Yeni gelin !

bukadar hizmet niye..
madalya mi takacaklar..
alistirma simdiden...suan heves ediyo olabilirsin bak bak bizim.oglanin sozlusu nasil becerikli nasil is yapiyor falan bunlar sana cazip gelir ama evlendikyen sonra beklentiler cok artar hizmetci muamelesi gorursun...eltiye gelince buyuk bir.kiskanclik var...hoslanmiyorum falan dediginde isini birakip yerine otur ki anlasin

Nasil sagladiniz bunu.peki :KK43:

Aslinda özel bir taktik uygulamadim.
Biraz es adayinizin bu noktada anlayis sahibi olmasi lazim. Bazi sıkıntıları gorebiliyor olmali yani..
Kiz kuzeni var mesela benden iki-uc yas küçük. Bizim nisan arefemizden itibaren nisanlima asiri yakin davranmaya basladi. Kötü bir niyetle değil sacma bir sekilde ic güdüsel olarak sahiplenme telasina girdi. Bana güya sicak davrandi ama hosuma gitmiyordu. Allah var kiskandim da kendim. Nisanlima asla ismini anmadim hani aa napıyor ne ediyor yada geldiyse iyi selam söyle deyiverdim. Hoşlanmadigimi anladi.
Kayinvalidem de fena kadindir. Benim ailenin yeni üyesi olduğumj arayip sormalari gerektigini tembihlemis anladigim kadariyla. Cumalarda kandillerde aradilar sordular. Bende ayıp olmasin diye arada bi hal hatir mesaji cektim iste.

Sen şimdiden herkese sirinlik yapayım beni sevsinler modundasin oyuzden daha çok ağlayıp çok üzülüp cooooook konu açacaksın gbi geldi. Sana tavsiye karşı taraftan sana kim nasıl tepki verir nasıl konuşursa aynı tarzda konuş.tersle gitsin.alistirma şimdiden o kadını.ne münasebet sana emirler veriyor karışır ağlatıyor kendine değer ver azıcık .Sürekli boz gitsin.dediklerini yapma sakın çok muhattap olma.dinleme bile

Ailenin gozune giriceksin diye neden eltine kul kole oluyosunki?
O aileden bile degil. Gelin o.
Ben olsam kv gilin yaninda tatli dilli olur, eltinin sozlerinede ustu kapali cevap verirdim. Ama hala tatli dilli olucaksin. En guzeli basbasayken igneli konusucaksin.
Snra kendini paralasin elticik " aa siz yokken bana bunu bunu dedi x' diye.
Sende saskin saskin bak " ustume iyilik saglik, benmi? Aaa cok kirildim ve uzuldum su an:KK43:"

Ailenin gozune giriceksin diye neden eltine kul kole oluyosunki?
O aileden bile degil. Gelin o.
Ben olsam kv gilin yaninda tatli dilli olur, eltinin sozlerinede ustu kapali cevap verirdim. Ama hala tatli dilli olucaksin. En guzeli basbasayken igneli konusucaksin.
Snra kendini paralasin elticik " aa siz yokken bana bunu bunu dedi x' diye.
Sende saskin saskin bak " ustume iyilik saglik, benmi? Aaa cok kirildim ve uzuldum su an:KK43:"
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: her eve lazım olan gelin modeli:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

O nun ailesi sehirdisinda ve 8 yildir beraber oturuyorlar alismislar birbirlerine
Rahat cocuklara kv bakiyo sonuc iti bariyle istemiyo ayrilmak kisilik olarakta rahat biri . benide ayni evistediler kab uletmedim karsi dubleks daireyi aldilar satilamaz huzursuzluk cikar biliyorumbenim bunu farkli sekil de halletmem gerek
öyle olsa senide ayni eve istemezlerdi. bastan birkere kabul edince cikmasi zor oluyor. rahat diyorsun özel hayati yok ama esiyle . ve inan sende ayni olcaksin. emin ol karsi daireden alirsan ayri oturma sansin olmicak. bastan cizgini ciz

Aslinda özel bir taktik uygulamadim.
Biraz es adayinizin bu noktada anlayis sahibi olmasi lazim. Bazi sıkıntıları gorebiliyor olmali yani..
Kiz kuzeni var mesela benden iki-uc yas küçük. Bizim nisan arefemizden itibaren nisanlima asiri yakin davranmaya basladi. Kötü bir niyetle değil sacma bir sekilde ic güdüsel olarak sahiplenme telasina girdi. Bana güya sicak davrandi ama hosuma gitmiyordu. Allah var kiskandim da kendim. Nisanlima asla ismini anmadim hani aa napıyor ne ediyor yada geldiyse iyi selam söyle deyiverdim. Hoşlanmadigimi anladi.
Kayinvalidem de fena kadindir. Benim ailenin yeni üyesi olduğumj arayip sormalari gerektigini tembihlemis anladigim kadariyla. Cumalarda kandillerde aradilar sordular. Bende ayıp olmasin diye arada bi hal hatir mesaji cektim iste.
cok cekcen bu aileden

cok cekcen bu aileden

Niye?
Cok şükür bir yildir nisanliyiz sadece bu kisim gözüme batti.
Eltilerimle de gayet samimi ama cok ta mesafeliyiz. Görümcem gayet sicakkanli.
Bi kuzenler sıkıntılı idi nisanlim ve kayinvalidem de onlari ayarladilar. Akli başında insanlar olunca bir sekilde ilerliyor.

Aynı binada oturmak gerçekten çok zor. İnsan aynı çatının altında girmeden olacakları çok kestiremiyor..

Diğer eltiden daha iyi konumda olacaksın.. Kapin, mutfağın ayrı sonuçta. Baştan itibaren çok samimi olma derim. Hani sıcakkanlı olmak gülümsemek başka, herşeye dahil olmak başka.. Aile ile ilgili mevzularda özellikle olumsuz şeylerde pek fikir belirtme, taraf olma. Herkes x=y der, sen de hmm evet öyle dersin.. en ufak bi değişiklikte çark edilir, herkes sıyrılır, bi hesap varsa onu da sana keserler..

Ben 4 sene kv ile karşılıklı dairelerde oturdum. Şuan ayrıyiz, ama ev alma durumu var. Kv yine beraber bir binada oturalim diye bastırıyor. Ben #dirennfk modundayim. O kadarını diyeyim, aynı binada oturup memnun mutlu olan kisi çok azdır.

Şimdi sanki kv, kp, elti, kaynın kotu niyetli insanlar diye su-i zan yapip yorum yapıyor gibi oldum ama sen kotusunu dusunup baştan mesafeni ayarla. Milyon kez tecrübe edilmiş bi seyi illa sen de yaşayıp deneyimleme. Hakkında hayırlısı olsun..

Abooo Allah yardımcın olsun gerçekten benim eltide biraz böyle ama farklı sehirlerdeyiz birde kaynanam kayinbabam filan pek sevmezler onu birşey söylediği zaman eşim cevabını veriyor çok şükür bana gerek kalmıyor sozlunun ağzını ara eltin hakkında nasıl yorum yapacak eğer o patavatsız birşey derse arkandayım derse korkma ama çok severim iyidir filan derse kork yani o zaman kendin silahları kusanacaksin çünkü seninki kaynana moduna bürünmüş gibi canım gerçekten Allah kolaylık versin

Ay korkuttunuz dogrusu beni :KK43: sizdeki sorun nedir

Cekememezlik kiskandilar beni
Beni hazmedemeyince dilleri durmadi
Kimsenin iyi niyetine safligina tatli dilliligine aldanma caniimmm ben yandim baska kimse yansin istemiyorum

Dedigim gibi belki senin durumunla benimki ayni degildir ama sana kiyamadigimdan diyorum caninin yanmasini uzulmeni istemiyorum cidden

Bu dunya hic bizden yana degil bari biz bizi kollayalim istiyorum

Dikkat et kendine ezdirme kendini sayginligini koru

Sonuc ne olursa olsun onemli olan sensin

Bak seni tanimiyorum yzunu gormus insan degilim ama inan hicbi kadinin uzulmesini istemiyorum

Al kendin yap, ben de dinleneyim o sırada biraz de :) sen ona değil, o sana alışsın. Deli deliyi görmedikçe paçaları sıvamazmış

En iyisi politik olmak.benim eltim calisiyor iki haftada 1 gelirler
Sanki her gun beraber gibi davranir.beraber sofra kurar kaldiririz haha hiii oldu bitti sukur.ayni yastayiz.ne gerek var statu koymaya...ben buyuk gelinim ama oyle bir derdim yok
Hatta kv memnun degil eltimden dusun benimle paylasiyor ama benim hic umrum degil banane ...bana mesele dokununa kadar al gulum ver gulum

Back
X