Kahretsin ben neden gidemiyoruum

Hayır iyi olup olmadığınızı merak etmiştim. Gerçekten.
Aklım sizde kalmıştı.
Cok tesekkur ederim. Yalnis anlamisim. Cok incesiniz.. en son bi konusma yapti kendisi. Ozur bekledi resmen. Defalarca sordu ve cevap olarak bidaha dikkat edicem deiklarinu tekrar yapmamaya dememi bekledi. 1 sene oncesi olsaydi iyi olmamiz icin derdim. Duzelmemiz icin.. icimden hic gelmeid sadece sustum. Evet suan normaliz ama idareten. Gittigi yere kadar diyorum. Normalde iyi davraniyor. Evet herkes kavga eder. Ama kavga aninda vurulmaz, hakaret edilemz. Artik eskisi gibi icim sogumuyro maalesef

Hayır iyi olup olmadığınızı merak etmiştim. Gerçekten.
Aklım sizde kalmıştı.
Ama ilk kardesimle konustum. Yine vurdugunu soyleyemeidm. Ama olayi anlattm detayli. Ayrilmayi dusundgumu yapamadigimi soyledim. Gerci ailede tek herseye olur gozuyle bakan o:) ama digerleri ne tepki verir bilemiyorum

Ama ilk kardesimle konustum. Yine vurdugunu soyleyemeidm. Ama olayi anlattm detayli. Ayrilmayi dusundgumu yapamadigimi soyledim. Gerci ailede tek herseye olur gozuyle bakan o:) ama digerleri ne tepki verir bilemiyorum
Bence büyük bir adım atıp bunu dile getirmişsiniz.
Yetişkin bir insansınız, yapıcı olduklarını düşünüp karşı çıkacaklardır, arayı yapmak isteyeceklerdir ama ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz.
Hani demişsiniz ya eskisi kadar içim soğumuyor diye, soğumaya başladığını düşündüğünüzde lütfen hatırlayın.
Çok güzel bir hayatınız olabilir, gerçekten. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.
Ancak dediğim gibi bunun önündeki tek engel sizsiniz ve siz cesaretinizi topladığınızda emin olun pişmanlık yaşayacak olan siz olmayacaksınız.
Hayat çok kısa. Ömür bir gün.

Son düzenleme:
Bence büyük bir adım atıp bunu dile getirmişsiniz.
Yetişkin bir insansınız, yapıcı olduklarını düşünüp karşı çıkacaklardır, arayı yapmak isteyeceklerdir ama ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz.
Hani demişsiniz ya eskisi kadar içim soğumuyor diye, soğumaya başladığını düşündüğünüzde lütfen hatırlayın.
Çok güzel bir hayatınız olabilir, gerçekten. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.
Ancak dediğim gibi bunun önündeki tek engel sizsiniz ve siz cesaretinizi topladığınızda emin olun pişmanlık yaşayacak olan siz olmayacaksınız.
Hayat çok kısa. Ömür bir gün.
Cokcokk tesekkur ederim. Ilgilendiniz. Sizin de hayatiniz hayal ettiginiz gibi olsun insallahh. Bunu yapicagima ben de ianniyorum insallahhh. Ve ogun hemen yazicam buraya

Back
X