Kahvaltı fikri? ?

Allahım ner diorrrrr kiiizzz dikkat etsene beslenmene. Sana sart koşuyorum. Her sabah yumurta domates peynir yenecek karnindakine aci beee:-D yapamiorsan her sabah gel bize bi kosu kocama hazirlarken sanada haslarim bi yumurta:-D

Yımırta çok kokuyor biri hazırlasa bile yiyemiyorum
Ama artık abur cuburu bıraktım
Sabahları da simit yerine sandviç alıyorum, daha ne olsun köklü değişiklik sayılır bu bana göre

Canım Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Akşamdan poğaça, börek yapıp sabah ısıtabilirsin farklı olarak ...

-sucuklu menemen;
biberleri doğrayıp kavurun,doğradığınız domatesleri ekleyin ,bunlar pişince küçük doğranmış sucukları ekleyin.En sonda yumurtasını ekleyip pişirin.

-peynir salatası;
küçük doğranmış domates,salatalık,biber ve soğanla yaptığınız salataya küp küp doğranmış beyaz peynir ekleyip,sarımsak zeytinyağı kekik ve pul biberle sos yapıp dökün.

-peynirli yumurtalı ekmek;
rendelenmiş peyniri maydanoz doğrayıp karıştırın ,biraz sıvı yağ ve 2yumurta ekleyin.Dilimlenmiş ekmeklerin üzerine sürüp fırında kızartın.

-pişi;
mayalnmış hamuru yağda küçük parçalar halinde kızartın.(içine peynirde koyabilirsiniz)

-pankek;
•1 yumurta,
•1 su bardağı süt,
•1 yemek kaşığı sıvı yağ,
•1 çay kaşığı kabartma tozu,
•İsteğe bağlı olarak 1 çay kaşığı tuz veya 1 tatlı kaşığı şeker,
•1 su bardağı un.
Malzemeleri karıştırıp yağlanmış tavaya 1 er kaşık koyup pişirin.

kahvaltıda en sevdiklerim: sigara böreği, gözleme, pişi, haşlanmış zeytinyağlı patates salatası, biber - domates sosu

hepsi de önceden hazırlık yapabileceğin şeyler :) akşamdan hazırla sabah pişir :)

eşin çok şanslı

bayat ekmekle mink pizza yapabilirsin...kolay oluyor hem...he pardon ekmeğin bayat olmasında gerek yok...

akşamdan börek hazıralayıp sabah fırınlayabilirsin

Güzel fikirler gelior heyoo:-D ama benim kocamon birde cinsligi varki sabah oyle yağlı ve kokulu yediremem asla. Yani pişi sucuk gibi seyleri yemicektir. Sigara boregini firinda yaparsam ancak:-D menemen omlet gibi seyleride sevmez:-D

Sabahları da simit yerine sandviç alıyorum, daha ne olsun köklü değişiklik sayılır bu bana göre
Baya yol almissin harbiden:-D yanindada biraz ceviz findik kuru erik kayisi falan ye bebise can olsun kan olsun. Sandivicide evde kendin yaparsan valla hooppp olcak bu is:-D

Benim dondurucuda hazır yufkam bulunur, 2 şerli olarak 4 e katlayıp arasına kağıt havlu koyup öyle kaldırırım, kullanacağım zamanda gece yatmadan buzdolabına indiririm, genelde gözleme yaparım.. Birde buzluk böreği bulundurmanı tavsiye ederim

Valla sabah ekmek kızartması vazgeçilmezim oluyor benim
Poğaçalar yapabilirsin akşamdan canım.

Yeni evlilikte yeni tatlı heyecanlar😊10 seneyi geçirdikten sonra aman aşkım işyerinde atıştirirsin azıcık daha uyuyayim denilebiliyor😜tadını çıkarın ne yapsaniz beğeniyordur zaten esiniz şimdi önemli olan birlikte uyanmak......

Güzel fikirler gelior heyoo:-D ama benim kocamon birde cinsligi varki sabah oyle yağlı ve kokulu yediremem asla. Yani pişi sucuk gibi seyleri yemicektir. Sigara boregini firinda yaparsam ancak:-D menemen omlet gibi seyleride sevmez:-D

gerçekten eşiniz yemek konusunda zor biri gibi.bugune kdar ne yapıyorsanız aynen devam edin.hiç fazla özenmeye gerek yok.alıştırsanız hergün değişik özel menülere sonra yoğun olduğunuzda yapamadığınızda yaptıklarınzıı unutur yapmadıklarınız aklında kalır.sonra eskiden yapıyoryudn artık özenmiyorusun demeye başlar sorun olur.özel kahvaltıları sadece hafta sonu hazırlayın.

Pancake yapabilirsiniz, ben cok severim. Üstüne mevsim meyveleri dilimleyebilirsiniz.
Sosis falan seviyorsa sosisi uclarından kesip kızartıyorlar ya yıldız gibi şekli oluyor onu da cok severim :)
Sonra ne biliyim kalp şeklinde krepler falan, göze de hitap etsin biraz :)
Ne güzel bunlar tatlı heyecanlar, Allah mutlu etsin..:)

Her gün yumurta yerdim ama bu sıcakta benim bile canım istemiyor yaaa
Ekmek yemediğim için sandviç falan da yapamıyorum. Yarı aç yarı tok idare ediyorum yaaa

Her gün yumurta yerdim ama bu sıcakta benim bile canım istemiyor yaaa
Ekmek yemediğim için sandviç falan da yapamıyorum. Yarı aç yarı tok idare ediyorum yaaa

Ben bi tek menemende yiyorum yumurtayı
O zaman kokusu gidiyor biraz

Ben ekmek, hamur işi, kızartmalara bayılırım da pek sağlıklı dğeilmiş diye önermiyolar hamilelikte sandviç yiyorum işte
Kuruyemiş yiyebilirsin tok tutar

Yiyorum zaten sabahları, yoksa aç gezeceğim komple. Şöyle bir huyum var, normal insanlar kahvaltıda domates salatalık yer ya. İşte ben yiyemiyorum, soğuk soğuk ot gibi midemi bulandırıyor Oturup bir güzel tahin helvası yiyebilirim Ya da bir sürü çikolata, yani yasak olmasa çok sağlıksız besleneceğim
Biraz kaşar peyniri, biraz helva ve biraz fıstıktan oluşan muhteşem kombo kahvaltımı yeni bitirdim

Hepinize tesekkurler. Ya aslında iliskimiz on seneyi deviriyor bu sene ama evlilik yeni tabi. Universitedeykende yapardim ara ara cok sevinirdi. Ufak seylerle mutlu olur bnm kocam oyle yapmayincada eskiden yapardin simdi yapmion demez bilirim. Ee ama o kadarcikda simaralim yahuu:-D

Ben tatlı şeyler sevmem hele aç karnına hiç yiyemem
Ama peynir çeşitleri, zeytin, limonlu yağlı domates, patates kızarmasına bayılırım
Pazarları böyle kahvaltı yaparım da diğer günler hazır bişeylere talim işyerinde

Yasak olan cazip geliyor herhalde
Ama bugün son bir daha kahvaltıda tatlı yemeyeceğim Öğrenciyim ben de ama senden tembelim çekirge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…