- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Allahım ner diorrrrr kiiizzz dikkat etsene beslenmene. Sana sart koşuyorum. Her sabah yumurta domates peynir yenecek karnindakine aci beee:-D yapamiorsan her sabah gel bize bi kosu kocama hazirlarken sanada haslarim bi yumurta:-D
Baya yol almissin harbiden:-D yanindada biraz ceviz findik kuru erik kayisi falan ye bebise can olsun kan olsun. Sandivicide evde kendin yaparsan valla hooppp olcak bu is:-DYımırta çok kokuyorbiri hazırlasa bile yiyemiyorum
Ama artık abur cuburu bıraktım
Sabahları da simit yerine sandviç alıyorum, daha ne olsun köklü değişiklik sayılır bu bana göre
Canlarimmmm malumunuz yeni evliyim. Bu sene calismicam kursa falan gidicem. Simdi calismayinca uyku problemi yok ne de olsa die sabahları paşam a kahvaltı hazirlim azcık mutlu olsun istiorum. Bir beklentisi yok ama kahvaltı edince daha pozitif gecior gunu. Onunla birlikte uyaniorum cay falan koyuyorumda her gun o kisack zamanda değişik neler hazirlayabilirin acaba??
Tost yapiorum, sandvic yapiorum,omlet ve menemen sevmior sadece peynirli yumurta yiyor, bazeen krep yapiorum. Böyle daha yarıya uyurken, yapabilcegim önerileriniz varmi?
Not: bir kahvaltı tabagimiz var zaten. Hani peynir zeytin reçel fix oluyor. Domates falanda dogruyorum. Ama farklı şeyler yapinca daha hosuna gidior.
Güzel fikirler gelior heyoo:-D ama benim kocamon birde cinsligi varki sabah oyle yağlı ve kokulu yediremem asla. Yani pişi sucuk gibi seyleri yemicektir. Sigara boregini firinda yaparsam ancak:-D menemen omlet gibi seyleride sevmez:-D
Canlarimmmm malumunuz yeni evliyim. Bu sene calismicam kursa falan gidicem. Simdi calismayinca uyku problemi yok ne de olsa die sabahları paşam a kahvaltı hazirlim azcık mutlu olsun istiorum. Bir beklentisi yok ama kahvaltı edince daha pozitif gecior gunu. Onunla birlikte uyaniorum cay falan koyuyorumda her gun o kisack zamanda değişik neler hazirlayabilirin acaba??
Tost yapiorum, sandvic yapiorum,omlet ve menemen sevmior sadece peynirli yumurta yiyor, bazeen krep yapiorum. Böyle daha yarıya uyurken, yapabilcegim önerileriniz varmi?
Not: bir kahvaltı tabagimiz var zaten. Hani peynir zeytin reçel fix oluyor. Domates falanda dogruyorum. Ama farklı şeyler yapinca daha hosuna gidior.
Yımırta çok kokuyorbiri hazırlasa bile yiyemiyorum
Ama artık abur cuburu bıraktım
Sabahları da simit yerine sandviç alıyorum, daha ne olsun köklü değişiklik sayılır bu bana göre
Her gün yumurta yerdim ama bu sıcakta benim bile canım istemiyor yaaa
Ekmek yemediğim için sandviç falan da yapamıyorum. Yarı aç yarı tok idare ediyorum yaaa
Ben bi tek menemende yiyorum yumurtayı
O zaman kokusu gidiyor biraz
Ben ekmek, hamur işi, kızartmalara bayılırım da pek sağlıklı dğeilmiş diye önermiyolar hamilelikte sandviç yiyorum işte
Kuruyemiş yiyebilirsin tok tutar
Yiyorum zaten sabahları, yoksa aç gezeceğim komple. Şöyle bir huyum var, normal insanlar kahvaltıda domates salatalık yer ya. İşte ben yiyemiyorum, soğuk soğuk ot gibi midemi bulandırıyorOturup bir güzel tahin helvası yiyebilirim Ya da bir sürü çikolata, yani yasak olmasa çok sağlıksız besleneceğim
Biraz kaşar peyniri, biraz helva ve biraz fıstıktan oluşan muhteşem kombo kahvaltımı yeni bitirdim
Ben tatlı şeyler sevmem hele aç karnına hiç yiyemem
Ama peynir çeşitleri, zeytin, limonlu yağlı domates, patates kızarmasına bayılırım
Pazarları böyle kahvaltı yaparım da diğer günler hazır bişeylere talim işyerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?