O kadar uzun ki aslinda sorun. size kisacasi soyle diyim kaynanamin bana attigi bir iftira.Bunu ne kendi aileme anlatabiliyorum ne cevreme.kaynanamin dedigine gore ben ogluyla arasi acilsin diye ona buyu yapmisim .ya nasil anlatcagimi bilemiorum O kadar uzun bir surec ki bu konu artik nefes alamaz duruma geldim.kendimi artik nasil savunacagimi sasirdim hic birseye inanmiyor.nerden ogrendiysen oraya gidelim bende kulaklarimla naptigimi biliyim diyorum ama goturmuyor.esim hep benim yanimda hep destekcim.cunku biz evlenmeden oncede annesi hep cevresinin ona buyu yaptikalrini kendi kaynanasinin onu esinden ayirmak icin buyu yaptigini yengesinin yine ona buyu yapip hasta ettigini falan diyomus onceden.simdide bu durum bana cevrildi.bu seferde cevresine benim ona yemeklerin icine biseyler koyup ona buyu yaptigimi ve bu yzden oglunun artik eskisi gibi onla ilgilenmedigini benim onlarin arasini actigimi kim varsa etrafinda anlatiyormus.bu durumun kisa ozeti. o kadar cok seyler donuyoki bu konuda artik iyice psikolojim bozuldu.