- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Canlarimmmm malumunuz yeni evliyim. Bu sene calismicam kursa falan gidicem. Simdi calismayinca uyku problemi yok ne de olsa die sabahları paşam a kahvaltı hazirlim azcık mutlu olsun istiorum. Bir beklentisi yok ama kahvaltı edince daha pozitif gecior gunu. Onunla birlikte uyaniorum cay falan koyuyorumda her gun o kisack zamanda değişik neler hazirlayabilirin acaba??
Tost yapiorum, sandvic yapiorum,omlet ve menemen sevmior sadece peynirli yumurta yiyor, bazeen krep yapiorum. Böyle daha yarıya uyurken, yapabilcegim önerileriniz varmi?
Not: bir kahvaltı tabagimiz var zaten. Hani peynir zeytin reçel fix oluyor. Domates falanda dogruyorum. Ama farklı şeyler yapinca daha hosuna gidior.
Yapion yapiom yapmiom değil.Bayılır dereotlu ev pogacasina:-D bugün yapim bare:-D yarin sunarım:-Dgün öncesinden poğaça falan yap, çok aşırı yağlı poğaçalardan değil ama... sabah sadece ısıtır verirsin.
Çok güzeller sahiden. Soyle irilerinden birkac biber alim:-D evdekilere baktim hep ufaklar:-D
He yaparım:-D allahtan elim yatkindir boyle şeylere becerebiliorum. Ama yapamam dememek lazım denemek lazim dimi [emoji6]aa çok güzeller ama el becerisi lazım ya ben olsam yapamam konu sahibi yapar umarım
Valla calissamda yaparım nabim artık:-D kız adamın bi derdi yok ak dedigim ak kara dedigim kara. Azcik simartim bare dur:-Dyapacaksan hep yap seneye çalışmaya baslicaksan hiç alıştırma adamı
💕01.01.04 Canım
10.04.14 Canımın canı 💕
Valla boyle bi gözüm açık biri kapalı idare ediom. Eşimde yapma etme kendini dogrucan bigun korkuyorum dio ama(azcik sakarimda) öyle sessiz sakin hazırlanıp cikan bi adam degil paldir kuldur. Zaten uyaniorum o uyaninca bare arada kahvaltısıni da yapsin diorum. O gidince tekrar yatağa:-D sen calisiorsun yoruluyorsun ise gidiorsun elbette yetisemezsin anliorum.Sabah sabah onları nasıl hazırlıyosun
Ben çalışıyorum işe zor geliyorum burda hazır sandviç ya da simite talim ediyorum
Evde de olsam kalkabileceğimi sanmıyorum
İzinlerimde 10-11 e kadar yatıyorum eşim gitmiş oluyo zaten
Valla boyle bi gözüm açık biri kapalı idare ediom. Eşimde yapma etme kendini dogrucan bigun korkuyorum dio ama(azcik sakarimda) öyle sessiz sakin hazırlanıp cikan bi adam degil paldir kuldur. Zaten uyaniorum o uyaninca bare arada kahvaltısıni da yapsin diorum. O gidince tekrar yatağa:-D sen calisiorsun yoruluyorsun ise gidiorsun elbette yetisemezsin anliorum.
Bak o olmadı:-D soyle güzel vi oazar kahvaltısı istemezmi canın:-D valla keyif alırım ben. Çalışırken de hazirlardim haftasonları aileme. Aa ana sen birde hamileydin galiba oyle hatirliorum. Yorulma boşver. Ama oyle cayla simitlede gecistirme.Yok bem tembelim rahatıma düşkünüm
Evde de olsam hazırlamam çünkü kalkmam kendimi biliyorum
Bak o olmadı:-D soyle güzel vi oazar kahvaltısı istemezmi canın:-D valla keyif alırım ben. Çalışırken de hazirlardim haftasonları aileme. Aa ana sen birde hamileydin galiba oyle hatirliorum. Yorulma boşver. Ama oyle cayla simitlede gecistirme.
Benim şimdi bebekte var Toto bi yerde baş bi yerde öyle bi derin uyuyorum ki bazen eşimin gittiğini bile farketmiyorumbizde bi haftasonu kahvaltı keyfi var ondada patates krep yumurta vs olur genelde bide biber kızartıp buzluğa koymustum onu domatesle karıştırıp iki cevirttiriyorum cici oluyo
Ben kendimi bildim bileli böyleyim Nems.
Hafta içi çalışıyorum
Cumartesi eşim gidiyo ben yatıyorum artık kaçta uyanırsamtekte canım bişey istemiyo o kadar çok şey hazırlamam tv karşısında atıştırırım
Bi pazar zengin bi kahvaltı hazırlarız
Bi de bazen akşamları yemek yoksa, kahvaltılığı sevdiğimizden akşam kahvaltısı yaparız işten gelince
Hee bende kiyamiorum valla nabim. Hem zaten kahvalti tabagi hazir boyle kapakli olandan . Peynirdi zeytindi receldi onun icinde 6cesit. Birde caycida bi cay demliom azcik bise. Iste birde yanina biseyler yaparsam. Kahvalti yapinca daha pozitif geçiriyor ama günü resmen farkedior. Yani benimki bir nevi yatırım:-D sabah kahvalti yapan koca= akşam güleryüzlü, neşeli, eğlenceli koca kapişşş:-Dseni en iyi anlayanlardan biriyim . Ben hergün hazırlarım kahvaltısız göndermemeye çalışırım ama tabi yarın sabah öbür gün ne yapsam düşüncesi oluyo tabi. üstelik hem çalışan hemde hamile biri olarak seve seve yapıyorum dayanamıyorum aç gitmesine o bana kalkma desede
Hee bende kiyamiorum valla nabim. Hem zaten kahvalti tabagi hazir boyle kapakli olandan . Peynirdi zeytindi receldi onun icinde 6cesit. Birde caycida bi cay demliom azcik bise. Iste birde yanina biseyler yaparsam. Kahvalti yapinca daha pozitif geçiriyor ama günü resmen farkedior. Yani benimki bir nevi yatırım:-D sabah kahvalti yapan koca= akşam güleryüzlü, neşeli, eğlenceli koca kapişşş:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?