betül ablacım çok teşekkürler ayrıca k.maraşın o tarihi evinin önünden okula giderken hergün geçerdik ablamla elele.geçmişe döndüm bir an.emeğine sağlık.
dermancım hadi gözün aydın canım nikaha bizde geliriz artık.nikah şekerini bolca hazırla.hemende evet deme ayağına basmayıda unutma ben gibi.
iyi akşamlar kızlar bugün nişanlım yola çıkıyor haftaya beraber olacağız bu ay içerisindede nikahımız yapılacak
betül ablacım çok teşekkürler ayrıca k.maraşın o tarihi evinin önünden okula giderken hergün geçerdik ablamla elele.geçmişe döndüm bir an.emeğine sağlık.
dermancım hadi gözün aydın canım nikaha bizde geliriz artık.nikah şekerini bolca hazırla.hemende evet deme ayağına basmayıda unutma ben gibi.
SEN UNUTTUN MU BEN UNUTMAM ZATEN KİMSE GELMEYECEK AİLE OLACAK ASIL DÜĞÜN 5-6 AY SONRA CANIM a.s.
Farkına Varabiliryorsan Mutlusun demektir..
Evini bir davet sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan
Bir çok arkadaşın var demektir
Faturalarını ödeyebiliyorsan
Bir işin var demektir.
Pantolonun biraz sıkıyorsa
Aç kalmıyorsun demektir.
Gölgen seni izliyorsa
Güneş ışığını görüyorsun demektir.
Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan
Yürüyebiliyorsun demektir
Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyorsan
Konuşma özgürlüğün var demektir
Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan
Duyuyorsun demektir.
Camları silmen , çatıyı onarman gerekiyorsa
bir evde yasiyorsun demektir
Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa
Isınıyorsun demektir
Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa
Yığınla giyeceğin var demektir
Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa
Yaşıyorsun demektir
Aksamları kendini yorgun hissediyor ve bacakların ağrıyorsa
O gün üretici olmuşsun demektir
VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAN
MUTLUSUN DEMEKTİR
DOLAYISIYLA MUTLULUK …..
Sorunsuz bir yaşam değil, Onlarla başa çıkabilme yeteneği demektir
canlarım tülin ablanın selamı var herkese.talatta iyiymiş çok şükür.alçıya almışlar bacağını günden günede iyiye gidiyormuş.filmler çok iyi çıkmış.düzelecekmiş inşallah.mutluluktan uçuyordu askerdeki oğluda dağdan dün inmiş onada çok seviniyordu.baya bir gırgır şamata yaptık anlayacağınız.hepinizide çok özlemiş.
canım hg nightrosecim nasılsın görüşmeyeli.neler yaptın anlat bakalım
betül ablacım tüm gün iş yaptım halende yapıyorum.azıcık mola verem dedim.yarında burdaki subayların hanımlarıyla karakolda toplaşıp eğlencez inş.yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız işlere dargınım artuk ama dargında olsam yapmaktan vazgeçemiyom bu işleri biri bana dur desin hatta bağlasın noooolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?