Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınalr herkese kızlar
offff offfff hava çok bulutlu ve yağmurlu az önce son sigaramı içtim.kim giidp alcak şimdi bakkaldan be ya off
 klava: bak gözümden kaçmadı Hamiş falan olursan sigarayı hemen bırak hayatım aman ha çok zararlıyasakkelime, benim kardeşim premature bebek dünyaya getirdi 6,5 aylık:CüvCüv: Hatta şimdiden bile  azalt derim sağlığın için canım:teselli:
klava: bak gözümden kaçmadı Hamiş falan olursan sigarayı hemen bırak hayatım aman ha çok zararlıyasakkelime, benim kardeşim premature bebek dünyaya getirdi 6,5 aylık:CüvCüv: Hatta şimdiden bile  azalt derim sağlığın için canım:teselli: a.s.
a.s.günaydınalr herkese kızlar
offff offfff hava çok bulutlu ve yağmurlu az önce son sigaramı içtim.kim giidp alcak şimdi bakkaldan be ya off
 klava: vah vah. dövcem sizleri. o dedikleriniz pis şeyler. bir daha duymayayım.
klava: vah vah. dövcem sizleri. o dedikleriniz pis şeyler. bir daha duymayayım.
 a.s.[/QUOTE]
a.s.[/QUOTE] 
	sitede hep tartıştığıma bakma sen ben aslında uysal biriyimdir.yemeğimi seve seve paylaşırım.3tane bana bir tane nightoseye verrim.kardeş kardeş geçinir gideriz
 ama hepsi çok güzell, zevkli bir sofra değil mi?
 ama hepsi çok güzell, zevkli bir sofra değil mi? Eline koluna sağlık, bombacıma da afiyet şeker olsun:roflol: Bugün yoğun bir gün sitenin yavaşlığıda beni delirtiyor arada uğrayacağım, öptüm hepinizi:1hug:a.s.
 Eline koluna sağlık, bombacıma da afiyet şeker olsun:roflol: Bugün yoğun bir gün sitenin yavaşlığıda beni delirtiyor arada uğrayacağım, öptüm hepinizi:1hug:a.s.hani ben çok yiyorum ya o yüzden 3tane alıcam.yeeyt itirazınızmı var yoksa.vücudum banlanmaya karşı bağışıklık kazandı ona göre.bana 3tane vermezseniz sizide banlatırım kendimde banlanırım...

kıslar ben kaçıyorum. biraz evle boğuşacağım. bakalım ne zaman girerim.