Kakao ve BenNevreste
bacilarim size sırrını paylaşıyorum. 1 tabak mi yiyorsunuz
Yarım tabak yiyin, ve en önemlisi 4 den sonra yememeye çalışın. 4 den öncesi vücuda enerji olarak dönerken akşam yediklerimiz yağ olarak depolaniyor tecrübeli yaglarim ile konuşuyorum
Kakao ve BenNevreste
bacilarim size sırrını paylaşıyorum. 1 tabak mi yiyorsunuz
Yarım tabak yiyin, ve en önemlisi 4 den sonra yememeye çalışın. 4 den öncesi vücuda enerji olarak dönerken akşam yediklerimiz yağ olarak depolaniyor tecrübeli yaglarim ile konuşuyorum
Ben akşam yemeğini 7 de yiyorum tabi hele spor yapiyorsan harika olur. Hamur işini de 4 önce ye kilo milo kalmaz, almazsinda, bende 74 den sonra boreklere basliycam
Ben akşam yemeğini 7 de yiyorum tabi hele spor yapiyorsan harika olur. Hamur işini de 4 önce ye kilo milo kalmaz, almazsinda, bende 74 den sonra boreklere basliycam
20 de olur ama 15.senden olsun BBe_Ni_1012
yapar bakarız madalyalar nasıl kazanılmış, deynepnaz
yapar o kadar konuşmaya bi tarif yakışır, aeben
ablamda beni yalnız birakmayacakti
20 de olur ama 15.senden olsun BBe_Ni_1012
yapar bakarız madalyalar nasıl kazanılmış, deynepnaz
yapar o kadar konuşmaya bi tarif yakışır, aeben
ablamda beni yalnız birakmayacakti
selam kızlaaarrr nasılsınızzz,sayfalar almış başını gitmiş...2 gün ortada yoktum millet neler neler yapmış yaherkesin ellerine emeğine sağlıkmşaallah diyorum herkese,gerçekten oy verecek arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum,herkesin masası birbirinden güzel
Eeee deynepnaz
hani senin masan neredebeklenti yükseliyor ona göre,bu saatten sonra kuş sütüde isteriz masanda
selam kızlaaarrr nasılsınızzz,sayfalar almış başını gitmiş...2 gün ortada yoktum millet neler neler yapmış yaherkesin ellerine emeğine sağlıkmşaallah diyorum herkese,gerçekten oy verecek arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum,herkesin masası birbirinden güzel
Eeee deynepnaz
hani senin masan neredebeklenti yükseliyor ona göre,bu saatten sonra kuş sütüde isteriz masanda
2 kategori önce katılmıştım. Onu saymıyor muyuz
Hafta içi hazırlamam imkansız sabahları çok yoğun oluyorum..Hafta sonu yapabilirsem olabilir.Ama söz vermiyorum...Tarifler çok iddialı sofraya kuş sütü bile koysam olmaz
yok yookkk korkmaz o,bizi bu kadar zamandır bekletiyor,kuş sütümü isterim ben
cidden çok zor olacak Nevoşum,herkesin masası harika,hem tarifler,hem sunumlar,herşey harika.işin güzel tarafı denemek istediğim bir sürü tarif birikti,yaşasın