Kahretsin ben neden gidemiyoruum

Dun gorumceme gidecektik. Disardaydi aradi cik alicam diye tamam dedim. Tam 11. Dkda tekrar aradi gelmis kapiya ciktim hemen. Arabaya bindim agzina sctigmn p c i ben seni niye ariyorum diye bagiriyo. Tam 11 dk olmus ariyali diyo ki 20 dk once aradim. Saygisiz kopeekk niye cikmadin bilmiyomusun sinirlendgmi. Anca giyindim perdeleri kapadim dedim. 20 dk oldu 20 ne ancasi diye bagirmaya devam etti. Daha yeni konu yasamisiz hala ayni konulardan tartisiyormus. Hic sallamiyomusum onu. Haaala ayni seyleri yapiyormusum. Bagirdi bagirsi eve git dedi yolda 2 sokak otede indirdi. Sizce gercekten hala konusmalimiyim bu insana?

Bu kelimere karşı nasıl sakin kalabiliyorsun. Bir mektup bırak ve evi terket. Bu kelimeler bir hayvana bile yakışmaz. Ama benim en çok sevdiğim eşim dediğim adam beni hakaretlerle aşağılayarak sevgimi güvenimi zedeledi. Ikimiz de bence dusunelim de ve evi terket. Belki düzelir aklı başına gelir.
Sen hiç umursamazsan arkası gelecek haberin olsun canım. Lütfen seni bu kadar ezmesine köle muamelesi yapmasına izin verme. Saygı istemek kendine saygı göstermek bu kadar zor değil

Temizlik konusunda çok yanlis oldugun noktalar var ama bu daha tatlı bir dille uyarılarak söylenebilir sende kendini duzeltebukirisn . Davranışları ise kendi karaktersizligi ....bir dakika daha durma orda . .

Dun gorumceme gidecektik. Disardaydi aradi cik alicam diye tamam dedim. Tam 11. Dkda tekrar aradi gelmis kapiya ciktim hemen. Arabaya bindim agzina sctigmn p c i ben seni niye ariyorum diye bagiriyo. Tam 11 dk olmus ariyali diyo ki 20 dk once aradim. Saygisiz kopeekk niye cikmadin bilmiyomusun sinirlendgmi. Anca giyindim perdeleri kapadim dedim. 20 dk oldu 20 ne ancasi diye bagirmaya devam etti. Daha yeni konu yasamisiz hala ayni konulardan tartisiyormus. Hic sallamiyomusum onu. Haaala ayni seyleri yapiyormusum. Bagirdi bagirsi eve git dedi yolda 2 sokak otede indirdi. Sizce gercekten hala konusmalimiyim bu insana?

ne olur çek git

aç kalmazsın işin gücün var

huzurlu olursun

bak yanlışlıkla çocuğun olur hiç gidemezsin sonra

Ya psikolojik olarak ole bi haldeyim ki. Butun kotu konusmalarini unutuyorum kisa sure sonra. Ben unutmak istemiyorum. Resmen hali altina supuruyorum istemsizce. Mesela nasil kavga ettigimizi hatirliyorrum ittigini kaktigini hatirliyorum ama soylesigi igrenc sozleri ve kavga konusunu unutuyorum kendi kendime unutturuyorum bunun farkndaym. Ama nasil yapiyorum blmiyorum
Ben maşrafa ve deterjan hakkında eşine hak verdim lakin kadının işine karışan erkekten iğreti olurum orası ayrı. Lakin,
Sizin bu yazınızda 'neden kavga ettiğimi bile unutuyorum' demeniz çom üzüldüm. Psikolojiniz çok bozulmuş çok ama. Kendinize dönmeniz laızm. Kendinizi yeniden bulmalı bu bağımlılıktan kurtulmalısınız. Bu hissi bilirim. Ya kendi evim düzenim mantığı o evden sizi çıkartmayan, yda bağımlılık. Başka seçenek yok. Üzgünüm piiskolojinizi bozmuş inşallah kendinize dönüp saygınlığınızı kazanırsınız.

Banyo malzemesi ile mutfak silinmez bezleri ,
Aleti sadece banyoda kullanılır
Youtube kanalında banyo temizliği nasıl yapılıyor gösteriliyor , bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek yanlışta ısrar etmek sinir bozucu bence , bu konuda kendini bilgilendirmek şart

Konuşun tabi ki. Yalvarın hatta da sizi bırakmasın asla. Çocuk yaparsanız belki biraz daha engellersiniz ayrılma işini.

Size zerre değer vermeyen adamları terk etmeyerek başınızın üstüne çıkarıyorsunuz ya şaşırıyorum valla. Hiç mi kendinize değer vermeyi öğrenmediniz hayatınızın bir aşamasında? Bence adam sosyal deney yapıyor hep bir seviye üste çıkararak tavırlarını tepkinizi ölçüyor.

Temizlik konusunda eşin haklıydı ama artık değil o bağırdıkça arsizlasmis seninde doğruların ne olduğunu bilmiyor duruma gelmişsin boşan veya boşanma diyemem ama şunu bilki eşin düzelmeyecek sen sustuydun için daha çok bağıracak sende bu psikolojik şiddetten korkup daha çok pisacaksin bu eşi cinnet gecirsende anlamaz açıkçası sonunu bilemem ama senin durumundakilere annemin bir sözü var doğacak çocuk vardır onu bekliyor bitmesi için eğer çocuğunda olursa bu psikopattan hiç kurtulamazsin

Ben maşrafa ve deterjan hakkında eşine hak verdim lakin kadının işine karışan erkekten iğreti olurum orası ayrı. Lakin,
Sizin bu yazınızda 'neden kavga ettiğimi bile unutuyorum' demeniz çom üzüldüm. Psikolojiniz çok bozulmuş çok ama. Kendinize dönmeniz laızm. Kendinizi yeniden bulmalı bu bağımlılıktan kurtulmalısınız. Bu hissi bilirim. Ya kendi evim düzenim mantığı o evden sizi çıkartmayan, yda bağımlılık. Başka seçenek yok. Üzgünüm piiskolojinizi bozmuş inşallah kendinize dönüp saygınlığınızı kazanırsınız.
Biliyor musunuz gozyasima hakim olamadim yazdiklarinizda. Sanirim dogru soylediginiz icin.. inanin ki kavga sebeplerini ubutuyorum istemiyorum unutmayi ama unutuyorum. Ve evet evimi cook swviyorum cok. Bir de normale donunce okadar iyi biri oluyo ki. Cok tezat dediklerim biliyorum ama anlayin nolur. Cok farkli biri oluyo. Ama oyle sogudum ki yanina yanasamiyorum. Konusurken konusuyorum da dokunmasindan igrelti oluyorum

Konuşun tabi ki. Yalvarın hatta da sizi bırakmasın asla. Çocuk yaparsanız belki biraz daha engellersiniz ayrılma işini.

Size zerre değer vermeyen adamları terk etmeyerek başınızın üstüne çıkarıyorsunuz ya şaşırıyorum valla. Hiç mi kendinize değer vermeyi öğrenmediniz hayatınızın bir aşamasında? Bence adam sosyal deney yapıyor hep bir seviye üste çıkararak tavırlarını tepkinizi ölçüyor.
Yok ben ciddi solemedim onu. Yani su adama gercekten konusmama cozummu demek istedim.. aciklayamadim kendimi. Resmen iki farkli kisi. Disardaki birine aile yakinima bunlari anlatsam assssssla inanmaz ya da sok ustune sok yasar cunku cok farkli biri olabiliyo. Bana da karsi oluyo tabi

Temizlik konusunda eşin haklıydı ama artık değil o bağırdıkça arsizlasmis seninde doğruların ne olduğunu bilmiyor duruma gelmişsin boşan veya boşanma diyemem ama şunu bilki eşin düzelmeyecek sen sustuydun için daha çok bağıracak sende bu psikolojik şiddetten korkup daha çok pisacaksin bu eşi cinnet gecirsende anlamaz açıkçası sonunu bilemem ama senin durumundakilere annemin bir sözü var doğacak çocuk vardır onu bekliyor bitmesi için eğer çocuğunda olursa bu psikopattan hiç kurtulamazsin
Korunuyorum gizli skeilde. Ama doktora gitmeyi istyor su ara

Eşiniz bayağı iğrenmiş sizden. Saygısızlığına ve hakaretlerine tahammül etmek ,gidememekten ve kalmaktan kat kat daha zor olmalı.

Şimdi bazı arkadaşlar öğrenc banyo masabaşı bilmem ne demişler konu nu değil ki konu kendini koca sanan çok temiz sanan belki dışı öyle ama aynı yastığa baş koyduğu karısına söylediği sözlere bakılırsa resmen lagam akıyor adamın içinden ki dilinden dökülmeye baslams konu sahibi bence siz simartmssnz bu adamı hem çalışın hem temizlik vs siz yapın bi de bu laflar yani gidemyrm diyorsnz ya kendinizi sucluyrsnz siz ne kadar kabahatli olsanizda o pislik sözleri yüzünüze yükselmeyi hakedyrmsnz ya kalıp dersini ona vermelsnz hiç bir seyini yapmyrk madem begnmyrsn beni kendin yap diceksin ama dirayetli olarak uzun süre burnundan fitil fitil getrceksn o sözleri yok yapamam diyorsan da iki seçeneği de oturp dinliceksn bu şımarık lagam dolu sozleri

Yok ben ciddi solemedim onu. Yani su adama gercekten konusmama cozummu demek istedim.. aciklayamadim kendimi. Resmen iki farkli kisi. Disardaki birine aile yakinima bunlari anlatsam assssssla inanmaz ya da sok ustune sok yasar cunku cok farkli biri olabiliyo. Bana da karsi oluyo tabi
Bu adama en iyi çözüm terk edip kendinize yeni bir hayat kurmak. Adamın düzeleceği fikan yok yani. Hazır kadınlarımızın en büyük bahanesi olan çocuk da yokken kurtulun gitsin. Psikolojik yardım alırsınız. Boşuna adamı yola getirme gibi saçma bi misyon edinmeyin kendinize.

Ben olayları bir de eşinizin ağzından dinlemek isterdim, burada anlattığınız gibi masum olduğunuzu düşünmüyorum. Evden gitmeme sebebiniz de sanırım sizin de bu kavgalarda büyük payınızın olduğu.

Öncellikle başınıza gelen can sıkıcı şey için üzüldüğümü söylemek isterim,sizi malesef çok iyi anlıyorum kendim de benzer bir durum yaşadım,eşim yerleri silmeyi beceremediğimi söyleyerek yüzüme vurdu anlık bir sinirle ve tabi kavga büyüdü...Demişsiniz ya niye gidemiyorum diye herkes de cevap vermiş kendinizi sevmiyosunuz değer vermiyosunuz yoksa gidersiniz diye...demek ki ben eşimi kendimi sevdiğimden cok sevmişim sizde böylesinizdir belki ,atıp tutmak çok kolay olayı yaşayan sizsiniz
kendi iç sesinizi dinleyin
mantığınızı dinlemek veya kalbinizi dinlemek size kalmış...

Back
X