Asıl uzun yüzlere,geniş alınlılara yakışıyor canım .Millanın çenesi ve yüzü küçük değil ki zaten.
Bak küçük yüzlerdeki duruşuna :) rezalet.
Eki Görüntüle 512016
yandan kestirirsen yüzün daha yuvarlak görünür,burnun göze çarpmaz bence.mesela şu tarz yakışır.
Eki Görüntüle 535529
Benimde aynı senin gibi alnım dar. Cesaret edemiyorun kestirmeyi. Nette gerçek saçtan takma kahkül buldum alsam mı ne yapsam bilemedim.merhaba arkadaşlar.ben de yıllardır kahkül kullanan insanlara cok imrenerek baktım cok istiyorum ama kuaför alnın çok dar yakışmaz dedisizce bana yakışır mı veya hangi kahkül kesimlerini tavsiye edersiniz? iyice yusyuvarlak yüzlü de olmak istemem :26:Eki Görüntüle 538148
Benimde aynı senin gibi alnım dar. Cesaret edemiyorun kestirmeyi. Nette gerçek saçtan takma kahkül buldum alsam mı ne yapsam bilemedim.
Çok güzel duruyorlar tepeden dağınık bile toplasan kahküllü çok hoş gözüküyo
Kızlar bende saçlarıma daha dün kahkül kestirdim. Kuaför modelsiz bi şekilde düz sıradan kahkül kesti ve kısa kesti !Sizce ne kadar sürede uzar uzatmak için neler yapmalıyım ?
arkadaşlar merhaba. Ben siteye yeni üye oldum. Size bir sorum olacak yardımlarınıza önerilerinize çok ihtiyacım var. Ben kakül kestirmek istiyorum. En son 7 yaşımdayken kaküllüydüm nasıl durur emin olamıyorum.yüzüm ince uzun. Alnım geniş değil. Esmer tenliyim siyah saçlıyım. Arkadaşları kakül beyaz tene ve renkli göze yakışır sana olmaz dediler o nedenle yazıyorum. Saçlarımın önleri düz altları bukle bukle dalgalı gür saçlarım. Kontrole alması kolay ve yapısı çok güzel. Ne önerirsiniz lÜtfen yardımcı olun
merhaba:)
ben direkt bütün alnı kapatan düz kahkül yerine yana doğru perçem tavsiye ederim size. en azından ufak ufak alışmış olursunuz, bir anda çok keskin bir kahkülden memnun kalmayabilirsiniz alışık olmadığınız için.
bu arada benim de bir sorunum var, ona da bi el atıverir misiniz hanımlar:26:
kahküllerimi kendim keserim,bu defa biraz ayarsız davrandım olması gerekenden kısa oldu.15 gün sonra filan da ayıptır söylemesi bir randevum var. çam terebentin yağı kullanırım hep şampuanla,faydası olacaktır uzamasında eminim ama içimi rahatlatmak adına size de sorayım dedim. kaşımın biraz üstünde olan sevgili kahkülüm normal boyutlara ulaşır mı 15 gün içinde.yoksa kısmeti kaçırıcam ya ahaha
canım 15 gün kakülün şekil alabilmesi için yeterli bir süre. ben genelde kestirdikten bir hafta sonra daha iyi durduklarına inanıyorum. en kötü ihtimal tokalarla tutturursun
hafiften hale yola gelmeye başlar gibi oldular ama inşallah biraz daha uzarlar,tokayla tutturmak istemiyorum çünkübir haftadan daha fazla sürem var bakalım ne olacak,çok teşekkür ederim fuume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?