz yumusatmaya calıstık.. kahkül istiyorum yakısır mı ki.. olur mu.. bide beyaz tenliyim saclarım siyah ne dersiniz..

canım saçların gürse kahküllerinide seyrek ve kaş hizasında yaptr yakışır nie yakışmasın beyaz tenliyim siyah saçlıyım diosun tam gothic hatun:) ama şimdiden söyliim ii bi kuoförde yaptr ben en son yaptrdığmda tam bi beslemeye çevirdi öncedn cok güzeldi kahküllerim bende uzattım bi çok kuaför kahkul kesmeyi beceremiyoo...

arkadaşlar lütfen yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geçen gün kuaföre gittim saçlarımın kırıklarını aldırdım perçem kestirdim çok güsel oldu saçlarım kesimde çok güzel oldu...çoğunlukla saçlarımı kendim düzleştiririm.perçemlerim süper ötesi çok güsel oldu ama benim kafamın önünde yani perçem kısmında küçükken bir kaza geçirmiştim ve 2 cm falan çizgi oldu böle saçkıran gibi ama saçkıran deil,
ve perçemlerim o çizgi yüzünden dönüo çok kötü oluo o saçkıran gibi olan boşluk yüzünden:(lütfen bana yardım edin o boşluu nasıl saçlandıra bilirim :)))))))) lütfen yardım edin çare bulun :(((

my.php

(eger resim görünmezse linke basın...

bende bugün kahkül kestirdim bi bakın bayanlar nasıl olmuş sizce...

Son düzenleme:
çok yakışmış bnce güle güle kullan bende kahkül kestirdim modeli böyle uzunlu kısalı güzel kesimi ama benim saçlarım upuzundu birden kahkül kestirince resmen depresyona girdim kaç gündür eski saçım eski saçım die yırtıyorum kendimi sanki demek neye yarıyosa kısada değil ama acilen bişeyler yapıp uzatmam lazım ama ne:S:çok üzgünüm:

çok güzel güle güle kullan saçın düz sanırım dalgalı olunca hep problem bu kahkuller..
yani pırasa gibi olmasada düz saclarım... dalgalı sacta zaten ben pek sevmiyorum.. cok saol canım benim...
çok yakışmış bnce güle güle kullan bende kahkül kestirdim modeli böyle uzunlu kısalı güzel kesimi ama benim saçlarım upuzundu birden kahkül kestirince resmen depresyona girdim kaç gündür eski saçım eski saçım die yırtıyorum kendimi sanki demek neye yarıyosa kısada değil ama acilen bişeyler yapıp uzatmam lazım ama ne:S:çok üzgünüm:

tesekkürler canm...benimde saclarım ilk efa bu yaz kısaldı arkaları baya nuzamıs ön katlarda omuzlarımda işte.. işin aslı cok garipsiyorum bu yeni sacımı.. kahkülle bi garip oldum sanki... offf diyorum ama istiyordumda bayadır yoksa içimde kalacaktı.. heralde bş haftaya kendini toparlar bende alısırım..

3 yıldır kahküll kullanıyorum saçlarım kıvırcık çok zor .yıkadıkça düzleştirmek gerekiyo

benimkiler

siyah saçlı hali (en yeni)

buda ilk kahkül kestirdiğim zaman kahverengi saçlı halim

Son düzenleme:
Back
X