Kahroluyorum

Beyazyakali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2016
6
1
1
35
Burada daha yeniyim icim yaniyor derdimle kahroluyorum kime anlatcam nasil anlatcam bilemiyorum. Hayatimda hersey yolunda guzel meslegim var esimle cok iyiyim ama oyle bir dertle bogusuyorum ki kimseye anlatamiyorum kahroluyorum gunden gune bunu niye buraya yazdim onuda bilmiyorum

O kadar uzun ki aslinda sorun. size kisacasi soyle diyim kaynanamin bana attigi bir iftira.Bunu ne kendi aileme anlatabiliyorum ne cevreme.kaynanamin dedigine gore ben ogluyla arasi acilsin diye ona buyu yapmisim .ya nasil anlatcagimi bilemiorum O kadar uzun bir surec ki bu konu artik nefes alamaz duruma geldim.kendimi artik nasil savunacagimi sasirdim hic birseye inanmiyor.nerden ogrendiysen oraya gidelim bende kulaklarimla naptigimi biliyim diyorum ama goturmuyor.esim hep benim yanimda hep destekcim.cunku biz evlenmeden oncede annesi hep cevresinin ona buyu yaptikalrini kendi kaynanasinin onu esinden ayirmak icin buyu yaptigini yengesinin yine ona buyu yapip hasta ettigini falan diyomus onceden.simdide bu durum bana cevrildi.bu seferde cevresine benim ona yemeklerin icine biseyler koyup ona buyu yaptigimi ve bu yzden oglunun artik eskisi gibi onla ilgilenmedigini benim onlarin arasini actigimi kim varsa etrafinda anlatiyormus.bu durumun kisa ozeti. o kadar cok seyler donuyoki bu konuda artik iyice psikolojim bozuldu.

o kadının zaten belli psikolojisinin bozuk olduğu bi de kendininkini bozma:KK14: bırak konuşsun dursun önemli olan senin ne yaptığın ne düşündüğün belli ki sorunlu bi hatun kapa kulaklarını dinleme:KK47::KK47:

Şimdi bişey derdim de neyse.....Nasıl insanlar var ya yuuuhhh sizde bu sacmaliklari kayle alıp üzülüyormusunuz yaniii muhattap olmaya bile değmez ..... heee anacım sen ne dersen de ben böyle sacmaliklari umursamiyorum de geç bide açıklama mı yapıyorsun? Ne kafar da cahilmiş kayinvalideniz kusura bakmayın

icine neden atiyosun ki boyle bi iftirayi o konusuyosa sende konus.. buyu fesat insanlarin pisligin dibine batmis insanlarin isidir benim inancim yok oyle seylere deyip cikin isin icinden ispatlamasini bile istemeye gerek yok

Oyle ama artik bizimde huzurumuz olmasin istiyor.ya bize geldiginde agzina bisey sokmuyor bu beni mahfediyor.farkli sehirlerde yasiyoruz ve suyuna kadar herseyini alip bize geliyor.sozde ben tum yiyeceklerin icine bisey koymusum.oyle bir duruma gelmiski benim onlarin evine gitmemi dahi istemiyor.beni istemiyor diye esimde onlara gitmiyor.neredeyse 2 yildir esim ailesinin yanina gitmedi bu yuzden kaynanam kendi geliyor bize ve her geldiginde huzurumuzu bozuyor.allahtan ben calisiyorum ve onla fazla gorusemiyorum ya arkadaslar o kadar cok sorun yaratiyorki takmamaya calisiyoruz esimle ama artik bizi delirtme esigine getirdi.esim artik dayanamiyor ve annem oldugunde sevincek duruma gelcem artik diyor.bende esim icin katlaniyorum her seye .esim annesini bildigi icin hic sesimi cikarmiyorum ama artik kaynanami da zorla alip hangi hocaya gittiyse oraya
goturcez ve yuzlescez

Kafanıza takmanızı gerektirecek birşey yok
Kocanızda sizin yanınızda ise
Çatlatın kaynanayı ohh sefanız olsun

Zaten kocam benim yanimda diye hep bu olaylar cikti .esim hep onunla olsun onunla ilgilensin istiyor.megersem ben esimide buyuyle elde tutuyormusum.ya kaynanama gore ben buyuyle yasayan biriyim.takmamaya calisiyorum ama onun cevresinden birileri gelip bana surekli senin hakkinda soyle diyo boyle diyo diye diye artik cildirdim.yani sonu yok bunun kadin susmuyor.ben lekeleniyim karalaniyim diye elinden gelen herseyi yapiyor.benim tek korkum esimin artik annesine bir zarar verecek olmasi.cunku esimin dayancak gucu kalmadi bu konulara.ya ben hayatim boyunca kimseden boyle bisey duymadim bir tek benim basimda var sanirim .

Altı üstü kaçık bir yaşlı kadın bu kadar takacak kahrolacak bir şey yok. Büyü vs bunlar saçmalık annecim inanmayın diyin geçin.

Back
X