kızlar sohbetinize doyum olmuyor.sayfaya bi bakim dedim.dün hala bıraktığım yerdesiniz.bir adım ilerleme yok.ya biraz canlanın.ne bu haliniz.bakın yoksa kaçıp başka sayfalara giricem
merhaba hanımlar ben maraşlı değilim ama k.maraşın çağlayan cerit ilçesinde eşimin görevi nedeniyle iki sene bulunduk:teytey: insanlıklarına hayran kaldım senağlamabize gurbette olduğumuzu hissettirmediler hiç bu nedenle topiğinize mesaj yazmadan geçmek istemedim:1hug:
ah ablam ah bi gelebilsem keşke şaşı olucam yakında netteki tatlı resimlerini gördükçe.aşeriyorum ben galibaaa.
kızlar bir kaç tane bayramlık aldım.biride beyaz mini bir elbise.biri beyaz komando pantolon.biride taytlı uzun bir yine beyaz buluz.birde askeriye desenli etek.ters gibi hava yağmurlu olacak gibi.ben napıcam şimdi.bir sürü kıyafetin içinde çıplak kaldım.aslında çıplak daha iyi galiba.bolca harçlık toplarım böylece.
Mutluluk Recetem; ne o K.Maraş'a mı gidiyorsun? Valla Mavi Ay o tatlıları görünce çıldıracak. Bu ara canı tatlı çekiyormuş.
selam kızlar nasılsınız unuttunuz mu beni
canimmmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnn nerelerdeydin sen
ceyizler ne durumda şeniz
ayayay benim neden kulaklarım çınlıyor diyordum bende kız bişi yok mutluluğumun reçetesi betül ablam henüz ortada bu sıralar nedense böyle tatlı şeyler istiyor canım.aslında ben tatlıyı hiç sevmem.güllaçı birkere bile ağzıma sürmedim.ama çok canım istiyor.
bu tatlı işini kim çıkardı yaw dağın başında herşeyide bulup yapamıyomki.derman sende iyice ateşe körükle git emi.kız biryerlerim şişecek şimdi
kız sen beni delimi edicen yaw ağzımın suyu aktı.klava:sen gel ben sana neler yaparım.içli köfteler tatlılar pastalar sarmalar dolmalar tuzda tavuk kuzu kapama kebap vs vs vscokacimcoookŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?