kahrolsun mesafeler

madambella

Az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
374
543
53
( içimde tutuşan derdimi uzun uzun yazdım rahatsız olacak olanlar lütfen okumasın zaten canım sıkkın iyice sıkılmasın )

Evlendikten sonra anneyi içiniz yana yana bırakmak nekadar acı.

Evlenmeden derdi millet aileni çok özleyeceksin diye bende " Ben şehir dışında okudum yaw alışığım " deyip artistleniyordum. Meğer öyle değilmiş. Evlenmeden önce annemle nereye gitsek beraber giderdik onun işini, benim işimi birlikte gider hallederdik, otumalara, günlere, ziyaretlere, alışverişe, ev iki katlı o yukarı çıkarsa bende çıkardım ben aşağı insersem oda inerdi yani bildiğin göbek bağımız birleşikti diyebilirsiniz aşırı seviyoruz birbirimizi. Babamı da çok seviyorum bütün ailemle iyi geçinirim ama işte evlenince insan bırakıp gidebilmeli çünkü yeni bir hayat kuruyorsun kendi aileni oluşturuyorsun. Herşeyi bırakıp gittim ama annemi bırakamıyorum.

Benimle aynı durumda olan var mı nezaman alışacağım bu duruma? Deli gibi özlüyorum görüştüğümdede ayrılık vakti ölüm gibi geliyor. Annemden ayrılacağım diye iki hafta öncesinden afakanlar basıyor. Eşimi bukadar sevmesem hiç düşünmeden boşanırım herhalde okadarki acı çekiyorum.

Anneme ziyarete gittiğimde ve ayrılık vakti geldiğinde kendi üzgünlüğümü unutup annem üzülecek geride kalmak daha zor diye kahroluyorum. Ya resmen annemden ayrılacam diye çok üzülüyorum sonra annem üzülüyor diye üzülüyorum benim üzüldüğümü görüyor diye üzülüyorum üzüldüğüme üzülüyor diye dahada çok üzülüyorum kahroluyorum kızlar abartmıyorum.

Ya çok uzun oldu biliyorum ama içimdekini zehir gibi akıttım çünkü yine ayrılık vakti yaklaştı.. Buarada senede iki kez ancak görüşüyoruz çünkü yaşadığımız ülkeler birbirine çok uzak. Çocuk yapınca geçer dediler çocuk sahibi olacaktım ama olamadım. Bebeğimi kaybettim. Sabır taşına dönüşüyorum yavaşca..

Ben senin kadar uzak değilim 7 saat mesafedeyim. Ama annemle ilişkim senle aynıydı. Halen ağlarım. Alışıcaz İnşallah, insanoğlu nelere alışmıyor ki. En azından hayattalar diye düşünelim. Benim babam da yok, yıllar önce göçtü gitti. Bi annem kaldı. Yanımda olmasını çok isterdim bu yüzden

Insanin cok agirina gidiyor degil mi ? Simdiye kadar hic dizinin dibinden ayrilmamisken araya saatler giriyor. Yaninda olsan bi kaç gün sonra gidcem diye icin hep buruk.Senede 2 çok az. Ben daha pazartesi geldim ve yarin tekrar gidecek olmama rağmen ağlama nöbetleri geçiriyorum. Sizin isiniz cok daha zor gerçekten. Allah sabır versin.

Bende yatıp kalkıp bunu nasıl yapıcam nasıl ayrılcam diye düsünmeye basladım daha düğün olmadan.. Çokk zor çok

Uzaklık çok zor birşey, haklısın.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Dedikleri gibi bir yavrunuz olunca bu düşünceleriniz ve hisleriniz hafifler.
Rabbim sağlıkla bir evlat nasib etsin inşallah size.

6 yıllık evliyim ilk 4 senem senin gibiydi aynı duyguları hissettim hep kahroldum her ayrılışta

Zaman geçtikçe özlem azalmıyo sadece alışıyorsun sanırım bunun nedeni hayat meşgalelerinin artması,çocukta

bunlardan biri,Tabiiki ayrı ülkede olmak daha zor,Allah sağlık sıhhat versin dua et bol bol,görüntülü konuşma

bi nebze iyi gelecektir

Son düzenleme:
Neden hep kadın fedakar olmak zorunda niye hep kadın ailesinden ayrılmak zorunda
Bence aksine ana kuzusu olması gereken kadındır.
Kadındır naif olan,kırılgan olan.
Erkeğin kadına uyum sağlaması,kadının dilediği gibi yaşaması için ortam sunması gerekir.

eğer ben evlenirsem ben de uzak olacağım... 11 saat uçakla aramızda kocaman bir okyanus olacak... o yüzden evlenmemeyi bile düşünüyorum.. Anneden ayrılmak çok ama çok zor geliyor...

Alışmak zor bunu kolaylaştırmaya çalış
Biz internetin bütünn nimetlerini kullanıyoruz
Hergün görüntülü konuşuyoruz ben baya faydasını görüyorum
Sende denesen belki iyi gelir

Alışmak zor bunu kolaylaştırmaya çalış
Biz internetin bütünn nimetlerini kullanıyoruz
Hergün görüntülü konuşuyoruz ben baya faydasını görüyorum
Sende denesen belki iyi gelir
Bende hergün görüntülü konuşuyorum ama işte ayrılık vakti çok koyuyor insana, çok zoruma gidiyor ayrıca bizim gündüz gece farkımız da var

Ay demeyin ya ben de nasip olur da evlenirsem yurtdışı kadat uzak olmasa da birsürü şehir girecek ailemle arama. Çok üzüldüm şuan evlenmeme daha var ama içim cız etti

Rabbim yardımcımız olsun. .
Hasret zor . .
Bende 4 yıl böyleydim . .
Şimdi biraz daha sanırım alıştım. .
Zor . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…