- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
vallahi şimdi ne diyeceğim diye başlayacağım. şekerim benim eşimde senin gibi benden şikayetçi oldu. hadi bizimki yaşlılık. yaşlanınca bu horlama ortaya çıktı. biz çözümü ayrı odalarda yatmakla çözdük. ama siz gençsiniz. size ne önerebilirim ki. sesini dinlet. oda dr. gitsin çözümü orda arasın. ayrıca kilolu mu eşin. kiloda yaparmış diyorlar.
Geçmiş olsun bitanem, sana da kocişine de.. Ama emin ol onların nazından biz hasta olduğumuzu bile unutuyoruz çoğu zamansositososito Hadi iyi akşamlar canıma.s.bu gün benimde misafirim vardı kahvaltıya gelmişti az önce gitti çok sevdiğim ve samimi bir arkadaşım günüm güzel geçti akşama yemegede ne yapacaksam hiç bilmiyorum valla gribimde biraz geçer gibi oldu bu seferde eşim grip olmuş tlfon açtı akşama yandım valla benimki pek bir nazlı neyse herkese iyi akşamalar
canım sağol. keşke o kadar genç olsam.
selam kızlar.ben bombanın bacusuyum.bacum sizlerden çok bahsetti.ama çok yemek yediğinizden şikayet etti.kendi hiç yemiyormuş.yalancııııı.ben biliyom ne kadar yediğini.nesutayide benim ablam.oda yiyipte yediğini inkar edenlerden.fiziğine aldanmayın oda çok yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?