Saç Kesim Şekilleri KAHKÜL SORUNU Olanların Paylaşım Alanı

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya benim kahküllerim kıvrılıyor yaa zaten düzleştirmeyi de beceremiyorum bana bi yardım edin lütmafoldumbenfen ..!:gitme:

merhaba ( : daha once de girmiştim buraya . size kahkül sormuştum ve hepiniz yardım etmiştiniz.. ben kahkül kesdirmiştim ve memnundum fakat biraz ince kesildiği için araları açılıyordu.. artık onlar uzadı :D ve şimdi yine kesdirmek istiorum fakat bu sefer kesinlikle aklımda olan kahkül modelleri var. aralarında karar vermem gerekiyor.. istediğim kahkül modeli olarak ya dümdüz olucak yada katlı düz veya çapraz yani emo qbi.. ama zor kullanırım diye çok korkuorum size danışayım dedim.. fikirlerinizi bekliyorum (hatırlayamadıysanız sayfa 40 bakın )

ps: saçlarım dalgalı-gözlük kullanıyorum - alnım 7 cm:utangac:

benım arkadasımın da saçı tıpkı senınkı gibiydi kesti ama devamlı fon yaa duzleştirici kullandı eger ugrasırım dıyosan yaptır ama inceltsinlerr sacını ole daha ii duruyo....

slm kızlaar ankarada bildiğiniz çok iyi kesim yapan (özelliklede kahkül) bi kuaför varmı?? ya ben bir türlü beğenemiyorum yada hiç bir zaman iyi kuaföre raslamadım kaydirigubbakcemile3

iyi saç kesimi yapmak zaten her kuaförün harcı değil bir de konu kahkül olunca çok dikkatli olmak lazım. çünkü kahkül tam görünen bir yerde ve yamuk olursa berbat bir görüntü oluyor.

şuan yeni kusförden geLdim
kahküllerimin şekli bozuldu zadıqı için gittim hatta resim bile gösterdim böyl eolucak diye
allahım dümdüz kahkül kesi bana sinir oLdum
artık resmen kuaföR fobisine sahip oLdmm çok snRliyim ya mahvetti...

Yaaa evet bu kuaförlerin bence kahkül takıntıları var yapmamak ve yapamamak.Neden mi ne zaman kahkül istiyorum desem inanın bana 3 kuaför de -değişik yerlerde-sanki ağız birliği yapmış gibi yok kesmeyelim hiç moda değil falan diyorlar.Yaa beceremeyeceksen söyle.Şimdi de kahkülüm var ama düzelmiyor zorla düzeltmeye çalışıyorum öyle bir kestiki sağolsun:jeyyar:

bende kestirdim ya ama uzadıkca yan perçem olanından mış :D şimdiden oldu bile seviyorum bide anlı küçük olanlara gitmez derlerdi gayette gitti :)

Bir ara ben de denemeyi düşünüyordum; ama sırf bu nedenden dolayı (dar alın) vazgeçtim.. Mahmureye de üye oldum ben de denerim diye; ama açılmıyor neyse o shop programı.. benim hoşlandığım model de şuydu..

Eki Görüntüle 33384

bu da benim resmim..

Eki Görüntüle 33385

saçınızın kıvırcık olması artık sorun degil arkadaşlar saç düzleştiriciler bir çözüm benim saçım kıvırcık ben günlük düzleştiriyorum gayette hoş oluyo kahgüle gelince kahgül her bayana yakışır bence deneyin derim ben

saçınızın kıvırcık olması artık sorun degil arkadaşlar saç düzleştiriciler bir çözüm benim saçım kıvırcık ben günlük düzleştiriyorum gayette hoş oluyo kahgüle gelince kahgül her bayana yakışır bence deneyin derim ben

düzleştirici saçı mahfediyor çook döküyor :uhm:

Kaküllerim ama bakımı zor ya Lütfen ama lütfen yardımcı olun! Saçlarım dalgalı kaküllerimi düzleştiriyorum, fön felan çekiyorum ama yok. Hiç düzgün olmuyor. Ters V gibi duruyor ve çok yıpranmış görünüyor. Yumuşak ve düzgün görünmesini istiyorum. Takma kakül denedim ama olmadı lütfen yardım!!!

Kaküllerim ama bakımı zor ya Lütfen ama lütfen yardımcı olun! Saçlarım dalgalı kaküllerimi düzleştiriyorum, fön felan çekiyorum ama yok. Hiç düzgün olmuyor. Ters V gibi duruyor ve çok yıpranmış görünüyor. Yumuşak ve düzgün görünmesini istiyorum. Takma kakül denedim ama olmadı lütfen yardım!!!

bende öyle bi şekle sokamıyorum :umursamaz:

Back
X