oleey kızlar..kaç gündür üst üste misafir ağılıyorum.pasta yapa yapa bu işi öğreniyorum galiba.kurabiye,tavuk göğsü,poça yapmıştım harika oldu.misafirlerim çok beğendi.ay ellerime sağlık ben ne hamarat kadınmışımda haberim yok.bu ara şansım iyi gitti.biraz şu yemeklerimide düzlersem harika olacak.
itiraf ediyorum yaptıklarım ümit ustanın kitabından aldığım tariflerdi.belkide o yüzden güzel oldu.
nightrosecim kzının yeni yaşı hayırlı olsun inşallah.nice hayırlı ve sağlıklı senelere hepbirlikte çıkmanız dileğiyle.menüye gelince yeterli bence ama bence salatalardan birini yapma.çocuklar makarnaya bayılır genelde sadece onu yap.
berfinsenam canım benim beni düşündüğün için çoooook teşekkür ederim.ama inan mutfağa bile giremiyorum.evin içinde burnumu tutarak geziyorum.yemekler çok kötü kokuyor burnuma.dün bir tencere pilavı çöpe döktüm.iyice işteh miştah kesildi bende kafayı yicem yakında.açlıktanda ölmezsem iyi valla.dün senin o eklediğin resimdeki kakaolu pastaya bayıldım ağzımın suyu aktı.yediğim sadece şekerli şeyler.normalde tatlı türleriyle aram hiç yok ama bu sıralar hep şirin şeyler yemek istiyorum.kan şekerimmi düştü acaba.şimdide kara kara akşama ne yapacağımı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?