ablacım yapmıyor benüm aşkum neymiş racona tersmiş o kellik kendisine ayrı bir hava katıyormuş
ön taraf kabak tarlası
arka taraf bülbül yuvası
ne yapim bende birkaç yıl sonra evde ayna bulundurmam nasılsa aynaya ihtiyacım kalmayacak
adamın kafasını ayna niyetine kullanırım diimi ama....
ablacım hadi allah rahatlık versin size ben kaçıyorum uyumazsam sabahleyin komşum beni yer bitirir çenesiyle
evleri bakıma alındı bana geliyor sabahları o yüzden yani
öptüm canom baaaayyyy
resim yüklemeye gelince ben çok rahat yükledim sen nasıl yapıyonki olmuyo ama yarın bi bakarım sorun olucakmı deneyelim oldumu ablacım öpt
bu fıstık kim arkadaşlar haberiniz varmı?:lepi:ablacığım süpersin
:icecream:
güzel ablam canım ablam bak şincik alınırım ,ben mutfakta döktürürüm alimallah ,eeeeeeeeee hemşerimiz ablamıza çekmişiz ,ben yesemde yemesemde ,yemek konusunda taviz vermem ,eşimde oğlumda boğazlarına düşkünler ,eeeeeeeee yemekleride güzel yapan biri olunca yaşadılar ,azıcık şımarayım tescillidir sülalede benim yemekler ,hamarat garuyum yani ,kıs aferin sana. devam et. ama ben pazar günü devam edeceğim. şu sıralar bırakmıştım. fakat kiloda almadım çok şükür.
sen yemezsende çocuklar yer yap yinede.
canım betül ablam fıstıklar bahçesinden mi geldi o fotoğraf a.s.afetü devran canım benim çok güzelsin bir içim su gibi eee maraşlılar güzel olur diye boşa dememişler şekil 1/a da görüldüğü gibikıslar bu benim 25 yaşımdaki halim. fotoğraflarım bölümüne ekleyemedik. bende herkez görebilir dedim. buraya ekledik. kızikom yardım etti tabii. evet yorumlar lütfen.
tak tak tak bacım kalk çabuk senin komşu geldi-tatlicadiarzu-ablacım yapmıyor benüm aşkum neymiş racona tersmiş o kellik kendisine ayrı bir hava katıyormuş
ön taraf kabak tarlası
arka taraf bülbül yuvası
ne yapim bende birkaç yıl sonra evde ayna bulundurmam nasılsa aynaya ihtiyacım kalmayacak
adamın kafasını ayna niyetine kullanırım diimi ama....
ablacım hadi allah rahatlık versin size ben kaçıyorum uyumazsam sabahleyin komşum beni yer bitirir çenesiyle
evleri bakıma alındı bana geliyor sabahları o yüzden yani
öptüm canom baaaayyyy
berfinsena seni ziyarete geldim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?