kahvaltı takımım hakkında ne düşünüyorsunuz kızlarr

Karaca lilyum serisi sanırım emin değilm aynı model ama renk ve desen farklı bende de bu modeli var canım benim de düğünüm seneye güzel günlerde kullanırsın inşallahh :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ewet canimm cokk begendimm yemek takimini su takiminda cok hoşmus iyi günlerde kullan hepsini sende karacadan almissin cogu ceyizini benim gibi :) bende baya bisey aldim ama burada paylasmadim. Karaca home nin bi nevresim takimi var ona mutlaka bak ben aldim kumasi o kadar yumusak ve guzel ki saten pamuk kumaşi harika bi hissi var aksam fotografini atarimm..

evet canım karacadan vazgeçemiyorum :) aksam bakarım bende :) çok teşekkürler bu arada :)

evet canım karacadan vazgeçemiyorum :) aksam bakarım bende :) çok teşekkürler bu arada :)

$desenli-karaca-home-nevresim-ornek-modelleri.webp tatlımmm kusura bakma bıraz gec yolladımm yogunluktan dolayı nevresım bu ınsallah fotograf yuklemeyı becerebılmısımdır...:37:

Eki Görüntüle 989348 tatlımmm kusura bakma bıraz gec yolladımm yogunluktan dolayı nevresım bu ınsallah fotograf yuklemeyı becerebılmısımdır...:37:

owww çok şık canım. benim ceyizimede yeni şeyler eklendi topiğime gir son sayfaya bak bakalım beğenecekmisin özellikle tuzluk biberliğime bak cok kararsız kaldım

Back
X