- 24 Eylül 2018
- 102.809
- 303.589
- 898
Kolay gelsin hemşom.Buradayım canım, ablam bugün evdeydi temizliğe giriştik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin hemşom.Buradayım canım, ablam bugün evdeydi temizliğe giriştik![]()
Sağol ablamTatlı telaşlardir bunlar. Çok sevindim.mutlu huzurlu yaşayın içinde. Mutfağı organize edip gelek mi yardıma
![]()
Sende mi ekledin, görmedim mi benBenimkine bakma zaten![]()
Nette sorun var3 kere gitmiş,ondan dedim
Bence ikna olalim istiyorNette sorun var![]()
O neydi gıı üst katın nesi vardı.Çok uzak değil canım alt kata taşındım:)
Haklısın canım Allah yardımcın olsun![]()
Aynen olabilirBence ikna olalim istiyor![]()
KesinAynen olabilir![]()
Sülük randevusu aldım su agrilarimdan kurtulayım herşey güzel olacak inşallahVer kilonu minik , sonuna kadar arkanda destekçinim![]()
Yok bir canfebi görmüştüm onunda sadece gözlemediydi, sunumunu açmamıştı siteden herhalde deyip sonra bakarım diye çıktımOoo kimler kimler ekledi görmedin mi![]()
Orası kiraydı burası kendi evimO neydi gıı üst katın nesi vardı.
Sağol bırakıcam işi cuma günü![]()
Resimleri ben ekledimYok bir canfebi görmüştüm onunda sadece gözlemediydi, sunumunu açmamıştı siteden herhalde deyip sonra bakarım diye çıktım![]()
Beynim yandı neyse hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun. Allah herkese nasip etsin kendi evinde oturmayıOrası kiraydı burası kendi evim
Hayırlısı canım![]()
Sağol canım Allah razı olsunBeynim yandı neyse hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun. Allah herkese nasip etsin kendi evinde oturmayı![]()
Selamlar ablişko nasılsınSepserin Gemlik rüzgarıyla iyi akşamlar
Nevreste
Jenna
@kukrim27
Minik Duduklu Tencere
Blue_Peri
@retro_hippo
@Bal0ncuk
@Lilimam
Mcz09
@Elalis
@Dahliadivin