Daha yapacaklar var yani yaparız diyenler :)Bu 3u ile 16 oluyor belki senle bir iki kisi daha gelir :)
Umarım yetişiriz:)
20 yada 22 olur hepsi eklerse:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yapacaklar var yani yaparız diyenler :)Bu 3u ile 16 oluyor belki senle bir iki kisi daha gelir :)
Aklima geldi ben ilk evlendigimde dogal gaz yoktu iki ay ben butun yemekleri bir ufak elektrikli isitici ve firinda yapmistim kucuk bir elektrikli soba vardi kisin ortasinda iki ayi boyle gecirmistik istersen yapilir yaniTam belli değil canım ocak yok:)Yani ocaksız kahvaltı sofrası sıkıntı:)
20 olur gibi evet :)Daha yapacaklar var yani yaparız diyenler :)
Umarım yetişiriz:)
20 yada 22 olur hepsi eklerse:)
Bizim binada tek sıfır daire bizim ev kalmıştı:)O sebeple çok uzamıyacak yoksa kardeşim daha önceki evinde 2 ayda gelmişti:)Aklima geldi ben ilk evlendigimde dogal gaz yoktu iki ay ben butun yemekleri bir ufak elektrikli isitici ve firinda yapmistim kucuk bir elektrikli soba vardi kisin ortasinda iki ayi boyle gecirmistik istersen yapilir yanibina oladar yeni yapilmistiki dogalgaz bir turku gelememisti
![]()
3 tane yapılmış ama eklenir mi bilmem:)Bugün gelecek tarif varmı acaba![]()
Kimler acaba abla merak ettim3 tane yapılmış ama eklenir mi bilmem:)
Ben 10 olsa iyi diyordum:)Belki korkulur katılım az olur diye çekinmiştim:)20 olur gibi evet :)
Tabi canim bende elektrikli isitici gibi bisey vardi onda iki saatte olsa biseyler pisiriyodum yavas yvas :) carsamba aksamina kadar vakit var galiba tarihi unuttumBizim binada tek sıfır daire bizim ev kalmıştı:)O sebeple çok uzamıyacak yoksa kardeşim daha önceki evinde 2 ayda gelmişti:)
İşte benim hep ocağa hemde fırına ihtiyacım var:)Yumurta pişirsem nerede pişecek diyelim:)
Perşembe son canım:)Tabi canim bende elektrikli isitici gibi bisey vardi onda iki saatte olsa biseyler pisiriyodum yavas yvas :) carsamba aksamina kadar vakit var galiba tarihi unuttum
Hadi bakalım bekliyoruz
Ya garanti katilacak zaten on kisi var nevrosBen 10 olsa iyi diyordum:)Belki korkulur katılım az olur diye çekinmiştim:)
Yine harikayız![]()
![]()
![]()
![]()
He iyi daha varmis :)Perşembe son canım:)
Orası öyle canım çok şükürYa garanti katilacak zaten on kisi var nevros![]()
Eşim 2 güne gelir diyor ama bakalım:)He iyi daha varmis :)
İnsallah :) onumuzdeki ay et yarismasinda yasakli tarif olcakmi :)Eşim 2 güne gelir diyor ama bakalım:)