Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çook sağol canm dostumm.. Valla sizin sofraları gorunce urktum, umarım bnde oyle bişi ortaya çıkarabilirim çok heves ettim..
eğer başarılı olursam bi grup misafirim daha var onlarıda kahvaltıya alırım
Alasini yaparsin canim Senin sepet pogacani unutmadim daha
Hamis halinle fazla da yorma kendini canim benim Kahvalti dedin mi cesit bol , keske yapmisken yarismaya da ekelyebilsen eskiden.oldugu gibi
Yengeçlerle çok iyi anlaşırım,ikimizde su gurubuyuz,ben de Akrebimİkizlerle de anlaşırım,koçlada,balık ve boğaylada,geriye ne kaldı
Her yapıcam diyene ant gibi söylemeden geçmediğim şeyi sana da söylemezsem çatlarım,sosunu bol koy,yetmezse yumurtalı sos ölçüsünü yarıya indirgeyerek tekrar hazırla.Bir de istersen peyniri her yufka arasına da koyabilirisn canım.Yaparsan rica etsem fotoğrafını çekip bize de gösterirmisin
Alasini yaparsin canim Senin sepet pogacani unutmadim daha
Hamis halinle fazla da yorma kendini canim benim Kahvalti dedin mi cesit bol , keske yapmisken yarismaya da ekelyebilsen eskiden.oldugu gibi