Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslına belkide ben en eskiyim.10 senedir okuyup çıkardım.Önceleri 2.çocuğum olmuyordu.İnfertilite ve yemek bölümünü takip ediyordum.Üye olunca ,yazmaya başlayınca insan bırakamıyor.
Nevreste bak ünlü oldum.Masa hazırlamak için şartlarım var.
Aslına belkide ben en eskiyim.10 senedir okuyup çıkardım.Önceleri 2.çocuğum olmuyordu.İnfertilite ve yemek bölümünü takip ediyordum.Üye olunca ,yazmaya başlayınca insan bırakamıyor.
Kız senin en beğendiğim zaten sucuklu yumurtandi ya
Yanlış anlatıyorum sanırım, biz önceden sahanda yumurta yapar (sarisi dağılmadan) ekmekle yerdik yanında da çay ama sofrayı öyle bi doldururdu ki kendisi bu yüzden hiç başka birseye gerek kalmazdı. Kahvaltı deyince aklıma gelir hep o yüzden sucuklu yumurtanın sade kendisi yarışmada olsun isterim, keşke ben yapsaydim. KK oylarının çoğunu alacağını düşündüm hep, istedim ki biri denesin, yani sofra kurmak için çok zamanı olmayan falan. Ben iyi bir sonuç alacağını düşünüyorum. Ve cidden çok merak ediyorum.
Nevruzu bende okan bayülgen programları yüzünden ilk görmüştüm.. Çok komikti sonra videolarını izleyince, ne zaman bi yerde konusunu görsem gülmek tutuyor
Kadını acımasız eleştiriyoruz ama kendine verdiği değer takdir edilmeli bence