- Konu Sahibi ekonomist89
olabilir aslında ya mantıklı
buydu galiba canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir aslında ya mantıklı
baktım şimdi canım güzel şeyler var cidden sorması ayıptır ne kadar aldın ?
ben 44 parça almıştım markafoni indiriminden 100-150 tl arası bişeydi tam hatırlamıyorum çünkü baya oldu ama 34 parçalarıda işini görür onlar şuanda 100 tl civarında
buydu galiba canım
aaa çok zarif canm günlük yemk içinde kullanınca kepçe spatulada faln almak lazım dimi
Bütün fiyatları tavan yapmış.ama kırmızı düdüklü çaydanlığı alıcam yarın bir arkadaşımla 65 tlye gelmiş olacak.90 tlye indirimdeyken fırsat olmadıydı şimdi sahada kar yapmış olucaz...
sevindim senin adına :) güle güle kullan şimdiden
canım ben güral porselenin 22 parça çay setini almıştım.içinde kahvaltı takımında olan herşey var çaydanlığına kadar sadece kahvaltılıkları yok onlarıda tek tek aldım cam yada yakın desenli şeylerden.fabrika satış mağazasından 40 liraya almıştım hemde çok tatlı bi modeli vardı daha kullanmak nasip olmadı ama kahvaltı takımım çok uyguna gelmiş oldu![]()
Selamlar,
Ben de ilk çeyiz serüvenime başladığımda (5-6 ay önce) kahvaltı takımı almayayım çok pahalı gerek yok diyordum ama yemek takımından önce kahvaltı takımını alıverdim valla:) Keramika'nın seramik kahvaltı takımlarından aldım hem renkleri çok tatlıydı hem de çok uygundu fiyatı(110 lira falan) içime de oturmamış oldu. Yeni kaya-mayaya benzeyen serileri de var onları da düşünebilirsin kk'dan baya arkadaş almıştı sanırım. Ayrıca kaya-maya da çok hoşuma gidiyordu ama pahalı diye almıyordum. Ona çözüm olarak da Porland'ın fabrika satış mağazasından 2 tane kaya maya dikdörtgen tabak aldım, ilerde karşılıklı romantik yemek-kahvaltılarımızı onunla yaparız veya orta tabak olarak kullanırım diye.